Reclamă

Horoscopul săptămânii 2 ianuarie – 8 ianuarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii de 2 ianuarie – 8 ianuarie 2023 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astrele spun că este o perioadă minunată pentru a face schimbări în carieră și nu numai. În aceste zile zodiile vor avea șansa să-și pună la punct proiectele de viitor și să se implice mai mult în ceea ce își doresc.

Publicat: 2 ianuarie 2023, 6:00

Astrele spun că este o perioadă minunată pentru a prioritiza proiectele personale. Dacă ai avut pasiuni pe care le-ai lăsat de-o parte, acum este momentul să te concentrezi mai mult asupra lor. Încearcă să-i faci un program și să nu abați de la acesta. Nu uita că momentele acestea vor ajunge să capteze mult mai mult în viitor. Pas cu pas vei vedea că lucrurile se vor schimba pentru tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 2 ianuarie – 8 ianuarie 2023

Nativii din zodiac au în față o săptămână care aduce cu sine multe provocări. Nativii trebuie să învețe să se pună mai es pe primul loc și să nu se lase influențați cu ușurință de cei din jurul lor. În cele din urmă vor învăța cp singurele persoane pe care se pot baza sunt ei înșiși. Chiar dacă este o săptămână dificilă, planeta Jupiter va încerca să fie alături de nativi și să-i ajute pentru a lua cele mai bune decizii de viitor. Zodiile se văd nevoite să facă schimbări importante în viețile lor, iar acest lucru ar putea începe chiar de săptămâna aceasta.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii de 2 ianuarie – 8 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Berbecului. Aceștia au în față o săptămână plină de oportunități. Dacă aveai în plan să începi demersurile pentru a face o schimbare în viața ta, atunci acesta este momentul oportun. Dispui de toată energia de care ai nevoie pentru a-ți pune la punct proiectele de viitor. Încearcă să nu pierzi din vedere și sfera personală. S-ar putea ca relația de cuplu să aibă de suferit în această perioadă. Nu uita că fericire ta ar trebui să fie mereu pe primul loc.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii di zodia Taurului sunt dispuși să facă schimbări la comportamentul lor de dragul relației pe care o au. Astrele spun că între tine și partenerul de cuplu nu vor exista neînțelegeri majore pe parcursul acestei săptămâni. Cu toate acestea, va fi nevoie să faci câteva compromisuri. Sunt momente în care pare că nu-l înțelegi pe cel care îți este aproape. Ești paranoică, iar acest lucru se întâmplă din cauza problemelor nerezolvate pe care le-ai avut în urma ultimei tale relații. Încearcă să înțelegi că ești alături de un alt bărbat și că lucrurile se vor schimba pentru tine.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii încep săptămâna foarte bine. Anul nou a venit pentru tine cu câteva dezamăgiri pe plan amoros, dar acest lucru pare că te-a motivat și mai mult să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru tine. Astrele spun că în această perioadă ar trebui să te axezi mai mult asupra sferei profesionale. S-ar putea să realizezi mai repede decât ai crezut că ești cu un pas mai aproape de ceea ce ți-ai dorit de la cariera ta. Este momentul oportun să te ui pe primul loc și să-ți pui în valoare cunoștințele acumulate în ultimii ani.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Racului sunt sensibili, iar acest lucru se remarcă pe parcursul acestei săptămâni. În prima parte a săptămânii s-ar putea să intri în conflict cu o persoană apropiată din viața ta. Încearcă să lași neînțelegerile în spate și să te concentrezi asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante pentru tine. Chiar dacă treci prin aceste dezamăgiri, în timp vei vedea că lucrurile se pot schimba în bine pentru tine. Tot mai mult vei realiza cât de importantă este liniștea sufletească. De altfel, una dintre cauzele problemelor de sănătate cu care te confrunți are la bază, cel mai probabil, o cauză spirituală. Află mai multe despre cauzele spirituale ale bolilor și vezi ce poți face pentru starea ta de sănătate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului sunt puternici și nu se lasă niciodată mai prejos. Astrele spun că pentru tine este o săptămână foarte bună. Te bucuri de realizari pe plan personal și profesional. Nu uita că în cea de-a doua parte a săptămânii s-ar putea să ai parte de o vizită din partea unor prieteni mai vechi. Ai mai multă grijă de tine și vezi cum îți organizezi timpul pentru a te putea bucura de compania celor dragi. S-ar putea ca aceștia să fie deranjați dacă dai dovadă de neseriozitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii de 2 ianuarie – 8 ianuarie 2023 spune că nativii din zodia Fecioarei au în față o săptămână productivă. Astrele spun că este o perioadă foarte bună pentru a lua decizii pe plan profesional. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este alături de tine și îți călăuzește pașii pe tot parcursul acestei săptămâni. Ai în față multe oportunități de dezvoltare. Ai mare grijă când vine vorba de semnarea contractelor de muncă. Citește cu atenție și pune condițiile de care ai nevoie pentru a vedea schimbările la care sperai.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței se simt presați de stresul de la locul de muncă. Astrele spun că aceasta este o săptămână de foc pentru tine. Încearcă să-ți organizezi foarte bine timpul și să nu lași stresul s te acapareze. S-ar putea să întâmpini probleme și pe plan personal. Relația de cuplu nu merge chiar atât de bine pe cât ai fi sperat. Dacă te gândeai în trecut la o despărțire, atunci lucrurile s-ar putea concretiza spre sfârșitul acestei săptămâni, spune Astrology.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii din zodia Scorpionului trebuie să învețe să-și prioritizeze mai bine timpul și nevoile. Astrele spun că săptămâna aceasta aduce pentru tine destul de multe provocări. Pare că lucrurile nu funcționează în direcția înc are ți-ai fi dorit. Încearcă să te aduni și să nu te lai pusă la punct de aceste mici incidente. Vei vedea că totul va începe să se transforme în bine pentru tine în momentul în care nu te vei mai concentra la fel de mult asupra rezultatului final. Ai nevoie de puțină claritate în mintea ta pentru a putea vedea lucrurile așa cum sunt de fapt.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii din zodia Săgetătorului trec printr-o perioadă dificilă. Astrele spun că este posibil să te confrunți cu o dezamăgire pe plan personal. Horoscopul săptămânii de 2 ianuarie – 8 ianuarie 2023 aduce vești mai puțin bune pentru tine. Încearcă să nu lași dezamăgirile de moment să te pună la pământ. Ești mult mai mult decât îți dai seama la acest moment. Încearcă să te concentrezi mai mult asupra lucrurilor pozitive din viața ta și să lași în spate negativismul care te-a urmărit în ultimele luni ale anului 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii de 2 ianuarie – 8 ianuarie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului își petrec timpul învățând să facă ceva nou. Astrele spun că este o perioadă a schimbărilor pentru tine. Ai în față o mulțime de oportunități, trebuie doar să te decizi care te avantajează cel mai mult. Încearcă să nu lași lucrurile neterminate și să pui la punct fiecare activitate pe care ai început-o. Astrele spun că în această perioadă ai multe lucruri de descoperit despre tine și pasiunile tale.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului sunt sfătuiți să fie foarte atenți la cheltuielile pe care le fac în această perioadă. Astrele spun că bugetul tău s-ar putea să aibă de suferit. Încearcă să te axezi pe lucrurile care îți sunt cu adevărat necesare și să stai departe de cheltuielile inutile. Nu în ultimul rând, încearcă să nu te mai bazezi la fel de mult pe cei din jurul tău. Cercurile în care te învârți s-ar putea să nu fie cele mai bune pentru tine și bugetul tău. Ai în viața ta oameni care nu te încurajează să îți urmezi calea și care te fac să te abați de la ceea ce ți-ai propus să realizezi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul săptămânii de 2 ianuarie – 8 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Peștilor. Aceștia se simt plini de viață și de energie. Astrele spun că este o perioadă foarte bună pentru a lua decizii legate de viitor personal și profesional. Se anunță schimbări importante în ceea ce privește relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău. Se pare că pe tot parcursul acestei săptămâni te vei bucura doar de vești bune din partea apropiaților. Nu uita că această săptămână va dicta tonul acestei luni, te avertizează YourTango.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×