Reclamă

Horoscopul săptămânii 17 iunie – 23 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Fiecare nativ în parte va avea propria poveste de viață în această perioadă. Citește horoscopul săptămânii 17 iunie – 23 iunie 2024 pentru a vedea despre ce este vorba. Vărsătorii vor dori să se relaxeze și să reflecteze asupra anumitor situații din propria viață. Nu le va fi ușor, însă vor avea mereu sprijinul astrelor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 17 iunie 2024, 9:38
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte / Shutterstock

Va fi o săptămână cu două evenimente astrologice importante. Vorbim despre Luna Plină, dar și despre Soarele care intră în zodia Rac. Se va pune accent pe emoții, dar și viața va avea astfel o altă însemnătate. Familia va fi mult mai aproape și le vor oferi sfaturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 17 iunie – 23 iunie 2024

Se anunță o perioadă plină de energii cosmice pntru fiecare nativ în parte. Aceștia vor avea oportunități pe plan profesional, dat fiind munca pe care au prestat de-a lungul timpului la locul de muncă. Multe momente așteaptă să fie descoperite în perioada următoare.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își doresc noi activități profesionale. Nu se mai regăsesc în prezentul pe care îl afișează în fața tuturor. Iau inițiativă, însă uneori sunt considerați egoiști de către ceilalți. Par că se concentrează mai mult asupra realizărilor materiale și orice altceva lasă în urmă. Se bucură de familie și cei dragi, însă îi lasă pe locul doi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur au o energie foarte bună în această săptămână. Sunt ambițioși și știu foarte bine ceea ce își doresc. Vor să se implice în multe situații care îi pun pe primul loc.

Au șansa de a reuși în fiecare activitate pentru care sunt considerați. Nu trebuie să se mai teamă pentru o lungă perioadă de timp.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni caută schimbări benefice în viața peronală. Această perioadă îi face să se simt nesigur pe ceea ce sunt și ceea ce reprezintă. Se deplasează foarte mult în calitate de serviciu și își lasă oamenii dragi în urmă. Astrele le prezintă o săptămână extrem de favorabilă în față.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se regăsesc în fiecare dintre activitățile pe care le realizează în prezent. Situații dificile nu îi sperie deloc. Vor primi anumite vești și se vor întâlni cu persoane pe care nu le-au mai revăzut după o perioadă lungă de timp. Își doresc să se comporte normal, însă reușesc doar să pară ciudații grupului.

Află totul despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt sub influența Soarelui în această săptămână. Sunt foarte fericiți și au succes în tot ceea ce își propun. Reușesc să ducă la bun sfârșit anumite întâmplări. Creativitatea lor va fi la cote maxime, asta dacă vor ști în ce activități să se implice. Cei singuri își caută un partener și este cel mai probabil să îl găsească fără prea mare greutate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară dau dovadă de încredere. Sunt foarte receptivi la ceea ce spun ceilalți, mai ales persoanele pe care le apreciează cu adevărat. Vor să ia o pauză de la agitația orașului, acolo unde își desfășoară fiecare activitate. Caută întâlniri sincere care să le pună calitățile la înaintare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se bucură de echilibru și sunt foarte stăpâni pe sine. În această perioadă vor avea parte de o călătorie care le va schimba perspectiva de viață. Cei singuri sunt foarte pasionali caută să semneze contracte importante pe plan profesional.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se confruntă cu situații tensionate la locul de muncă. Încep transformarea, însă pe parcurs se blochează în anumite situații. Sunt sfătuiți să își accepte adevărata natură, arată Astrology.com. Cei care se află într-o relație vor primi vești care îi vor zgudui. Cei care vor să înceapă o relație de o vară, au acum mai multe șanse.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de foarte multe furtuni emoționale în această săptămână. Și-au pus la bătaie timpul pentru a realiza muncă suplimentară, însă anumite situații conflictuale la locul de muncă îi fac să se răzbune pe colegi. Este necesar să fie prudenți pentru a evita concedierea.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se pregătesc de anumite alegeri cu care vor continua să parcurgă viața o lungă perioadă de acum înainte. Vor să renunțe la anumite persoane din viața lor, însă nu știu cum să facă asta fără să le supere. Atenția pe care o primeau înainte, acum este înjumătățită.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor avea o perioadă mult mai liniștită față de ceea ce au anunțat până acum. Se vor întoarce la persoanele care îi apreciează, spune Yourtango.com. Vor să creeze amintiri de neuitat și acum este perioada perfectă. Caută recompense care să facă să se simtă mai importanți.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se confruntă cu anumite iluzii în viața lor. Sunt trădați de cei pe care îi credeau de încredere și nu pot să mai ducă astfel la final anumite situații. Se simt captivi în relații pe care nu și le-ar fi dorit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×