Reclamă

Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de viață. Cea de-a doua lună de toamnă vine cu idei noi din toate punctele de vedere. Indiferent că vorbim despre schimbarea locuinței sau locului de muncă, acestea vor fi alese cu grijă. Stabilitatea financiară va avea totuși de suferit pentru anumite zodii.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 27 septembrie 2022, 9:24

În luna octombrie este crucial să fii atentă la tot ceea ce este în jur. Plantele cheie vor permite schimbări aparte în viața ta. Mercur, Pluto și Saturn vor fi responsabile de cursul lucrurilor și vei vedea pe pielea ta acest lucru. Sezonul eclipselor va începe spre sfârșitul acestei luni și astfel va fi adăugată o energie aparte către perioada deja plină de evenimente notabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii octombrie 2022

Horoscopul lunii octombrie 2022 începe cu frumusețe, armonie și creativitate. Multe dintre zodii vor dori să fie mai aproape de oameni, să petreacă timp de calitate alături de prieteni. Este sezonul Balanței, aceasta fiind una dintre cele mai sociabile semne zodiacale. Plăcerea este de asemenea căutată și va fi cu siguranță găsită, arată astrele. Cu Venus care își face simțită prezența aproape până la finalul perioadei, multe vor simți o putere de nedescris. Relațiile se vor întări și vor găsi șansele de a merge mai departe. Dragostea va triumfa și partenerii vor fi mult mai fericiți.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul lunii octombrie 2022 vine să-ți fie aproape din punct de vedere sentimental, nativule Berbec. Această perioadă te va ajuta să te vindeci de orice traumă din trecut. Dacă luna septembrie ți-a lăsat un gust amar, acum vei fi capabilă să știi pe ce drum să mergi în viață. Cu Soarele și Venus ce vor aduce mai multă iluminare deasupra ta, sectorul relațiilor va aduce o apropiere către iubire și dăruire, arată Astrology.com.

Reclamă

Pentru 9 octombrie și 22 octombrie, astrele vin cu vești excelente, dat fiind faptul că Luna plină își va face apariția pe cer. Acest eveniment astral te va ajuta să-ți deschizi inima și să începi o nouă călătorie. Pe 8 octombrie, Pluto te va îndruma în carieră și îți va redobândi ambiția, iar succesul va veni negreșit. Dacă există proiecte pe care dorești să le prezinți, este cazul să faci acest lucru între aceste date menționate mai sus.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativul Taur dispune întotdeauna de o putere de actrație inedită, însă luna aceasta va deveni mult mai pregnantă. Venus este planeta ce te conduce și astfel îți va da putere până în data de 22 octombrie. Vei dori să-ți aranjezi atât casa, cât și ceea ce te înconjoară. Luxul nu îți va lipsi, dar nici frumusețea exterioară fizică. 22 Octombrie este o zi importantă, asta pentru că Saturn intră direct în sectorul carierei, spune Yourtango.com.

Reclamă

Vei fi foarte ocupată la locul de muncă și îți vei arăta importanța în ceea ce faci. Pe 25 Octombrie vor exista schimbări și în relație. Un nou început este pe cale să fie întrezărit. Destinul joacă un rol important, așa că este cazul să ai încredere în semnele primite de la astre.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul lunii octombrie 2022 vine cu vești bune. Planeta Mercur te va scăpa de multe dintre grijile pe care le aveai pe cap până acum. Din 10 octombrie până la sfârșitul lunii vei fi extrem de ocupată să-ți găsești dragostea sau să o menții vie, dacă te afli deja într-o relație. Oportunitățile de dating vor fi nenumărate, iar tu vei dori să profiți de ele. Bucură-te! Sectorul carierei va avea parte de schimbări pozitive, asta pentru că ești mult mai energică decât de obicei. Vei avea parte de o schimbare, semnezi un nou contract, o afacere nouă sau un parteneriat. Dacă trebuie să semnezi anumite acte importante, astrele te sfătuiesc să faci acest lucru la sfârșitul lunii, asta pentru că Marte este retrograd.

