Reclamă

Horoscopul lunii mai 2023. Fecioarele au parte de o schimbare în carieră, iar Scorpionii și Peștii se vor simți nesiguri pe plan personal

Horoscopul lunii mai 2023 vine cu numeroase schimbări și oportunități pentru fiecare zodie în parte. Află care sunt previziunile astrologice și citește textul de mai jos pentru a-ți ajuta planurile și obiectivele în funcție de energia pe care o simți în fiecare moment. Astrele îți vor fi întotdeauna alături și te vor ghida la fiecare pas, așa că nu te îngrijora dacă vor mai exista și mici scăpări din când în când.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 27 aprilie 2023, 9:16

Specialiștii avertizează de la început în privința deciziilor luate în grabă. De data această, fiecare nativ va avea o doză de impulsivitate care le va schimba întreaga soartă. Vor exista tensiuni, conflicte, dar și pierderi financiare. Este foarte important să acționăm cu încredere, dar și obiectiv atunci când vrem să finalizăm un proiect.

Horoscopul lunii mai 2023 vine cu povocări pentru fiecare nativ în parte

Având în vedere că Soarele este în zodia Taur, acest fenomen astrologic sporește perseverența semnelor de Pământ, ceea ce înseamnă că se vor afla în poziții câștigătoare. Se vor strădui să dea tot ce au mai bun, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Prima decadă este dominată de o Eclipsă de Lună, dar și de Mercur retrograd, ceea ce înseamnă că vor exista zile mai puțin plăcute.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec trebuie să profite în toată această perioadă de oportunitățile care îi ies în cale. Pe 16 mai, Jupiter iese din Berbec și este momentul ca resursele pe care le-ai adunat până acum să le folosești în favoarea ta. Nu este cazul să te panichezi dacă simți că pierzi timp. Păstreză-ți câteva momente de liniște pentru a vedea care este de fapt traiectoria ta dintr-un anumit punct în altul. Din 20 mari, Martie în Leu te va ajuta să faci compromisuri la care nici nu te-ai fi gândit până acum.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur reușesc să creeze legături indestructibile cu persoane importante în această lună. Nu va lipsi nici cel mai mic detaliu din viața ta personală, ceea ce te va împinge către un nivel maxim de fericire.

Cu toate acestea, în data de 17 mai lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată, asta pentru că Jupiter intră în zodia ta. Îți vor ieși în cale oportunități pe care nu le-ai observat până în prezent. Creezi o armonie cu cei din jur și reușești să te faci plăcută la fiecare pas.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au șansa de a se ocupa de tot felul de oportunități. Atât în carieră cât și pe plan personal, cu sprijinul lui Marte în Leu dar și al Soarelui în Gemeni, vei avea beneficii pe toate planurile. Ești încurajată de astre să profiți de fiecare moment, chiar dacă nu vor fi lucruri foarte ușor de realizat, spune Astrology.com.

