Reclamă

Horoscopul săptămânii 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 vine cu planuri neașteptate în ceea ce privește sfera emoțională a nativilor din zodiac. Aceștia vor dezvolta o idee nestăpânită de a-și forma o familie. Pentru cei care se află deja într-o relație, vedem o apropiere mai discretă și cerințe deja sortate de câteva ori. Astrele spun că acum este momentul pentru comunicarea fără perdea.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 14 noiembrie 2022, 8:30 / Actualizat: 14 noiembrie 2022, 18:05

Nativii din zodiac se bucură de o săptămână de toamnă cu totul deosebită. Aceștia au șansa să-și descopere propriile nevoi și dorințe. Totuși, astrele îi sfătuiesc să fie atenți și la cei din jurul lor. Oricâtă empathie ar avea, nu trebuie ca aceasta să se transforme în egoism mascat. Cele mai multe dintre mâinile întinse trebuie să fie oferite din suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 aduce planuri neașteptate în sfera emoțională

Horoscopul săptămânii 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 vine cu multe provocări pe plan emoțional pentru nativii din zodiac. De asemenea, sănătatea le este pusă sub semnul întrebării în această perioadă. Mulți nu-și vor găsi resursele de energie pentru a continua anumite proiecte începute la locul de muncă. Anumite decizii le vor schimba radical punctul de vedere asupra viitorului. Pe lângă puține momente de frică și anxietate, vor sta clipele de vis la care îndrăgostiții au visat de ceva timp.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativul Berbec deține în această săptămână o viziune extrem de clară viitorul în plan personal. Nu este ceea ce ai nevoie în acest momente, dar este singurul ajutor. Planurile tale continuă în aceeași manieră, indiferent de circumstanțe. Astrele spun că nu trebuie să te sperie nimic din tot ce nu poți controla. Ai răbdare și mergi în continuare pe drumul trasat. Rezultatele se vor vedea de la sine. Acum este momentul să te dedici obiectivelor în totalitate.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022  spune că priorităților tale și proiectele importane au întâietate. Vor exista anumite influențe pozitive care te vor ajuta să îți înțelegi adevăratele sentimente. Situațiile în care ai fost pusă până acum ți-au consumat prea multă energie.

Este cazul să-ți creezi timp pentru ceea ce este cu adevărat important. Un aspect la locul de muncă te va face să te închizi în tine.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Această perioadă este foarte importantă pentru nativii Gemeni. Percepția ta asupra anumitor evenimente se va schimba. Situațiile prin care ai trecut nu au fost ușoare, dar tu ai putut să le faci față cu siguranță. O situație neașteptată, posibil stresantă, va interveni în viața ta la finalul perioadei, arată Yourtango.com. Ai grijă cum alegi să manevrezi vorbele rostite. Gândește-te ce sentimente te încearcă, pentru că ele nu vor mai putea veni înapoi. Spre finalul perioadei ai șansa de a încerca proiecte inedite.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 14 noiembrie – 20 noiembrie 2022 va stabiliza anumite decizii permanente pe care le vrei în viața ta. Intențiile de viitor sunt deocamdată planuri pe hârtie. Ai șansa să faci mai multe investiții într-un proiect. Nu trebuie să te arunci cu privirea înapoi.

Ești preocupată multă vreme de gestionarea situațiilor conflictuale din familie. Ca să te descurci cu persoanele dificile, astrele spun că este nevoie de comunicare continuă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Această săptămână te va ține foarte concentrată asupra muncii. Vei avea o agendă plină, iar evenimentele sociale te vor aștepta pentru relaxare.

Spre finalul perioadei așteaptă-te la mici tensiuni pe tema neîndeplinirii obiectivelor pe termen scurt. Un vechi amic va veni să-ți reîmprospăteze imaginea de sine și să-ți ofere mai multă încredere pe plan profesional.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară, această săptămână vine cu șanse extraordinare de îmbunătățire pe plan personal. Acum ai șansa să te promovezi așa cum ești în realitate.

Nu încerca să te mai ascunzi. Spre finalul perioadei pot apărea situații concrete ce îți vor scoate la iveală personalitatea, spune Astrology.com. Dacă ți-ai stabilit anumite obiective pe termen mediu sau lung, încearcă să abordezi fiecare zi înspre îndeplinirea acestora, fără însă a te încărca de emoții negative.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor încerca să rămână pozitivi în această perioadă. Acum este momentul să aduci în viața ta oameni de calitate și să-ți petreci timpul așa cum ți-ai dorit întotdeauna. Liniștea te caracterizează, iar cele mai multe dintre ieșirile cu prietenii îți fac mai mult rău.

Planetele te vor ajuta să-ți destăinui visele în fața celor mai importante persoane. Trebuie să te iei în considerare faptul că și prietenii au sentimente și pot fi răniți cu adevărat. Spre finalul săptămânii vei fi preocupată de anumite aspecte financiare. Dacă ai planuri de călătorie, este posibil să apară unele schimbări.

Află tot ce trebuie să știi despre Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai nevoie de timp și spațiu pentru a găsi răspunsurile potrivite în câteva situații limită. Încearcă să eviți greșelile deja efectuate în trecut.

Asigură-te că organizarea este punctul tău forte. Spre mijlocul vei primi unele vești. Încearcă mai întâi să observi situația în ansamblu și apoi reacționează. Familia are nevoie de tine în acest moment și este cazul să le oferi sprijinul tău. Astrele spun că trebuie să lași anumite lucrurile în ordine, dar și să setezi granițe.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător, unele relații vor aduce schimbări și confuzie în această săptămână. Vei fi dispusă să clarifici anumite situații delicate și să te pui în postura de victimă. Spre finalul perioadei te așteaptă multe aspecte legate de locul de muncă. Vei fi solicitată în mai multe privințe, iar acest lucru îți va aduce fără doare și poate o sursă nouă de stres.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Această săptămână vine cu energie la locul de muncă. Știi exact ce ai de făcut și în acest moment nu te mai poate opri nimeni. Laudele nu te ajută, dar nici nu te transformă într-o persoană egoistă. Trebuie totuși să acționezi cu prudență pentru ca energia ta să nu se consume într-un timp foarte scurt. Farmecul tău îi va cuceri pe cei din jur fără să faci prea mult efort.

Dacă te afli într-un conflict intern, acum este momentul să vorbești deschis despre problemele care te apasă. Prietenii îți sunt alături în orice situație, trebuie doar să găsești momentul oportun pentru deschidere socială.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Creativitatea și încrederea în omenire vor fi la cote maxime în această perioadă. Nevoia ta de socializare va fi foarte evidentă și vei vrea să spui tuturor ce ai pe suflet. Totuși, vor exista anumite momente în care te vei simți obligată să faci acest lucru. Nu transforma ieșirile cu prietenii într-o ședință la psiholog. Nu trebuie să te consideri cea mai importantă persoană din univers. Timpul este perfect pentru schimbări pe plan personal.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Această săptămână îți va aduce multe schimbări pozitive, atâta timp cât ești decisă să faci compromisuri pe zona relațiilor. Pe plan profesional reușești să duci totul la bun sfârșit, însă rămâi cu un stres acumulat din perioade mai vechi. Un scurt excercițiu de respirație te poate ajuta mai mult decât crezi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×