Află totul despre nativii Gemeni, de la trăsături și până la personalitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Legăturile cu cei din jur devin din nou foarte strânse pentru nativul Rac. Pe 8 octombrie, Pluto readuce în viața ta un parteneriat ce nu a reușit să se materializeze în luna Aprilie. Dacă ajungi să nu semnezi nimic, încearcă să faci acest lucru între 5 octombrie și 30 octombrie. Destinul îți strigă numele luna aceasta. Dacă ești singură, o nouă dragoste apare în viața ta. Atunci când Jupiter va părăsi sectorul carierei, vei simți o presiune mai mică la locul de muncă. Aceasta este semnul pe care astrele ți-l arată pentru a lua o pauză și a te bucura de câteva zile libere.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul lunii octombrie 2022 vine să-ți arate noi posibilități și să te îndrume negreșit în viață. Pe 22 octombrie vei simți schimbări notabile și pe plan sentimental. Dacă ești singură, ai mari șanse să-ți găsești sufletul pereche. Dacă te afli deja într-o relație, o vacanță romantică îți este pregătită pe ascuns. Nu privi aceste apropieri ca pe un contract pe care l-ai semnat pe viață. În ceea ce privește sectorul carierei, și aici vor exista schimbări. Orele de muncă se vor lungi, iar tu vei simți că oferi prea mult timp și energie. La sfârșitul acestei perioade vei avea parte de câteva întâlniri neașteptate. Un nou început se arată la orizont, așa că ai încredere în astrele care îți trimit semnale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativul Fecioară această lună aduce stabilitate pe plan financiar. Acest lucru nu înseamnă că ajungi să fii neglijentă cu banii, ci doar că revii pe o linie de plutire. De asemenea, poți deschide o afacere alături de o persoană dragă. Pe plan romantic, relațiile tind să scârțâie, dar la sfârșitul perioadei un vechi prieten vine să-ți zdruncine anumite credințe. Norocul îți surde în jurul datei de 27 Octombrie, ceea ce înseamnă că te concentrezi mai mult pe noua afacere sau relație pentru tot restul anului. Nu lăsa certurile să te deconecteze de la planurile originale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativul Balanță această lună vine cu surprize. Vei primi mai multă atenție ca de obicei și te vei concentra pe ceea ce îți dorești cu adevărat. Trebuie să găsești cheia inimii tale și să vezi ce este bine pentru tine. Dacă ai planuri mari de viitor, încearcă să ți le stabileti până în 22 Octombrie, doar atunci vei avea șanse de reușită. E una dintre cele mai norcoase zile pentru tine, așa că este bine să profiți. Pe 23 Octombrie, sectorul carierei va avea de suferit. Vor exista noi schimbări ce te vor da peste cap. Dacă te afli într-o relație serioasă, astrele te sfătuiesc să vorbești despre bani sau lucrurile intime pe care nu le-ai abordat până acum.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul lunii octombrie 2022 se focusează pe retrospectivă. Partea ta spirituală va fi activată în această perioadă. Meditația și căutarea sufletului îți va oferi noi oportunități pentru viitor. În ceea ce privește viața sentimentală, te vei găsi mult mai pasională ca de obicei. Vești noi vor ajunge în viața te și te vor da peste cap. Una dintre acestea va fi oferită chiar de către un membru al familiei. Eclipsa de soare va deschise și va închide anumite uși, însă astrele te lasă pe tine să vezi în ce sector se va întâmpla acest lucru. În următoarele șase luni se vor simți efectele schimbărilor din viața ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

În luna Octombrie poți fi sigură că ești un adevărat prieten de nădejde pentru oricine are nevoie. Sfaturile pe care le vei oferi vor da roade, iar tu te vei simți un adevărat lider. În sectorul carierei ți se vor deschide multe uși. Încearcă să profiți de aceste oportunități! De asemenea, astrele te sfătuiesc să te disrezi atunci când vine vorba despre relații și sentimente profunde. Vezi partea frumoasă din fiecare experiență. Spre finalul perioadei îți vei dori o clipă de relaxare. Spiritualitatea va căpăta un sens mai profund în viața ta. Dacă dorești să încerci noi moduri de a te vindeca de rănile din trecut, următoarele luni îți vor oferi prilejul perfect.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru nativul Capricorn, această perioadă vine cu oportunități noi de a petrece timp cu familia și prietenii. O schimbare importantă va apărea chiar la început de lună, atunci când va trebui să iei o decizie în ceea ce privește cariera și timpul petrecut alături de cei dragi. Proiectele profesionale care până acum au rămas pe pauză, acum vor fi din nou pe primul loc. Saturn îți va aduce la sfârșitul acestei luni o relație pe plan profesional ce îți va oferi oportunități pentru dezvoltare. Timp de șase luni vei avea șansa să-ți cunoști adversarul și să-l detronezi.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna această este potrivită pentru călătorii și studii. Trebuie să te concentrezi pe ceea ce îți aduce bucurie în viață și să nu lași lucrurile mărunte să te afecteze. Vor exista multe posibilități de schimbare, însă trebuie să le verifici pe toate. Multe dintre acestea îți pot afecta în mod negativ viața. Acum este cazul să construiești ceva ce va trece testul timpului. În sectorul carierei vor exista schimbări majore. În următoarele luni vei avea parte doar de succe. Dacă o ușă ți se deschide în față, profită și intră!

Pești: 19 februarie – 20 martie

Luna Octombrie este foarte importantă pentru tine. Vei simți că te vindeci de anumite sentimente negative și te vei îndrăgosti fără doar și poate la prima vedere. O propunere venită din partea unui prieten drag îți va schimba complet conceptul de viață. Ești o forță a naturii în această perioadă și cu siguranță nu te va opri nimeni din a-ți duce la bun sfârșit toate planurile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×