Reclamă

Horoscopul săptămânii 11 septembrie – 17 septembrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Pentru nativii din zodiac, horoscopul săptămânii 11 septembrie – 17 septembrie 2023 aduce două evenimente astrologice majore. Este vorba despre Luna Nouă în Fecioară pe 15 septembrie și Mercur ce iese din mișcarea retrogradă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 11 septembrie 2023, 9:15

Zodiile mai au parte și de un trigon între Soare și Uranus ce are loc pe 16 septembrie 2023. Astrele spun că în acest moment fiecare se ghidează după propriile trăiri și sentimente. Este momentul perfect pentru tentații în sfera iubirii. O altă mișcare astrală este cuadratura dintre Venus și Jupiter din 17 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 11 septembrie – 17 septembrie 2023

O săptămână cu o încărcătură emoțională puternică pentru nativii din zodiac. Se așteaptă povești de iubire și relații pentru fiecare zodie în parte. Impactul pe care mișcările astrale îl va avea, va dura mai multe zile în șir.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor primi pasiunea în viața lor în această perioadă. Pot continua planuri pe care le-au amânat în trecut. De asemenea, ordinea va reveni în viața lor, atât pe plan personal cât și profesional. Pentru nativii singuri, o noutate îi va lovi din plin și vor avea de ales între viața singuratică și cea trăită în doi. Poate nu este momentul potrivit pentru o relație amoroasă de lungă durată. Este un moment ideal pentru o vizită în cabinetul doctorului.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se bazează pe sinceritate în această săptămână. Au găsit cheia pentru rezolvarea celor mai multe probleme din trecut. Este momentul oportun pentru cei care se află deja într-o relație să-și dorească mai mult de la viață.

Poate fi vorba despre schimbarea locuinței alături de partener sau chiar o cerere în căsătorie. Indiferent de situație, eliberarea emoțională este importantă la acest nivel. Pentru nativii singuri, o conexiune specială îi va scoate din zona de confort.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni simt nevoia de mai mult spațiu personal în această săptămână. Vor să-și reconstruiască un nou mediu de lucru și pentru aceasta au nevoie de liniște. Astrele sugerează că nu trebuie să se izoleze pentru a realiza planurile pe care și le impun.

Un echilbru între viața socială și cea profesională este acum mai mult decât binevenit. Anumite lucruri de discutat cu partenerul vor fi în continuare amânate. Pentru cei singuri, poveștile de iubire vor trebui să mai aștepte.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt plini de optimism în această perioadă. Vor să-și ofere dragostea și afecțiunea oricui. Profită de mișcarea astrelor pentru a fi mai sinceri ca niciodată. În cuplu, pot planifica mici escapade de weekend în locuri pe care nu le-au mai vizitat. De asemenea, vor să-și reia o conexiune aparte cu familia și cei din jur. Este nevoie totuși de răbdare și perseverență. Pentru cei singuri, pot apărea pe parcurs anumiți pretendenți, spune Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor atrage prin încredere și bun simț în această săptămână. Orice discuție ar purta, vor lăsa impresia că sunt experți în comunicare. Luna Nouă îi va ajuta în plan emoțional, asta dacă vor să-și întărească anumite convingeri pe care le-au avut o bună perioadă de timp. Este un moment propice pentru momentele romantice. Este important ca și partenerul de viață să aibă un cuvântul de spus. Pentru cei singuri, relațiile vor apărea la sfârșitul perioadei.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară își doresc mai mult timp pentru sănătatea mentală și psihică. Vor să regleze relațiile familiale și cele de prietenie, așa că se afundă într-un con de umbră pentru a lua cele mai bune decizii. Câteva dintre acestea pot avea un impact pozitiv pe viitor. În ceea ce privește relațiile, astrele recomandă ca timpul petrecut alături de partenerul de viață să fie unul bazat pe comunicare și încredere. Pentru cei singuri, poate fi vorba despre o nouă relație.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor trebui să traverseze o săptămână destul de complicată. Va fi vorba aici despre alegeri de toate tipurile. De la ideea continuării unei relații amoroase, până la schimbarea unui loc de muncă. Nu trebuie să se ajungă la burnout, dacă timpul liber este petrecut pentru introspecție. De asemenea, comunicarea cu partenerul de viață este extrem de importantă în aceste momente, arată Yourtango.com. Pentru cei singuri, astrele nu recomandă o relație în acest moment.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de pasiune în viața lor. Este un moment propice pentru explorarea de noi orizonturi. Nu sunt excluse nici momentele de curiozitate ce pot fi încercate alături de partenerul de viață. O schimbare importantă intervine în viața voastră și atunci veți vedea dacă sunteți făcuți unul pentru celălalt. Pentru nativii singuri, astrele nu recomandă în acest moment implicarea într-o relație amoroasă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de aventură în viața amoroasă. Sunt influențați de Jupiter și Venus care vin de asemenea cu lecții important pe plan personal. Vacanțele alături de partenerul de viață trebuie să fie oportunități ideale pentru descoperire și interese comune. Ca de fiecare dată, comunicarea este cheia, iar o inimă deschisă va reuși întotdeauna să descopere totul.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au șansa de a-și construi relații solide în această săptămână. Energia pe care o emană față de cei din jur nu va trece neobservată. Deciziile luate acum vor ajunge să fie permanente. Angajamentul față de o posibilă conexiune amoroasă poate fi de asemenea în planurile celor născuți sub acest semn zodiacal. Pentru cei singuri, va urma o perioadă interesantă pe plan personal, asta pentru că se poate începe o idilă cu un coleg de serviciu.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor să-și impună nevoia de libertate și independență, însă trebuie să se gândească și la impactul pe care îl lasă față de cei din jur. Comunicarea cu partenerul de viață reușește să aducă un echilibru. Este important să se găsească și un moment de singurătate pentru rezolvarea conflictelor interioare. Pentru cei singuri, implicarea în diferte activități sociale îi poate aduce mai aproape de o relație amoroasă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de oportunități ideală în plan amoros. Conexiunile profunde alături de partener vor duce la stabilitate și o relație ideală. Ești pregătită să oferi susținere morală și emoțională atunci când este cazul. Primești vești bune din partea unei persoane cu totul speciale. Sectorul parteneriatelor este acum activat și îți poate aduce beneficii financiare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×