Reclamă

Horoscopul săptămânii 17 octombrie – 23 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 17 octombrie – 23 octombrie  2022 vine cu oportunități pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Astrele spun că aceștia au parte de o săptămână pozitivă, fără prea multe momente de suspans și nervozitate. Zodiile trebuie să fie atente la informațiile din jur pentru a nu oferi mai departe detalii eronate.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 17 octombrie 2022, 8:22

Nativii din zodiac continuă luna de toamnă cu multe momente roditoare. Octombrie este ca o pată de culoare în viața acestora. Lucrurile se aranjează atât pe plan personal, cât și profesional. Cei singuri nu trebuie să mai caute prea mult pentru sufletul pereche. Sănătatea unora va pune semne de întrebare, însă nu-i va afecta într-un mod surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 17 octombrie – 23 octombrie 2022

Horoscopul săptămânii 17 octombrie – 23 octombrie 2022 le aduce nativilor din zodiac oportunități inedite pe plan personale. Astrele le vor fi alături nativilor în momentele mai grele și vor încerca să le ofere șanse neexplorate până acum. Deși perioada începe cu câteva probleme în carieră pentru unii dintre nativi, aceștia se vor redresa pe parcurs.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 17 octombrie – 23 octombrie 2022 vine cu probleme pe plan amoros pentru nativii Berbec. Nu te baza pe cei dragi pentru a-ți ofer sfaturi, întrucât au alte treburi de făcut și nu îți pot oferi atenție așa cum ți-ai dori.

Reclamă

Gesturile tandre sunt departe de a fi exprimate atât de mult pe cât ar fi necesar. Finalul săptămânii îți aduce în atenție probleme financiare. Pe de o parte,  există probleme legate de sănătate, iar pe de alta, activitatea profesională de la locul de muncă nu te mai satisface.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Controversele sunt prezente în această săptămână, atât pe plan personal cât și profesional. Le poți gestiona cu puțin efort și bunăvoință, însă și răbdarea este cheia succesului. Se recomandă ceva mai multă atenție la reperațiile din spațiul locativ, întrucât pot crea pagube de proporții.

Reclamă

Nu este cazul pentru investiții majore. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii. Acestea se vor întări. Revin în atenție situațiile petrecute în lunile Martie și Aprilie. Acordă atenție celor din jur.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni, relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni care s-au dovedit că-ți creează probleme. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă temă importantă a săptămânii, fiind necesare pentru a-ți rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale, arată Yourtango.com.

Fii atent pe unde mergi și mai ales dacă parcurgi mulți kilometri. A doua parte a săptămânii evidențiază treburile relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse pe teme financiare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 17 octombrie – 23 octombrie 2022 spune că apar cheltuieli în prima parte a perioadei. Fie este  vorba despre cele necesare traiului cotidian fie pentru excesele de zi cu zi, ar trebui ca grija pentru resursele financiare să fie permanentă.

Este bine să urmezi o listă de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuiești pe lucruri mai puțin necesare. De asemenea sunt posibile despărțiri de orice fel. Veniturile tale sunt fluctuante deocamdată, iar îmbunătățirile vor apărea peste o perioadă de timp. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni vechi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativul Leu prima parte a săptămânii este plină de energie. Energia vitală va fluctua mult, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Starea ta de spirit îi va uimi pe ceilalți și astfel pot apărea situații tensionate sau certuri în toată regula.

Vor exista și zile în care ar fi bine să te odihnești și să te retragi din cotidian. Aceste zile sunt 17 și 18 Octombrie. Finalul săptămânii aduce cheltuilei și discuții neprevăzute.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativul Fecioară, astrele spun că ar avea nevoie de o vacanță. In general ar trebui să ții cont de ceea ce vezi în jurul tău. Ai nevoie de odihnă, liniște, detașare de ceea ce se întâmplă în cotidian. O reevaluarea a situației în care te afli  în present este binevenită oricând, spune Astrology.com.

Privește obiectiv și cu inima deschisă la tot ce se petrece în jurul tău și trasează un plan de băiate pe termen lung. Ai prea puțină energie vitală ca să te mai ocupi de ceilalți din jurul tău. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, însă dorința de implicare în prea multe activități te va osteni.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 17 octombrie – 23 octombrie 2022 spune că nativii Balanță vor reuși tot ceea ce-și vor propune pe plan personal. Este bine să renunți rapid la cei care stau în preajma ta doar pentru scopurile lor personale.

A doua parte a săptămânii îți aduce posibilitatea de a te retrage în locuri liniștite, departe de zgomotul cotidian și de a te gândi pe îndelete la evenimentele și oamenii din preajma ta. Sănătatea este vulnerabilă. E bine să eviți deplasările lungi. Analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 20 – 23 Octombrie sunt necesare cu adevărat.

Află totul despre nativul Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul săptămânii 17 octombrie – 23 octombrie 2022 spune că este nevoie să acorzi atenție segmentului profesional, în mod special relațiilor cu șefii. Sunt posibile discuții aprinse, retragerea unor responsabilități sau a unor funcții de conducere.

Pe scurt, răsturnări de situație greu de estimat la locul de muncă. Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, depinzând numai de tine să o îmbunătățești sau să o lași de izbeliște. Prudență, răbdare și toleranță, arată astrele în această perioadă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Se pare că în prima parte a săptămânii ești mai mult pe drumuri. Fie că este vorba despre călătorii personale sau de serviciu, acestea te vor duce în locuri neexplorate încă. Ești nevoit să rezolvi chestiuni care țin de sănătate.

Se recomandă prudență pe drum în ziua de 20 Octombrie, pentru că sunt posibile neplăceri. Fii răbdător cu ceilalți și evită conflictele, arată astrlee. Pe de altă parte, ai șanse deosebite de a participa la activități culturale alături de cei dragi. Acestea îți liniștesc și îți bucură sufletul. Sfârșitul săptămânii te aduce în prim-planul partenerului de viață.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Accentul săptămânii în viața nativului Capricorn este pe segmentul financiar. Este vorba despre banii și bunurile comune cu cei dragi. Se întrezăresc cheltuieli neașteptate, destul de mari și unele care pur și simplu îți provoacă anxietate.

Datorită partenerului de viață te vei relaxa pentru o scurtă perioadă. Recomandabil este să discuți cu persoanele alături de care ești implicat în chestiuni financiare și abia apoi să scoți bani din buzunar pentru că este posibil să rămâi fără toate economiile de care ai dispus până în prezent.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

O săptămână interesantă în plan financiar. Sunt posibile răsturnări de situație în relația matrimonială, dar și în cele de afaceri sau de colaborare totul merge așa cum ai plănuit.

Fii prudentă și evită escaladarea conflictelor. Există detalii ascunse ale acestor relații pe care nu ai cum să le deslușești acum. Unele dintre aceste relații se pot destrăma rapid. Sfârșitul săptămânii aduce cheltuieli comune cu partenerul de viață, mai ales pe facturi, taxe, datorii de orice fel.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Se întrezărește multă activitate la locul de muncă. Responsabilități noi, schimbări în regimul muncii, relații colegiale mai puțin plăcute și multă incertitudine. Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale, fără a băga în seamă ceea ce spun ceilalți.

Provocările pot fi mari și păguboase, deci nu răspunde la ele cu aceeași monedă. Sănătatea este vulnerabilă, revenind în atenție afecțiuni vechi specifice sistemului circulator.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×