Vei avea în cale situații în care nu vei dori să te angajezi pe moment și planuri care nu servesc scopurilor tale pe termen lung. Cu toate acestea, reușești să te organizezi pentru a putea vedea încotro trebuie să te îndrepți.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Chiar dacă ai simțit până acum anumite energii nefaste, acestea vor scădea în intensitate din data de 16 mai, atunci când Jupiter intră în Taur. Astrele îți vor oferi multe oportunități de a te simți mai bine, asta pentru că ai simțit în ultima perioadă că doar tu ești înconjurată de ghinion. Buna dispoziție și norocul vor face casă bună acum și vei avea în fața ta alte perspective de viitor care îți vor permite să-ți analizezi talentele și abilitățile. Experiența de care dai dovadă își va spune cuvântul și te vei trezi că trăiești într-o altă dimensiune.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au parte de șanse menite să îi dezvolte până în data de 16 mai. Vei profita de Jupiter în Berbec și de toate oportunitățile acestuia pentru a avea orice impuls îți dorești. Dacă simți că este ceva ce ar trebui schimbat, fă un pas înapoi și analizează totul. Sunt proiecte pe care simți că le-ai abandonat și pe care nu le mai poți relua de unde le-ai lăsat acum ceva timp. Încearcă să schimbi tactica și dă-ți mai mult timp pentru a te obișnui cu fiecare idee în parte.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt împinși de către Saturn către o altă viziune asupra întregii vieți. Asta înseamnă că uneori vei avea o dispoziție bună, alteori te vei simți ca un leu în cușcă. Energiile pe care le vei împrumuta din Taur și Rac te vor ajuta fără doar și poate să-ți găsești anumite resurse pe care le credeai pierdute. Pe plan personal vei dobândi stabilitatea mult dorită, chiar dacă pe alocuri vei mai lua câteva decizii greșite, arată Yourtango.com. Un ajutor din partea astrelor va fi binevenit în această perioadă. După 17 mai vei întâlni oameni dragi cu care ai pierdut legătura.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de o lună puțin mai complicată. Pe 16 mai, reușești să-ți mai spulberi din îndoieli, odată cu plecarea lui Jupiter din Berbec. Ai probleme cu încrederea de sine și încerci să le rezolvi pe parcurs. Știi bine că ai dificultăți în a lua orice fel de decizie, iar acum situațiile din viață vor fi amplificate. La orice obstacol, vei avea tendința de a da câțiva pași înapoi. Anumite energii pozitive vor intra și în casa ta, fiind împrumutate din Gemeni și Leu. Acestea te vor ajuta să vezi că poți mai mult decât îți imaginezi.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii Scorpion apar oportunități pe plan financiar. Cu toate că ai avut șansa de a-ți demonstra capacitățile intelectuale, ai pierdut puțin pe partea organizatorică. Acum lucrurile se vor redresa. Astrele spun că trebuie să rămâi fidelă obiceiurilor tale de a cheltui, fără să te uiți la cum procedează ceilalți. Din data de 21 mai, Marte în zodia Leu te va ajuta să-ți vizualizezi obiectivele pe termen lung, chiar dacă acestea ți se pare pentru scurte momente destul de ireale.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător reușesc să evolueze cu Jupiter în Berbec. Din 17 mai, este necesar să te adaptezi fiecărei situații care îți va ieși în cale. Chiar dacă nu ți se potrivește, trebuie să încerci prin optimism și determinare să rămâi ancorată în realitate. Marte va avea darul de a schimba tactica pentru a-ți conserva răbdarea și bunăstarea în familie. Vezi unde mai ai de lucrat, însă nu te grăbi pentru a face schimbări majore.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor deveni mai comunicativi din data de 17 mai, atunci când energiile din Berbec își vor pierde din intensitate. Ai un nivel de răbdare cum rar a fost întâlnit, însă ai grijă ca ceilalți să nu profite de acest lucru. Încearcă să fii liniștită și să-ți creezi singură oportunitățile de care vrei să te bucuri. Orice moment tensionat va putea fi depășit cu calm. Riscurile pe care până acum le anticipai în plan personal, acum vor veni ca un magnet fără însă a le vizualiza înainte.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător profită de fiecare situație în parte în toată această perioadă. Nu se descurajează în fața provocărilor și vor să demonstreze că pot duce orice problemă până la capăt. Jupiter în Taur va schimba întreaga atmosferă și te va ajuta să-ți calmezi momentele de impulsivitate. Cei din jurul tău te vor privi acum cu mult mai multă subiectivitate. Ai șansa de a potoli anumite tensiuni cu cei din familie, dar asta din 21 mai, cu Marte în Leu.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești își pot îmbunătăți acum relațiile sociale. După o lungă perioadă în care s-au simțit anxioși și nu au simțit nevoia de a împărtăși problemele, din 17 mai lucrurile se vor schimba și pentru ei. Confortul și singuranța vor face casă bună împreună. La locul de muncă vor fi priviți cu admirație de cei din jur, iar pe plan personal se vor relaxa într-o scurtă vacanță. Anumite persoane se vor reîntoarce în viața ta, odată cu venirea unui alt ciclu astrologic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×