Reclamă

Horoscopul săptămânii 14 – 20 august 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 14 – 20 august 2023 aduce mult noroc pentru nativii din zodiac. Cei mai mulți dintre aceștia vor căpăta tot ceea ce și-au dorit o bună perioadă de timp. Berbecii au parte de foarte multă distracție, asta pentru că tind să lasă în plan secund viața personală.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 14 august 2023, 9:24

Se anunță o săptămână cu foarte multe provocări mai ales în sectorul financiar. Se pot cheltui anume resurse pe care e posibil ca nativii să se fi bazat în situații de maximă siguranță. Vor exista zodii care își vor îndrepta farmeul în dragoste, ceea ce au avitat până într-un anumit punct al vieții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 14 – 20 august 2023 spune că anumiți nativi vor avea noroc în dragoste

Chiar dacă e posibil ca finanțele să lase de dorit, pe plan personal câțiva nativi își vor câștiga dorința de a investi în relații pe termen lung. Este o perioadă în care multe zodii se vor bucura de lucrurile construite până în prezent, spune Yourtango.com. Indiferent de context, acestea vor ține cont de sfaturile specialiștilor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se găsesc într-o perioadă în care trebuie să-și exprime bucuria. Indiferent de context, vor alege această manevră atât prin artă cât și prin distracție. Prietenii le vor fi alături în orice situație, la fel și familia. De asemenea, pentru cei singuri este posibil ca săgeata lui Cupidon să lovească într-un timp foarte scurt. Prima întâlnire nu este momentul propice pentru a vorbit despre o iubire în adevăratul sens al cuvântului.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur pot apărea mai multe momente dificile, asta pentru că anumiți nativi vor dori să-și împărtășească sentimentele cu cei din jur. Dacă familia îi va accepta fără doar și poate, anumiți prieteni vor lua decizia de a se îndepărta.

Este bine de asemenea să se creeze anumite ajustări și pe plan profesional. Dacă simți că nu poți scăpa de anumite obligații este momentul să verbalizezi ce anume te deranjează.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni încearcă să se concentreze asupra carierei în această săptămână. Cu toate că își vor descoperi și un talent ascuns le va fi foarte dificil să îl scoată la iveală din cauza emoțiilor. Pot exista provocări nenumărate în această privicință. Cei dragi vor fi nevoiți să atingă anumite subiecte sensibile pe care de cele mai multe ori le vei evita în discuțiile serioase.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se bucură de anumite câștiguri substanțiale. Munca pe care au depus-o în ultima perioadă se observă în micile recompense. Un vis pentru care ai muncit ani de-a rândul se poate îndeplini acume, grație faptului că nu ai renunțat. Sunt momente în care răbdarea ar trebui să fie punctul tău forte, dar cu repetiți4 nu va fi deloc dificil. Răbdarea este un criteriu esențial acum.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu primesc foarte multe complimente în toată această perioadă. Indiferent că vorbim despre momentele petrecute la locul de muncă sau alături de cei dragi, aceștia vor depăși situațiile tensionate cu mai multă precizie. Calculele sunt esențiale, dat fiind faptul că deciziile legate de finanțe nu pot fi amânate la nesfârșit. Este important să ai în preajma ta oameni care te susțin cu adevărat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară își acesează latura spirituală în această săptămână. Încearcă să se înțeleagă pe sine la un nivel pe care nu l-au mai încercat până acum.

Este un moment propice pentru amenajarea locuinței, arată Astrology.com. Pot apărea provocări pe plan personal, însă acestea se vor rezolva imediat. Cu toate acestea, este important să se mențină atenția la nivelul astrelor. Un moment oportun pentru destăinuire este acela în care persoana iubită este total dezinvoltă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și iasă din zona de confort. În aceeași ordine de idei, reușesc să se distreze cu prietenii așa cum nu au mai făcut-o până acum. Evenimentele sociale le atribuie confirmările de care aveau nevoie, atât pe plan personal cât și profesional. Cu toate responsabilitățilr, reușesc să-și creeze o rutină pe care să o respect întocmai. Momentul prezent este potrivit pentru a găsi echilibru și calm.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion reușesc să-și regăsească echilibrul social. După ce o bună perioadă de timp au crezut că au ajuns la un apogeu, de data aceasta lucrurile stau cu totul altfel. O nouă întâlnire pentru nativii singuri poate schimba totul. Nu este indicat să iei decizii atunci când mintea nu îți este limpede. Problemele pe care ai crezut că le-ai rezolvat se vor întoarce înzecit înapoi.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de o perioadă relaxantă. Reușesc să călătorească atât de mult pe cât își doresc, chiar dacă anumite surprize nu sunt ple placul lor. Vizitează locuri pr care nu le au în plan, dar o anumită doză de spontaneitate este necesară în acest punct. Este cazul ca spre finalul perioadei să se apeleze la calm.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn reușesc să se bucure de câștiguri profesionale. Atât din punct de vedere al laudelor cât și a finanțelor, aceștia pot întâmpina provocări la un moment dat. Este important să se asigure informațiile necesare, în cazul în care există un alt unghi de abordare,

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc să-și reconstruiască relațiile din trecut. Poate fi vorba despre o prietenie din școală sau chiar din facultate. Pe de altă parte, vorbim despre stabilirea unor reguli stricte în aceste sector. Poate fi destul de frustrant la un moment dat în care îți dorești a-ți împărți viața.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt mult mai ancorați în realitate în această săptămână. Reușesc să se concentreze pe un ritm mai alert. De asemenea, natura este momentul în care reușesc să se conecteze cu sinele. Astrele spun că răbdarea este cel mai bun prieten în acest moment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×