Reclamă

Horoscopul lunii iulie 2021. Gemenii au o mare putere de convingere. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscopul lunii iulie 2021 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor. Este momentul potrivit să dai uitării problemele din trecut și să treci la o nouă etapă a vieții. Toți nativii sunt tentați să rămână ancorați în trecut, dar astrele spun că trebuie să apeleze la ajutorul celor din jur pentru a merge mai departe.

Publicat: 16 iunie 2021, 7:45 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:34

Pentru câteva zodii se anunță o perioadă bună pe plan sentimental și în carieră. Relațiile cu cei dragi sunt puse însă sub semnul întrebării. E nevoie de mai multă implicare pentru a trece peste această perioadă dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii iulie 2021. Ce se întamplă cu nativii din fiecare zodie

Luna iulie este o lună a deciziilor pentru mai multe zodii. Astrele spun că e nevoie de mai mult de gândire ca să ia cele mai bune decizii. Fiecare detaliu trebuie analizat separat ca rezultatele să fie cele așteptate. Unii nativi trebuie să aibă mai multă răbdare cu ei. Sunt câteva zodii care trebuie să refacă legăturile de familie pentru a scăpa de trecut.

Află ce ți-au pregătit astrele pentru luna iulie, pentru a afla în ce direcție trebuie să te îndrepți.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai grijă la pașii pe care îi faci. Mișcarea planetară a lunii te poate împedica să vezi clar detaliile. Iluziile și dorințele tale te pot tenta să iei decizii pripite. Fii atentă la vicii, căci poți avea probleme de sănătate dacă nu le mai poți ține sub control. Energia ta este scăzută, așa că ești predispusă la îmbolnăvire, epuizare sau boli greu de detectat. Trebuie să o iei pas cu pas și să nu te surprasoliciți. Fii precaută cu situațiile care par prea bune ca să fie adevărate.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul lunii iulie 2021 spune că în prima săptămână a lunii iulie 2021, nativii Taur simt toată forța lui Venus, planeta conducătoare. Acesta este un moment „karmic” pentru relațiile personale, așa că ai grijă de problemele sentimentale. Orice fel de dificultate este de fapt o verificare a realității pentru a știi dacă merită efortul. Dacă este așa, dorința ta de a corecta problemele duce la o relație mai puternică și mai solidă. Dacă nu este, poți renunța, în mod clar nu va funcționa. Păstrează doar ceea ce este solid și merită consolidat. Fii dispusă la schimbări și apără doar lucrurile pe care le apreciezi cu adevărat.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Folosește-te de minte, cel mai sigur atu al tău. Acțiunea planetară din această lună te va ajuta să percepi altfel lucrurile, în profunzime. Doar așa vei reuși să înțelegi cauzele nevăzute de la suprafață. Dacă participi la sesiuni de terapie, acesta este momentul pentru a expune problemele dificile din trecut. Folosește-ți mintea. Abordează problemele intelectuale complexe. Spune ideile tale celor din jur, cuvintele tale au o putere mare de convingere.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai nevoie de căldură emoțională mai mult ca oricând? Luna nouă care apare din 29 iunie este în sistemul tău solar. Siguranța și confortul trebuie să fie cele mai mari priorități în această lună. Ai grijă ca cei din jur să înțeleagă sentimentele tale, dar așa vei ajunge la un consens cu ei. Fă doar ceea ce îți dă senzație da confort. Petrece cât mai mult timp acasă sau la întâlniri cu cei dragi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Atmosfera emoțională din jurul tău este afectată pozitiv de căldura aprinsă a Leului la jumătatea lunii. Te simți adesea înconjurată de provocări? Nu fugi de ele, deși poate acesta este primul impuls. În luna iulie, energia solară te va ajuta să faci față tuturor dificultăților. Renunță rapid la lucrurile care te-ai împovărat în ultima vreme. Concentrează-te mai mult pe eliberarea sentimentelor, pe distracție. Gândește în perspectivă și nu lăsa trecutul să te umbrească.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna aceasta ai șansa să scapi de probleme mai ușor decât până acum. Trebuie doar să vrei. Planetele îți oferă șansa să implementezi mai ușor schimbările de care ai nevoie. Acest lucru se aplică problemelor din mediul familial, care au fost foarte dureroase în ultimul timp. Setează termeni noi și fă acum pașii spre schimbare. Ia o poziție fermă și nu te abate de la ea.