Reclamă

Horoscopul lunii martie 2023. Gemenii au parte de probleme în relații, iar Taurii și Racii au parte de provocări în carieră

Horoscopul lunii martie 2023 vine cu surprize pe toate planurile pentru nativii din zodiac. Indiferent că vorbim despre relații de cuplu sau idei pe plan profesionale, toate vor prinde contur în această perioadă. Berbecii vor avea parte de câteva argumente în contradictoriu cu partenerul de viață. Leii vor fi grăbiți și nu vor și cunoaște cu exactitate drumul pe care să meargă.

Publicat: 24 februarie 2023, 9:51

Luna martie este încărcată de sentimente, dar și trăiri diverse. Evenimentele care vor avea loc acum pot schimba traiectoriile nativilor de la o săptămână la alta. Intrarea lui Saturn în Pești pe 7 martie va reuși să le schimbe nativilor anumite concepții. Începutul lunii debutează cu planuri mai vechi pe care le veți pune la punct în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii martie 2023. Ce evenimente vor avea loc și ce spun specialiștii

Nativii reușesc să se regăsească în luna martie, asta după ce începutul anului le-a dat bătăi de cap. Relațiile de cuplu ajung să se redreseze, iar pentru cei singuri vor veni perioade propice îndrăgostirii. Astrele recomandă celor mai mulți să nu lase problemele importante nerezolvate, asta dacă nu vor să intre într-un cer vicios.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt prinși în vâltoarea carierei în luna martie. Au multe probleme de rezolvat și multe proiecte de dus până la capăt. Este posibil ca anumite situații să vă dea bătăi de cap. În a doua parte a lunii, viața amoroasă ia o întorsătură neașteptată. Reușești să aborezi mai multe subiecte sensibile, iar relațiile sunt pline de armonie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur au parte de interacțiune în luna martie. Ajung să petreacă foarte mult timp alături de prieteni și cunosc situații și trăiri intense. Vei dori să-ți extinzi zonele în care îți petreci timpul liber, iar acest lucru îți oferă o mai mare încredere de sine.

Cunoști toate calitățile pe care le ai și profiți de acestea la maximum. Cu toate acestea, te concentrezi mai puțin asupra muncii și mai mult asupra relațiilor. Dacă până acum nu ai acordat timp pentru plăcerile personale, este cazul să iei și acest lucru în considerare.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna martie vine cu provocări pentru nativii Gemeni. Atât la locul de muncă, cât și în viața personală, vor exista o serie de rezoluții pe care le vei duce la bun sfârșit. În relații vor mai exista multe lucruri de rezolvat, dar asta nu înseamnă că nu te afli pe drumul cel bun, spune Astrology.com. Muncești pentru a-ți aduce echilibru în toate aspectele. Familia te sprijină fără doar și poate

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Rac, horoscopul lunii martie vine cu o perioadă de liniște. Vei reuși să așezi fiecare aspect al vieții și te vei bucura de tot ceea ce este mai valoros. Reușești să aduci armonie în relație, asta după ce o bună perioadă de timp ai avut parte de certuri. Veniturile mai mari vor veni după săptămâni de muncă intensă, iar aceste mici schimbări te vor bucura fără doar și poate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii vor primi energie din partea astrelor în luna martie. Acest lucru înseamnă că sunt puși pe fapte mari și sunt conduși de optimism. Vor ajunge să adune toate oportunitățile la un loc și să vadă orice greșeli ca o modalitate de a-și îndrepta valorile spre o altă direcție. Dacă până acum au fost răniți, își vor ascunde sentimentele și nu vor mai acționa din impulsivitate, arată Yourtango.com. Asta poate fi văzută ca un semn de maturitate. O scurtă perioadă de timp te vei distra alături de prieteni și familie. Ai grijă cui îi destăinui cele mai ascunse secrete.

Află totul despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară va începe o perioadă cu multă creativitate. Vor găsi soluții la probleme care până acum păreau de nerezolvat. Stilul de viață sănătos și viața relaxantă îi va ajuta să găsească ocazii nemaiîntâlnite. Vor realiza schimbări pe plan personal, mai ales acei nativi care sunt singuri. Aplicarea gândurilor pozitive va fi valabilă o bună perioadă de timp.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de provocări în luna martie. Vor exista și probleme, dar mai multe beneficii le vor încununa viața. Dacă ar fi să comprimăm această perioadă, putem spune că aceștia au parte de reușite, dar și de foartă multă muncă. Este cazul să vă gândiți și la relaxare. Trebuie să găsești timp pentru relaxare și să te deconectezi de la evenimentele stresante din viața ta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În luna martie, nativii Scorpion se simt mai emoționali ca oricând. Orice discuție le va provoca anxietate și îi va face să se gândească la lucruri din trecut. Au șansa să se conecteze cu cei dragi. Au parte de iubire și susținere, iar partenerul de viață le va oferi acest lucru. Apropiații joacă fără doar și poate un rol important. La locul de muncă nu se pot concentra, iar acest lucru le aduce frustrare.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se vor simți plini de energie, gata să înfrunte orice greutate a vieții. Sunt dornici să călătorească, însă nu pot face acest lucru fără partenerul de viață. Această idee va crea anumite probleme în relația de cuplu. Vor exista certuri, însă în cele din urmă se va găsi și o rezolvare. Nu au răbdare atunci când vine vorba despre idei care nu le sunt familiare. Sportul ajută la consumarea unui surplus de energie.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de foarte multe oportunități la locul de muncă. Acest lucru le aduce și succes pe plan personal. Sunt dispuși să renunțe la viața dezorganizată și să ia o altfel de atitudine. Astfel, vor avea parte de venituri mai mari cu multă muncă realizată din plăcere. Pentru nativii singuri va exista o perioadă de flirt. Rămâne ca fiecare să decidă ce evenimente sunt mai importante.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se vor simți mai plini de energie în luna martie. Sunt încrezători în forțele proprii și vor dori să se aventureze în noi activități. Ar putea să studieze ceva care să-i stimuleze intelectul. Cu sănătatea nu au probleme, însă astrele îi sfătuiesc să renunțe la obiceiurile mai puțin sănătoase.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Primăvara le va aduce nativilor Pești foarte multă energie. Cu toate că se simt obosiți, reușesc să nu renunțe la activitățile sportive care le aduc împlinire. Își organizează timpul în așa fel încât să găsească scurte perioade de relaxare. Îndrăznesc să facă progrese în carieră și acceptă oportunități pe care până acum nu le-ar fi văzut valabile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×