Reclamă

Horoscopul săptămânii 10 octombrie – 16 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 10 octombrie – 16 octombrie 2022 aduce momente liniștite pentru nativii din zodiac. Aceștia se vor întâlni cu oportunități pe plan personal și vor încerca să profite de ele. Sănătatea va pune câteva probleme anumitor semne zodiacale, dar nu pentru o perioadă lungă. Astrele spun că este o săptămână a deciziilor majore.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 10 octombrie 2022, 9:20

Nativii din zodiac nu pot refuza cele mai multe dintre oportunitățile care vin să le ușureze viața. Cei singuri au șansa de a fi fericiți, însă o relație nu este întotdeauna răspunsul. De asemenea, vor exista câteva escapade din viața cotidiană. Totuși, astrele îi sfătuiesc pe nativi să nu ceară niciodată mai mult decât pot duce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 10 octombrie – 16 octombrie 2022 aduce liniște pentru unii nativi

Horoscopul săptămânii 10 octombrie – 16 octombrie 2022 îi va face pe cei implicați să se bucure de rezultatele muncii lor, dar și de mici momente de odihnă. Indiferent că vorbim despre vacanțe luxoase pe alte continente sau doar un weekend prelungit la munte, aceste semne de burnout trebuiau de mult descoperite. Cei mai norocoși, vor avea parte și de dragostea mult așteptată. Dacă nu ești gata pentru marele pas, trebuie doar să verbalizezi dorințele.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativul Berbec această săptămână începe cum nu se poate mai bine. Dacă pe partea profesională te situezi pe o poziție de conducere, în viața personală te îndrăgostești de cine nu trebuie. Dacă îți dorești să fii într-o relație serioasă, trebuie să păstrezi anumite reguli. În caz contrar, va trebui să te desparți tocmai în momentul în care credeai că viața ta ia o întorsătură mult mai pozitivă. Spre sfârșitul perioadei vei simți nevoia să stai la povești cu prieteni vechi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 10 octombrie – 16 octombrie 2022 vine să te anunțe că energia ta va urca și va coborî într-un ritm amețitor în această perioadă. Rutina cu care te-ai obișnuit de ceva vreme îți provoacă stres. Dacă vezi o mică oportunitate pentru a-ți schimba programul, te entuziasmezi în avans. În ceea ce privește locul de muncă, este posibil să te angajezi în proiecte care îți depășesc răbdarea. Nu trebuie să pierzi timpul cu lucruri care nu îți aduc niciun beneficiu.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

În această perioadă este posibil să fii adepta tentațiilor de orice fel. Dacă ai început o dietă, simplul gând la un fast-food nou deschis în oraș îți va spulbera orice șansă de a continua pe acest drum. Relația în care te afli la momentul actual nu îți oferă energia necesară pentru a porni în aventuri așa cum îți dorești, arată Astrology.com. Dacă te-ai angajat într-un proiect de școală sau serviciu, cel mai probabil vei primi laude. Ai disciplina necesară pentru a finaliza orice situație neplăcută.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 10 octombrie – 16 octombrie 2022 spune că atunci când simți nevoia să oferi ceva, vei primi înzecit înapoi. Situația familia nu arată totuși în cea mai bună formă, iar tu vei simți nevoia să recurgi la un compromis. Te afli în fața unei decizii importante, iar de această dată este vorba chiar despre sentimentele tale. Îți place când ești practică, așa că nu pierzi timpul cu mărunțișuri. Noua afacere îți va aduce un câștig financiar la care nu te așteptai.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativul Leu, această săptămână vine cu negocieri aprinse. Cel mai probabil vei avea șansa să bați palma cu cine îți doreai, însă termenii nu sunt tocmai pe placul tău. Este foarte important să spui ceea ce-ți dorești pentru a nu fi amăgită. Dacă ești conștientă că ai nevoie de ajutor și cunoști persoana potrivită care ți-l poate oferi, acceptă, spune Yourtango.com. În ceea ce privește relațiile amoroase, este clar că vrei să te implici cu adevărat. O discuție despre viitor poate veni la momentul potrivit.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

În viața nativului Fecioară vin multe schimbări pozitive. Vei încerca să-ți regândești cheltuielile și astfel vei ajunge să economisești mult mai mult. Dacă îți dorești o călătorie în străinătate doar pentru tine, este cazul să pui bani deoparte încă de pe acum. De asemenea, anumite activități ce îți sunt cu adevărat pe plac, pot fi chiar benefice din punct de vedere financiar. Este foarte important să știi când să te oprești și când să începi această aventură din pură curiozitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 10 octombrie – 16 octombrie 2022 vine să te anunțe că acum a venit momentul să iei decizia corectă. Deși tinzi să te compari cu toată lumea din jur, e cazul să-ți vezi adevărata valoare. Dacă ești nervoasă, aceeptă și îndreaptă-ți acest sentiment către o activitate benefică. Creativitatea și exprimarea emoțiilor pot merge mână în mână dacă le dai această ocazie. Pe plan intelectual ești mult mai disciplinată ca înainte.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii Scorpion, această săptămână vine cu surprize de proporții pe plan personal. Deși petreci prea mult timp în fața ecranelor, cel mai probabil această activitate îți va aduce întâlnirea pe care ai căutat-o multă vreme. Vorbim desigur despre noi prietenii și noi povești de dragoste. Ulterior, va veni momentul să îți lași adevărata față să iasă la iveală. Ești implicată în proiecte personale pe care le-ai tot amânat, iar acum a venit momentul să construiești totul de la început.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dacă vorbim despre adevărați conducători, tu ești cu siguranță pe primul loc în această săptămână. Vrei să fii înconjurată de oameni și cunoști modalitățile de a-i ține aproape. Poate fi vorba despre un grup de prieteni sau chiar colegi de serviciu. Toată lumea se bucură să te vadă, asta pentru că îți cunosc instinctul și priceperea în tot ceea ce îți propui să realizezi. Dacă vrei să închezi un contract, fii foarte atentă la termene și condiții.

Află tot ce vrei să știi despre Săgetător, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 10 octombrie – 16 octombrie 2022 vine să te anunțe că în această perioadă ai șansa de a-ți demonstra capacitățile organizatorice. Ești atât de creativă încât chiar și prietenii vor rămâne surprinși. Ești cu adevărat în lumina reflectoarelor, însă această nouă fațadă vine cu un preț. Noi oportunități vin să-ți testeze răbdarea. Este timpul să scoți la iveală luptătoarea din tine și să-ți dai seama dacă într-adevăr există șanse de câștig sau nu. Oferă-ți timpul necesar și nu acceptă oferte fără a le verifica înainte. Ulterior poți negocia pentru ceea ce îți dorești.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pentru nativii Vărsător această săptămână vine ca o relaxare. După o perioadă în care ai muncit fără oprire, acum este momentul să îți oferi o șansă de a-ți conduce propria afacere. Te afli pe un post de conducere și simți că trebuie să oferi șanse celor din jur. Dacă încerci să-ți plănuiești o vacanță, aceasta nu se va desfășura conform dorințelor. De altfel, singurul lucru pe care îl ai de făcut este să-ți oferi o zi doar pentru tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Un singur moment de pace vine să aducă succesul în viața nativilor Pești. Luna Plină vine să-ți spulbere ideea că relația actuală este ceea ce îți dorești cu adevărat. Dacă în ultimul timp ai avut parte de certuri, asta nu înseamnă că despărțirea este la o discuție distanță. La sfârșitul acestei perioade este momentul să ai o discuție serioasă cu partenerul. Nu lăsa nimic pentru mai târziu, pentru că totul se va destrăma.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×