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul lunii iulie 2021 spune că nu ai mai avut timp pentru tine, pentru cei din jur. Sarcinile de la birou au fost tot mai multe în ultimul timp. Nevoile financiare au crescut și ele și acest lucru te împovărează din ce în ce mai mult. Toate acestea însă, întră foarte ușor în conflict cu nevoile persoanelor dragi. Orele de muncă peste program pot duce la dezamăgirea partenerului, a familiei sau a copiilor. Va trece însă, viața va reveni la normal. E mai bine însă să nu promiți un lucru pe care nu-l poți realiza. Încearcă să nu te simți vinovată pentru o situație scăpată de sub control. Dacă lucrezi cu concentrare, e posibil să termini mai repede sarcinile de la birou și să ai timp și pentru cei dragi.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Conform horoscopului lunii iulie 2021, acum ai ocazia de a modela circumstanțele actuale care duc la succesul viitor. Dacă te simți pregătită să îți asumi un angajament, atunci acesta este momentul să respiri adânc, să-ți fixezi obiectivul și să faci primul pas. Pregătirea în detaliu îți va asigura succesul. Nu uita un lucru, poți obține ceva doar cu ajutorul celor din jur. Apelează la tot ceea ce crezi de cuvință pentru a-ți atinge scopul.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorul a fost votat „cel mai plăcut semn solar” într-un sondaj informal adresat astrologilor. De ce? Datorită naturii tale extrovertite, prietenoase și joviale, precum Jupiter, conducătorul său. Entuziasmul tău natural și bucuria de viață îți câștigă prieteni și creează noi circumstanțe. Profită de oportunități pentru a deschide noi uși. Fă o primă impresie bună și avansează atât cât poți. Aceasta este spiritul unui săgetător adevărat.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Chiar și roca tare este dizolvată de apă. Latura ta dură poate fi acum înmuiată de influența sensibilă și plină de compasiune a celor șapte planete în semne de apă din acest iulie 2021. Dacă ești recunoscută ca un om dur, atunci a venit momentul să-i lași pe cei din jur să descopere omul din tine. Căută oportunități pentru întâlniri cu ceilalți. Ascultă acum ce au de spus alții. Obține feedback despre cum puteți face mediul mai receptiv și mai plăcut. Le poți spune de asemenea cât de mult îi apreciezi sau le poți arăta, e și mai bine.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Horoscopul lunii iulie 2021 spune că e posibil să-ți fie mai greu să te ocupi și de sentimentele celor din jur în această lună. Când sunt șapte planete care tranzitează semnele de apă, nu este o atmosferă confortabilă să fii prea deschisă cu cei din jur. Alții te pot percepe ca fiind rece, distantă sau insensibilă. Ascultă și răspunde la nevoile celor din jur. Încearcă să faci acest lucru cu compasiune, nu cu partea intelectuală. Nu încerca să rezolvi problemele celorlalți, deoarece nu este necesar.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Luna aceasta ești mai sensibilă ca niciodată. Cu până la șapte planete care apar în semnele de apă în această lună, mareele emoționale sunt agitate de curenți conflictuali. Fără protecție, poți deveni vulnerabilă. Încearcă să stai departe de adunările mari de oameni din această perioadă. Nu te lăsa pradă conflictelor din jur pentru că nu te vor ajuta deloc. Horoscopul lunii iulie 2021 spune că e bine să stai departe de tot ceea ce nu te împlinește și doar așa vei avea o stare bună de spirit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și reprezintă una dintre cele 3 zodii care ăși rezolvă conflictele pe 20 februarie 2024
Horoscop
3 zodii care își rezolvă conflictele pe 20 februarie 2024. Nativii care trec peste micile neînțelegeri
Astrologii spun că există 3 zodii care își rezolvă conflictele pe 20 februarie 2024. Acești nativi reușesc să treacă peste micile neînțelegeri. Nativii care aveau o furtună de gânduri sunt pregătiți să-și pună ordine...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 19 februarie – 25 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de modificări în viața personală. Horoscopul săptămânii 19 februarie – 25 februarie 2024 spune cine are noroc pe toate planurile. Nu vor lipsi însă provocările, fără de care zodiile nu...
5
Margot Robbie într-o fotografie portret la prmeiile BAFTA 2024
Divertisment
Covorul roșu de la Premiile BAFTA 2024. Vedetele au impresionat cu ținutele alese
Vedetele s-au întrecut în eleganță pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2024. Acestea s-au reunit în capitala britanică pentru a participa la una dintre cele mai așteptate ceremonii ale anului. Margot Robbie, Emma...
PARTENERI
×