Reclamă

Mesaje de 1 Martie: urări și felicitări de Mărțișor

Prima zi a primăverii este un prilej minunat să le trimiți celor dragi mesaje de 1 Martie. Tradiționalul mărțișor poate fi oricând trimis alături de o urare caldă și frumoasă.

Publicat: 1 martie 2021, 7:56 / Actualizat: 1 martie 2021, 10:10

Primăvara e un anotimp cu totul deosebit. Natura reînvie, oamenii se pot bucura din nou de ieșirile în aer liber. Acest anotimp poate readuce speranța și fericirea în sufletele oamenilor după o iarnă rece și geroasă.

Ținutele colorate accesorizate cu mărțișoarele bicolore sunt printre preferatele doamnelor în prima lună a lui martie. Nu ezita să te folosești de culori pentru a avea ținute stylish și pentru a atrage toate privirile asupra ta. Iată mai jos o selecție de mesaje frumoase care să aducă bucuria doamnelor din jurul tău în prima lună a primăverii.

Mesaje de 1 Martie

Nu uita niciodată că un simplu mesaj de la mulți ani poate însemna mai mult decât un cadou material. Cuvintele pot exprima mai mult decât gesturile simbolice, scrie Goodreads.com.

Mesaje de 1 Martie pentru prietene

Primăvara a venit, un ghiocel îți trimit. A venit timpul să zâmbești. La mulți ani.

Reclamă

Primăvara să aducă în viața ta soarele, iubirea și bucuria. La mulți ani.

Șnurul mărțișorului să aducă înțelepciunea și prosperitate în viața ta. Mult succes și fericire. La mulți ani.

Prima zi de primăvară să aducă în viața ta multe raze de iubire și multă fericire. La mulți ani.

Reclamă

Ghioceii sunt vestitorii primăverii și anul acesta și-au propus să-și aducă mult noroc, iubire și împlinire. La mulți ani.

În prima zi de primăvară bucură-te de soare, de natură și de cei dragi. Mărțișorul meu ești tu, dragă prietenă. La mulți ani.

De câte ori răsare un ghiocel, norocul îți va surâde. Ai grijă de tine, dragă prietenă. La mulți ani.

Mesaje de 1 Martie pentru familie

Un mare buchet de gjiocei și o primăvară superbă pentru tine dragă mamă. La mulți ani de 1 Martie.

Privește mereu în jurul tău și dăruiește zâmbete ori de câte ori ai ocazia. În schimb, un mărșțișor pentru tine să-ți aducă mereu prosperitate și înțelepciune. La mulți ani de 1 Martie.

Fericirea ta e primăvara mea. Te iubesc și 1 Martie minunat îți doresc. La mulți ani, mama.

La mulți ani și gânduri bune, primăvară frumoasă și multe îmbrățisări. 1 Martie frumos.

Îți doresc ca tot anul acesta să ai parte numai de zile frumoase precum cea de 1 Martie. La mulți ani cu sănătate și spor și belșug în toate.

De 1 Martie primește în dar de la mine toate florile din lume. Mirosul florilor de primăvară să rămână mereu în inima ta. La mulți ani.

Gânduri bune, iubire, dragoste și fericire. Primește în dar de la mine un buchet de îmbrățișări. La mulți ani.

Mesaje de 1 Martie pentru colege

Îți urez o primăvară de poveste, iar soarele să nu lipsească nici măcar o zi din viața ta. La mulți ani.

Primește cu drag mărțișorul în inima ta. Primăvara aceasta să aducă zâmbete pe chipul tău, bunătate și optimism. La mulți ani.

Primăvară îți aduce un mărțișor norocos, raze de iubire și multe îmbrățișări. La mulți ani.

Un buchet de ghiocei și o primăvară minunată pentru cea mai bună colegă. La mulți ani.

Natura împletește în această zi de 1 Martie cel mai frumos mărțișor pentru tine. La mulți ani.

Ghioceii au răsărit, natura a înflorit, zăpada s-a topit. Primește primăvara în inima ta și nu o mai lăsa să plece. La mulți ani de 1 Martie.

Îți doresc un 1 Martie fericit și o primăvară care să fie în inima ta tot restul anului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×