Reclamă

Cauzele spirituale ale bolilor. Ce spun suferințele corpului despre starea ta de sănătate

De cele mai multe ori, cauzele spirituale ale bolilor vin din supărări adunate de-a lungul timpului. Unii specialiști sunt de părere că anumite greșeli pe care le-am realizat în viață vin astfel în drumul nostru spre a ne oferi o lecție importantă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 30 decembrie 2022, 8:13

Se pare că nu putem elimina stările negative din corp decât atunci când suntem siguri că stările generatoare de rău nu persist. La început trebuie căutată cauza bolii, iar mai apoi trebuie evitate greșelile care au dus la creearea acesteia. Dacă nu este eliminată cauza încă de la rădăcină, atunci afecțiunea poate persista sau se poate transmite unui alt organ.

Cauzele spirituale ale bolilor

Dacă din punct de vedere medical, boala reprezintă o degradare a sănătății fizice, spiritual aceasta vine ca rezultat al credințelor mai puțin sănătoase pe care le-am avut de-a lungul vieții. Se spune că atunci când gândim pozitiv, ni se întâmplă doar lucruri bune. De aceea, este important să ne înconjurăm cu oameni de calitate și să avem gânduri bune.

Cauzele bolilor de inimă

Inima reprezintă centrul iubirii. Dacă ne reprimăm sentimentele, fie ele negative sau pozitive, atunci toate acestea se vor revărsa asupra noastră în forma unor afecțiuni.

Conflictele îndelungate, insatisfacțiile, generează hipertensiune și dereglări ale sistemului cardiovascular.

Reclamă

Cauzele bolilor de rinichi

Rinichii au capacitatea de a exterioriza tot ceea ce se află în interiorul nostru. Atunci când nu ne exprimă talentele sau lucrurile de care suntem capabili, aceste organe slăbesc și ne expunem la tulburări renale.

Pietrele la rinichi se formează atunci când avem un orgoliu prea mare și nu știm să-l diminuăm, spune Astrology.com. Persoanele care știu că se ceartă foarte des, vor avea întotdeauna probleme în această zonă.

Reclamă

Cauzele spirituale ale bolilor de piele

Bolile de piele apar din cauza acumulării mai multor toxine în sânge. Atunci când nu ne exprimăm sentimentele în totalitate, ele vin ca un rezultat al cuvintelor nespuse de-a lungul timpului.

Lipsa de iubire este un alt motiv pentru care suferim astfel.

Citește despre bolile karmice în funcție de zodie. Ce și cum ne afectează viața

Cauzele spirituale ale bolilor de ficat

Ficatul este organul care se pare că ripostează asupra acelor supărări reprimate. Aici se depozitează cele mai negative emoții, de la ură, la mânie și furie. Problemele ficatului vin dintr-o forță negativă îndreptată asupra proprie persoane, arată Yourtango.com.

Este un instrument al sufletului, iar tratarea bolilor nu poate fi posibilă decât atunci când ne vindecăm spiritual.

Cauzele spirituale ale bolilor de ochi

Ochii indică teama de viitor. Se spune că atunci când avem probleme în această zonă, nu reușim să-i ajutăm pe cei apropiați nouă. Cauzele miopiei sunt determinate de cantitatea de ură pe care o purtăm în noi și pe care o îndreptăm asupra celorlalți. Vederea slabă va fi întotdeauna determinată de ură.

Cauzele spirituale ale bolilor de plămâni

Bolile de plămâni vin ca o frică reprimată. Se spune că persoanele care suferă de aceste afecțiuni nu se pot bucura de plăcerile vieții. Atunci când avem gânduri negative, toate acestea se vor îndrepta fără doar și poate asupra noastră.

Cauzele spirituale ale bolilor de stomac și colon

Cei care au probleme în zona stomacului și a colonului trebuie să învețe lecții importante în viață. Atunci când nu suportăm stresul, ne îmbolnăvim. Plictiseala și nereușitele duc la o funcționare defectuoasă a intestinului gros.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×