Reclamă

Horoscopul lunii martie 2021: Taurii își vor găsi marea dragoste. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul lunii Martie 2021 aduce vești bune pentu fiecare zodie în parte. Luna aceasta e momentul potrivit să scapi de toate lucrurile care nu îți fac bine și să privești cu optimism spre viitor.

Publicat: 16 februarie 2021, 17:58 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:34

Martie e luna în care îți poți atinge toate obiectivele și poți privi cu încredere spre viitor. Horoscopul lunii martie 2021 promite o perioadă cu multe progrese și realizări. De asemenea trebuie să ai grijă și de distracție în această perioadă pentru a avea parte de rezultatele pe care ți le-ai propus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii martie 2021. Ce se întamplă cu nativii din fiecare zodie

Prima parte a lunii martie e favorabilă zodiilor de foc și de apă. Acestea vor avea parte de stabilitate în relațiile de cuplu. A doua jumătate a lunii martie e despre stabilitatea pe partea financiară. Horoscopul lunii martie 2021 promite și satisfacții pe plan emoțional pentru cei care sunt în căutarea unui partener, scrie Astrology.com.

Berbec

Zodia Berbec va avea parte în luna martie de multe dificultăți, dar cu voință, ambiție și perseverență toate acestea se vor transforma în victorie. În luna martie nativii Berbec vor avea parte de iubire din partea celor dragi, dar și de oportunități în carieră. Berbecii au parte de stabilitate și pe plan financiar în luna martie.

Taur

Reclamă

Taurii își vor lărgi cercul de prieteni în luna martie. Personalitatea lor seducătoare va deveni magnet pentru noi relații. În primele trei săptămâni ale lunii, nativii Taur își vor găsi marea dragoste, dacă sunt suficient de îndrăzneți. Pe plan financiar horoscopul lunii martie 2021 aduce vești bune. Doar în planul carierei vor exista câteva mici probleme, dar ele pot fi depășite cu multă atenție și înțelepciune.

Gemeni

Nativii Gemeni au parte de noroc atât pe plan personal, dar și pe plan profesional în luna martie. Sunt șanse de promovare, iar talentul este în sfârșit recunoscut. Cei singuri au toate șansele să își întâlnească jumătatea. Horoscopul lunii martie 2021 spune că trebuie să existe un echilibru între muncă și relație, fără însă a neglija starea de sănătate. Astrele nu prevăd cheltuieli prea mari sau achiziții în viitorul apropiat.

Reclamă

Rac

În lunile de iarnă Racii au muncit foarte mult, iar acum a venit momentul să culeagă roadele eforturilor depuse. Luna martie e deschizătoare de drumuri în ceea ce privește faima și bogăția. Trebuie însă ca în luna martie să faci un pas mare, decisiv. Nu trebuie să te mai îndoiești de tine. E momentul să preiei inițiativa.

Leu

În luna martie, nativii Leu au parte de o creștere a energiei și a capacității de lucru. Orice acțiune se va contura mai rapid, iar eforturile depuse își vor atinge obiectivul mult mai repede. În plan personal, Leii vor avea parte de mai multe evenimente, dar vor avea de făcut și alegeri dificile. Horoscopul lunii martie 2021 spune că Leii trebuie să acorde o importanță deosebită sănătății. Rutina și ritmul accelerat al vieții de zi cu zi te poate obliga să treci cu vederea anumite semnale venite din partea organismului tău, dar dacă nu iei măsuri la timp, consecințele pot fi grave.

Fecioară

În luna martie, nativii Fecioară vor avea o activitate fără precedent. E o perioadă propice pentru rezolvarea problemelor dificile, dar și pentru evitarea cu diplomație a conflictelor de orice fel. Tot în perioada următoare e posibil să ai capacitatea să corectezi anumite greșeli din trecut. În plan amoros însă, situațiile conflictuale se vor înmulți, dar dacă dai dovadă de maturitate vei lua deciziile cele mai bune.

Balanță

Prima lună a primăverii anului 2021 nu prevede niciun eveniment remarcabil sau vreo victorie de proporții pentru Balanțe. Urmează o perioadă normală pentru nativii Balanță. Nu trebuie însă să te relaxezi prea mult în perioada care va urma. E timpul să îți faci planuri și să reflectezi mai bine asupra tensiunilor din cuplu. De o atenție mai mare din partea ta au nevoie copiii și persoanele mai în vârstă din familia ta.

Scorpion

Horoscopul lunii martie 2021 nu aduce mari schimbări nici pentru nativii Scorpion. Nu vor exista evenimente neprevăzute, așa cum nu vor exista nici probleme la locul de muncă. Dimpotrivă, este o perioadă în care toate conflictele se vor rezolva, iar dorința de a participa cât mai des la întâlniri familiale este din ce în ce mai mare. Există șanse mari ca Scorpionii să-și găsească jumătatea în viitorul apropiat. Pentru cei care formează deja un cuplu, luna martie e perioada perfectă pentru a-și asuma relația.

Săgetător

Evenimentele își urmează cursul normal în luna martie pentru nativii Săgetător. Nu te grăbi să închei tranzacții financiare pentru că e posibil să nu ai succes prea mare cu ele. Luna aceasta ești determinată să pui în aplicare cele mai ascunse planuri și nu vei da greș. Coincidențele vor avea rezultate pozitive, iar la final vei triumfa zâmbitoare.

Capricorn

Succesul e de partea nativilor Capricorn în perioada următoare. Luna martie e plină de evenimente importante, memorabile. Chiar dacă e vorba despre relații pasagere, acordă o atenție importantă și vieții amoroase. Vei avea parte și de câștiguri neașteptate în luna martie, dar nu trebuie să-și faci griji prea multe. Trebuie să te gândești serios la transformarea pasiunilor în afaceri, doar așa vei câștiga stabilitate pe plan financiar. Principala ta grijă e să nu acționezi din impuls, spune horoscopul lunii martie 2021.

Vărsător

Nativii Vărsător vor avea parte de multă iubire în luna martie. O pasiune nouă sau veche își va face simțită prezența în viața ta, lucru care îți poate da toate planurile peste cap. Trebuie să înveți să faci compromisuri, chiar dacă acestea nu sunt pe placul tău. Eforturile tale vor fi răsplătite în luna martie și vor contribui la creșterea bunăstării materiale. Ai grijă ca banii câștigați să nu îți treacă printre degete. E important să fii chibzuită și să ai economiile tale, nu știi când vei avea nevoie de ele.

Pești

Horoscopul lunii martie 2021 spune că Peștii nu vor simți mercur retrograd. E o perioadă bună pentru a-i face pe cei din jur să-și dea seama cu adevărat de caracterul tău. Luna martie e momentul propice pentru o recuperare completă. Atât în perioada următoare, dar și în restul lunilor anului 2021, Peștii vor lua cele mai bune decizii și vor găsi calea cea mai bună să iasă dintr-o situație dificilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×