Reclamă

Ce fruct te reprezintă, în funcție de zodia ta

Poate suna ridicol, dar fructul preferat al cuiva poate fi destul de grăitor în legătură cu personalitatea. Un iubitor de citrice este înclinat din punct de vedere științific să fie mai acid decât alții. Pe de altă parte, pentru cei care înclină mai mult spre amărăciunea grapefruit-ului, merișoarelor și vinetelor, știința ar argumenta că acea persoană poate avea o personalitate întunecată și răuvoitoare pe măsură. Află ce fruct te reprezintă, în funcție de zodia ta.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 septembrie 2023, 7:15 / Actualizat: 10 septembrie 2023, 15:07

Între timp, fructele dulci precum curmalele, bananele, merele și smochinele, indică contrariul: o persoană cu o personalitate agreabilă și atitudine altruistă. În cele din urmă, deși rar, gustul pentru fructele sărate, cum ar fi măslinele, roșiile și avocado, indică faptul că cineva este competitiv, nerăbdător și preferă satisfacția instantanee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce fruct te reprezintă, în funcție de zodia ta

Desigur, disponibilitatea anumitor fructe și mediul cultural al unei persoane influențează, de asemenea, care ar putea fi fructul preferat al cuiva. Asemănător cu astrologia, nu ar trebui să judeci pe cineva după semnul zodiacal, la fel de mult pe cât nu ar trebui să analizezi o persoană pentru ce fructe consumă atunci când îi este foame.

De fapt, chiar dacă astrologia nu are suport științific, mai mult de un sfert dintre adulți cred în ea.

Berbec

Începând cu primul semn din calendarul astrologic, Berbecul, fructul reprezentativ pentru acest semn de foc este destul de evident. Aceste zodii sunt cunoscute pentru avantajul lor competitiv, care se potrivește, având în vedere că le place să fie numărul unu, atât în calendarul zodiacal, cât și în viața lor reală. Berbecii sunt, de asemenea, deosebit de nerăbdători și impulsivi, ceea ce, deloc surprinzător, înseamnă că sunt mai dispuși la conceptul de gratificare instantanee.

Reclamă

Este destul de clar că cel mai bun fruct pentru un Berbec este unul care nu este dulce, ci sărat. Deși s-ar putea să nu fie primul lucru la care te gândești, el este avocado. Avocado este un fruct nebănuit, care se întâmplă să fie și unul dintre cele mai la modă.

Taur

După cum sugerează simbolul, Taurii sunt cunoscuți pentru că sunt încăpățânați. Dar există mult, mult mai mult la aceste semne de pământ. De fapt, încăpățânarea lor este doar un produs secundar al valorii lor pentru stabilitate. Aceste semne se dezvoltă în rutină, ceea ce le face atât de încredere, cât și previzibile. Ei își mențin pacea prin stabilirea unor limite puternice în jurul lucrurilor care îi fac fericiți.

Reclamă

De aceea, cel mai bun fruct pentru un Taur este unul dulce. Având în vedere că Taurul este deosebit de predispus la auto-indulgență, este corect ca cel mai bun fruct al lor să ofere asta. Curmalele îi reprezintă pe nativii acestei zodii.

Gemeni

Niciun alt semn din zodiac nu are reputația pe care o au Gemenii și nu este neapărat într-un sens bun. Gemenii sunt adesea acuzați că au două fețe, dar în cele mai multe cazuri e vorba de o neînțelegere. De fapt, Gemenii sunt incredibil de sociali și curioși și de multe ori își doresc să poată fi în două locuri simultan.

Asta înseamnă că, cel mai bun fruct pentru un Gemeni trebuie să fie unul dulce și acru. Niciun fruct nu este la fel de potrivit pentru Gemeni ca un ananas. Ananasul este incredibil de dulce, dar, din cauza unei enzime cunoscute sub numele de bromelaină, prea mult poate fi iritant.

