Reclamă

Bolile karmice în funcție de zodie. Ce sunt și cum ne afectează viața

Toți știm că bolile karmice care se instalează în funcție de zodie ne pot afecta întregul parcurs al vieții. Fiecare nativ vine pe lume cu un destin deja trasat, astfel că și momentele tensionate de care avem parte pe tot parcursul vieții au o desfășurare aparte. Se numesc astfel, deoarece există medici care acceptă atât știința, cât și spiritualitatea.

Publicat: 13 mai 2022, 9:53

Fiecare nativ în parte va avea la un moment dat o boală karmică în funcție de felul cum a trăit fiecare clipă până în acel moment. Pentru a nu se materializa această cumpănă a vieții, trebuie să avem grijă la semnele pe care astrele le oferă de fiecare dată, arată Yourtango.com. Astfel putem evita cele mai neplăcute clipe și ne putem bucura de fiecare etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bolile karmice în funcție de zodie

Pe harta astrală se arată că fiecare nativ va atrage bolile karmice în funcție de zodie, măcar o dată în viață. De aceea, este indicat să cunoaștem modalitățile prin care putem combate destinul și îl putem șantaja. Nu trebuie să ne ferim de astfel de situații, însă le putem tăia încă de la rădăcină atunci când simțim că este cazul.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Bolile karmice în funcție de zodie nu au cum să te ocolească pe tine, nativ Berbec. Se pare că toate au legătură cu virusurile, dar și cu iritațiile, spune Astrology.com. De cele mai multe ori te vei trezi în această viață cu probleme de sănătate și va fi destul de dificil să scapi de ele.

Astrele te sfătuiesc să urmezi un stil de viață sănătos, bazat pe sport și o dietă echilibrată. Astfel îți vei putea rezvola mult mai ușor problemele legate de acnee și iritații ale feței.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, cele mai frecvente boli au legătură cu amigdalele și dureri ale gâtului. Fiind și o zodie destul de comunicativă, vocea reprezintă un bun de preț al tău. Cu toate acestea, karma acționează în funcție de tot ceea ce tu întreprinzi de-a lungul vieții.

Astrele te sfătuesci să renunți la firea impulsivă și să te concentrezi pe empatie. Sunt semne pe care le poți observa cu ușurință și poți trage linie atunci când este cazul.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Bolile karmice în funcție de zodie îți afectează și ție viața. De-a lungul timpului vei avea parte de probleme pulmonare și va trebui să faci tot felul de investigații pentru a nu rămâne cu sechele. Anxietatea este o altă problemă care te va urmări multă vreme.

Astrele te sfătuiesc să te înconjori cu oameni de calitate și să rămâi cât mai mult timp deschisă spre noi oportunități.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă ai aflat deja tot ce trebuie să știi despre zodia Rac, trebuie să fii conștientă și de bolile karmice care te însoțesc în această viață. Durerile de stomac vor fi frecvente în cazul acestor nativi. Ca urmare a unor polițe neplătite te vei găsi într-un stres constant.

Astrele te sfătuiesc să ai grijă de tine și să încerci pe tot parcursul timpului să rămâi o persoană optimistă, așa cum te cunosc oamenii dragi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Bolile karmice în funcție de zodie îți arată care este maniera universului de a-ți răspunde la întrebări. Simptomele pe care le prezinți sunt tendințe de îngrășare. Ești predispus la boli cardiovasculare și nu îți va fi ușor să treci peste acestea.

Astrele te sfătuiesc să atragi spre tine doar persoane calme, care să nu îți inducă furia la fiecare pas. Este cazul să îți ții frustrările în frâu.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă ai aflat deja care este lecția pe ca Universul vrea să o înveți în 2022, în funcție de zodia ta, trebuie să știi și despre bolile karmice. Acestea îți vor da bătăi de cap și ție, nativule Fecioară. Bolile ficatului și cele ale sistemului digestive îți vor da mari bătăi de cap.

Astrele te sfătuiesc să despici firul în patru și să vezi de unde ți se trag toate aceste probleme. Lucrurile ies perfect dacă ai grijă de tine, măcar puțin.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Durerile lombare sau cele de cap au devenit deja parte integrantă din viața nativului Balanță. Bolile karmice în funcție de zodie îți vor crea probleme importante de-a lungul vieții. O stare de irascibilitate te va însoți în permanență.

Astrele te sfătuiesc să renunți la stările de furie și să te concentrezi pe liniștea de care ai atâta nevoie. Nu ezita să ceri ajutor specializat dacă simți că ai nevoie.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru acești nativi, cele mai frecvente probleme au legătură cu organele interne. Vei fi nevoită să adopți de mic copil un stil de viață echilibrat, asta dacă nu vrei ca mai târziu în viață să ai parte de tot mai multe vizite medicale.

Astrele te sfătuiesc să îți calmezi spiritul dornic de aventură și să te concentrezi pe problemele familiale. Tot ceea ce vei întreprinde îți va aduce beneficii sau dezamăgiri, trebuie doar să știi cum să le gestionezi de una singură.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru acești nativi, bolile karmice în funcție de zodie vin cu vești neplăcute. Coloana este cea mai dureroasă zonă a corpului în cazul Săgetătorilor. Semnele vor fi prezente încă din adolescență, iar dacă măsurile nu sunt luate încă de la început, este posibil ca situația să se înrăutățească.

Astrele te sfătuiesc să renunți la frustrări, asta pentru că ai tendința de a te compara întotdeauna cu ceilalți. Dacă renunți la orgoliu, este posibil ca și viitorul să îți fie mult mai luminos.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru acești nativi, căderea părului sau durerilor articulare vor aduce probleme de-a lungul vieții. Genunchii te vor deranja în cea mai mare parte a vieții, iar din această cauză nu îți vei putea duce la bun sfârșit cele mai multe dintre sarcini.

Astrele te sfătuiesc să pui capăt acestor simptome și să cauți ajutor specializat. Nu este cazul să te tratezi singură dacă nu ești în măsură să faci acest lucru.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător vor avea parte de probleme cu dantura, dar și afecțiuni pe care le vor descopri mult mai târziu în viață. Ai grijă să respecți fiecare indicație a doctorilor întocmai, altfel este posibil să îți înrăutățești situația.

Astrele te sfătuiesc să practici un sport care să îți asigure aportul de energie necesar pentru a trece de la o zi la alta fără prea mari probleme.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Bolile karmice în funcție de zodie le vor aduce acestor nativi răceli banale. Cu toate acestea, nu vor scăpa mult prea ușor de ele și le vor duce cu sine toată viața. Nu vor renunța la plăcerile personale și acest lucru le poate afecta mersul natural al lucrurilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×