Reclamă

Cauzele spirituale ale bolilor. Ce spun suferințele corpului despre starea ta de sănătate

De cele mai multe ori, cauzele spirituale ale bolilor vin din supărări adunate de-a lungul timpului. Unii specialiști sunt de părere că anumite greșeli pe care le-am realizat în viață vin astfel în drumul nostru spre a ne oferi o lecție importantă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 30 decembrie 2022, 8:13

Se pare că nu putem elimina stările negative din corp decât atunci când suntem siguri că stările generatoare de rău nu persist. La început trebuie căutată cauza bolii, iar mai apoi trebuie evitate greșelile care au dus la creearea acesteia. Dacă nu este eliminată cauza încă de la rădăcină, atunci afecțiunea poate persista sau se poate transmite unui alt organ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cauzele spirituale ale bolilor

Dacă din punct de vedere medical, boala reprezintă o degradare a sănătății fizice, spiritual aceasta vine ca rezultat al credințelor mai puțin sănătoase pe care le-am avut de-a lungul vieții. Se spune că atunci când gândim pozitiv, ni se întâmplă doar lucruri bune. De aceea, este important să ne înconjurăm cu oameni de calitate și să avem gânduri bune.

Cauzele bolilor de inimă

Inima reprezintă centrul iubirii. Dacă ne reprimăm sentimentele, fie ele negative sau pozitive, atunci toate acestea se vor revărsa asupra noastră în forma unor afecțiuni.

Conflictele îndelungate, insatisfacțiile, generează hipertensiune și dereglări ale sistemului cardiovascular.

Reclamă

Cauzele bolilor de rinichi

Rinichii au capacitatea de a exterioriza tot ceea ce se află în interiorul nostru. Atunci când nu ne exprimă talentele sau lucrurile de care suntem capabili, aceste organe slăbesc și ne expunem la tulburări renale.

Pietrele la rinichi se formează atunci când avem un orgoliu prea mare și nu știm să-l diminuăm, spune Astrology.com. Persoanele care știu că se ceartă foarte des, vor avea întotdeauna probleme în această zonă.

Reclamă

Cauzele spirituale ale bolilor de piele

Bolile de piele apar din cauza acumulării mai multor toxine în sânge. Atunci când nu ne exprimăm sentimentele în totalitate, ele vin ca un rezultat al cuvintelor nespuse de-a lungul timpului.

Lipsa de iubire este un alt motiv pentru care suferim astfel.

Citește despre bolile karmice în funcție de zodie. Ce și cum ne afectează viața

Cauzele spirituale ale bolilor de ficat

Ficatul este organul care se pare că ripostează asupra acelor supărări reprimate. Aici se depozitează cele mai negative emoții, de la ură, la mânie și furie. Problemele ficatului vin dintr-o forță negativă îndreptată asupra proprie persoane, arată Yourtango.com.

Este un instrument al sufletului, iar tratarea bolilor nu poate fi posibilă decât atunci când ne vindecăm spiritual.

Cauzele spirituale ale bolilor de ochi

Ochii indică teama de viitor. Se spune că atunci când avem probleme în această zonă, nu reușim să-i ajutăm pe cei apropiați nouă. Cauzele miopiei sunt determinate de cantitatea de ură pe care o purtăm în noi și pe care o îndreptăm asupra celorlalți. Vederea slabă va fi întotdeauna determinată de ură.

Cauzele spirituale ale bolilor de plămâni

Bolile de plămâni vin ca o frică reprimată. Se spune că persoanele care suferă de aceste afecțiuni nu se pot bucura de plăcerile vieții. Atunci când avem gânduri negative, toate acestea se vor îndrepta fără doar și poate asupra noastră.

Cauzele spirituale ale bolilor de stomac și colon

Cei care au probleme în zona stomacului și a colonului trebuie să învețe lecții importante în viață. Atunci când nu suportăm stresul, ne îmbolnăvim. Plictiseala și nereușitele duc la o funcționare defectuoasă a intestinului gros.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×