Rac

Fiind unul dintre semnele de apă, Racii sunt profund emoționali și intuitivi. Aceste semne sunt însă deosebit de empatice și pot fi adesea prinse de emoțiile oamenilor din jurul lor. Racii simt totul și, din acest motiv, sunt, de cele mai multe ori, persoane care se bazează pe stabilitatea rutinei. De asemenea, nu sunt cei care să-i uite pe cei care i-au rănit în trecut, cu atât mai puțin să-i ierte pentru asta.

Când vine vorba de acest semn zodiacal, cel mai bun fruct pentru Raci ar trebui să fie unul care să reprezinte natura lor dulce, bună și moale. Cu toate acestea, trebuie să ascundă totul sub pielea dură. Acesta ar putea fi doar pepenele. Dacă ridici un pepene verde, este greu, precum emoțiile care îi îngreunează pe Raci.

Leu

Născuți între 22 iulie și 22 august, Leii sunt bebelușii de vară ai calendarului astrologic. Aceste semne sunt cunoscute pentru marile lor personalități. Le place să uimească și să performeze. Cu toate acestea, emană și o căldură care este atât captivantă, cât și reconfortantă. În timp ce mândria lor de ei înșiși poate fi percepută ca o lăudăroșie, Leii sunt la fel de încântați să sărbătorească realizările celorlalți, precum pe ale lor.

Având în vedere că aceste semne sunt superstaruri născute în mod natural și că sunt asociate cu culori calde, de la auriu la portocaliu și galben, există într-adevăr un singur fruct care ar putea trăi până la înălțimea standardele lor. Acesta este mango, desigur.

Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru că sunt perfecționiste. Ei sunt de fapt oamenii pe care să te bazezi atunci când ai nevoie de ceva pentru că o vor face corect și înainte de termen. Aceste semne adoră să facă liste de lucruri pur și simplu pentru satisfacția de a închide totul. Dar, deși acest tip de atitudine este util la locul de muncă sau atunci când planifică excursii în grup, poate fi o greșeală. De fapt, tendințele perfecționiste ale Fecioarei se limitează la obsesie. Ei pot deveni rapid excesiv de critici cu ei înșiși, precum și cu ceilalți.

Având în vedere faptul că Fecioarelor iubesc mizeria pentru că le oferă o altă sarcină pe care să se concentreze, este corect să li se acorde cel mai dezordonat citric dintre toate: fructul pasiunii.

Balanță

Se știe că Balanța are un ochi pentru design și sunt adesea denumiți ca esteticienii zodiacului. Au un ochi special pentru simetrie și echilibru. De fapt, aceste semne sunt reprezentate de o scară care simbolizează dorința lor de echilibru în toate domeniile vieții lor. Acolo unde acest echilibru nu le servește, totuși, este atunci când iau decizii. În loc să-și urmeze propria intuiție, Balanța caută perspective exterioare și adesea devine prea preocupată de opiniile celorlalți.

Fermecatoare, evitatoare de conflicte și empatice, Balanțe dau o impresie care te-ar face să presupui că s-ar alinia mai mult cu fructele dulci. Dar, Balanța poate fi destul de critică. Aceasta înseamnă că s-ar potrivi mai mult cu citrice. Din fericire, există o mulțime de citrice dulci, una dintre cele mai notabile fiind portocalele.

Scorpion

La fel ca Gemenii, Scorpionii au o oarecare reputație: sunt renumiți pentru că sunt misterioși și secretoși. Deși nu sunt mincinoși, în sine, ei sunt stăpâni în a te lăsa să intri în anumite detalii despre ei și nu despre alții. Totul este un mijloc de a menține controlul și, în cele din urmă, de a-și afirma puterea. Nu este o coincidență că unii dintre cei mai notori lideri de cult au fost Scorpionii. În același timp, totuși, Scorpionii sunt incredibil de conștienți de sine. În ciuda atracției lor întunecate, odată ce ți-au construit încrederea, aceste semne se dovedesc a fi prieteni incredibil de loiali, plini de compasiune și responsabili.

Aceste semne se simt cel mai în siguranță în întuneric și, prin urmare, are sens ca cel mai bun fruct pentru ei să coincidă cu vinetele.

Săgetător

Săgetătorul este reprezentat de arcaș. Se cuvine, având în vedere că aceste zodii sunt aventurieri la suflet. Semnele Săgetător tind să îmbrățișeze schimbarea și nu joacă niciodată în siguranță. De fapt, se știe că aceste semne împing limitele a ceea ce oamenii cred că este posibil. Ei sunt cei care preferă să sară mai întâi și să gândească mai târziu. Din fericire pentru ei, se întâmplă să fie și cei mai norocoși dintre toate semnele zodiacale, așa că lucrurile tind de obicei să meargă în favoarea lor.

Din punct de vedere al personalității, Săgetătorii tind să fie energici, filozofici și magnetici. Deși s-ar putea să nu știe întotdeauna când să-și păstreze opiniile pentru ei înșiși, atitudinile lor directe par a fi distractive și jucăușe. Cu toate acestea, pentru că sunt aventurieri, cel mai bun fruct pentru ei nu ar fi mărul de zi cu zi pe care l-ai găsi la magazinul tău alimentar. Nu, cel mai bun fruct pentru Săgetător este ceva mult mai special, fructul de guava.

Capricorn

Capricornii sunt maeștri ai disciplinei. Ei se prezintă ca oameni responsabili, care respectă regulile, cu obiective din ce în ce mai mari. Capricornii sunt reprezentați de capra de mare, un simbol care indică dorința lor de a escalada munții pentru a realiza ceea ce și-au propus. Cu toate acestea, deoarece aceste semne sunt atât de orientate spre viitor, ele pot deseori să cadă victimele propriilor critici. Capricornii sunt perfecționiști și pot fi atât de implicați să ajungă la următorul lucru încât uită să-și ia un moment pentru a vedea cât de departe au ajuns.

Deci, deși uneori pot fi puțin autocritici, pot fi și foarte distractivi – ceea ce înseamnă că cel mai bun fruct pentru ei este unul dulce și acru. În afară de portocală, care a fost atribuit Balanțelor, există un alt fruct dulce și acru de care unii dintre noi ar putea uita; kiwi-ul.

Vărsător

Vărsătorul este de fapt cel mai rar semn zodiacal și se potrivește perfect cu personalitatea lor. Le place să se înconjoare de oameni cât mai diferiți pentru că vor să învețe de la ei. Cu toate acestea, nevoia lor de individualitate înseamnă că s-ar putea să nu se lase niciodată prea aproape de niciun grup de prieteni. Într-un fel, seamănă puțin cu Scorpionii: au capacitatea de a fi cea mai populară persoană din cameră, dar pur și simplu nu le pasă să fie.

Vărsătorii de fapt prosperă în mediile sociale, dar disprețuiesc vorbele mici la toate nivelurile. Din fericire, pentru noi ceilalți, Vărsătorii sunt cunoscuți ca umanitarii zodiacului. Având în vedere că aceste semne sunt antisociale prin alegere și buni la suflet, cel mai bun fruct al Vărsătorului ar fi unul dulce – dar la fel ca ei, ar trebui să fie ceva rar. Din acest motiv, cel mai bun fruct pentru Vărsător este nimeni altul decât fructul dragonului.

Pești

Ca semn final al zodiacului, se crede că Peștii moștenesc lecțiile de viață dobândite și înțelepciunea tuturor semnelor care vin înaintea lor. Ca rezultat, aceste semne sunt incredibil de intuitive și pline de compasiune. Ei sunt reprezentați de doi pești care înoată în direcții opuse. Ceea ce nu numai că înseamnă că sunt conștienți de conexiunea profundă, ci și de diviziunea lor constantă între fantezie și realitate. Peștii își petrec mult timp visând cu ochii deschiși și, prin urmare, sunt incredibil de creativi.

Pentru că sunt atât de sensibili, Peștii se pot pierde uneori în propriile emoții. Dar, la sfârșitul zilei, aceste semne vor doar să iubească și să fie iubite. Prin urmare, cel mai bun fruct pentru acest semn de apă este, fără îndoială, unul dulce. Cu toate acestea, nu este orice fruct dulce. Este unul care reprezintă conexiunile iubitoare și profunde: căpșuna.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×