Reclamă

Horoscopul săptămânii 22 mai – 28 mai 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 22 mai – 28 mai 2023 vine cu decizii radicale pe plan profesional pentru unii nativi din zodiac. Alții vor ajunge să fie mai siguri în plan amoros și nu se vor mai lăsa duși de val. Dacă vrei să vezi ce se va întâmpla în perioada următoare citește ce îți rezervă astrele pentru zodia ta.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 22 mai 2023, 9:08

Se anunță o perioadă cu mult dinamism pentru fiecare nativ din zodiac. Energia pe care o emană fiecare se va vedea la fiecare pas. Veștile importante îi vor aduce într-un punct important al vieții și le va transforma percepția. Aceștia vor cunoaște oameni noi și se vor echilibra din punct de vedere emoțional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 22 mai – 28 mai 2023

Astrele favorizează mișcarea în perioada ce urmează. Indiferent de modalitatea aleasă este important să îți consumi energia într-un mod constructiv. Fiindcă e o perioadă a schimbărilor, astrele sunt cu siguranță de partea nativilor. Care sunt principalele previziuni pentru ultima săptămânii a lunii mai, în funcție de semnul zodiacal.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt foarte concentrați pe sectorul familial în această perioadă. Pot primi vești importante de la rude apropiate. Este vorba despre nașterea unui copil sau chiar o nuntă grandioasă. Casa creativității este și ea deschisă.

Reclamă

Ești dispusă să începi proiecte pe care le-ai tot amânat și să le duci până la capăt. Te simți inspirată de fiecare lucru din viață. Este un moment bun pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur își doresc o schimbare a situație. Poate la locul de muncă sau în plan personal, aceștia își doresdc modificări radicale.

Reclamă

Ești tentată să te relochezi, chiar în altă țară. Sfaturile pe care le primești din partea prietenilor vin la momentul oportun. O experiență inedită alături de familie îți va modifica totuși ideile. Cu toate acestea, cei dragi te susțin necondiționat. Fii și tu sprijin pentru ei atunci când ai nevoie și gândește în afara tiparelor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt foarte interesați de anumite subiecte și își doresc să aprofundeze. Vor ajunge să se comporte ca niște detectivi și să descopere chiar o pasiune pentru informație.

Contextul astrologic te va îndemna la mișcare și dietă sănătoasă. Totodată vei fi destul de prinsă în treburi care necesită atenția ta permanentă. Poți profita de câteva momente de liniște pentru a face reparații prin casă sau o activitate mai distractivă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac reușesc să facă o pauză de la cotidian și să se gândească la toate lucrurile care îi fac fericiți cu adevărat. Fiecare conversație pe care o ai cu persoanele din viața ta îți aduce o nouă voce interioară care îți spune lucrurilor pe nume.

Sectorul financiar va fi foarte bine aspectat și este posibil astfel să obții un venit suplimentar, arată Astrology.com. Poate deschizi o afacere proprie sau obții o colaborare.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au șansa de a cunoaște o persoană faimoasă. Astfel, se vor simți mai inspirați în munca lor și mult mai creativi.

Descoperi totuși că și artiștii sunt oameni obișnuiți și nu îi mai privești cu scepticism. Te numeri printre cei care reușesc să atragă atenția oriunde s-ar afla, iar săptămâna aceasta nu este excepție. Va fi un moment bun pentru ați prezenta creațiile personale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se bucură de faimă în această perioadă. Contextul astrologic te va duce într-o poziție socială înaltă. Cu timpul vei observa că fiecare pas duce către o altă poveste. Astfel, este posibil să anunți vestea unui mariaj sau chiar faptul că aștepți un copil. Ai o energie debordantă care până acum nu a mai fost scoasă la iveală. Este o perioadă propice pentru sport.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță își schimbă prioritățile în această perioadă. Chiar dacă își doresc să se bucure de zile relaxante vor avea parte de contrariul. Nu vor petrece timp în propria casă și acest lucru le declanșează anxietate. Este un moment bun pentru a planifica o vacanță. De asemenea, primești diverse invitații din partea prietenilor. Vei care dintre acestea îți convine și pe care o poți onora cu adevărat. Ai putea face planuri cu un grup mai mare.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se gândesc în această perioadă la noi oportunității de investiții. Fiecare moment va putea fi fructificat. Este cazul să te bucuri chiar și de o promovare.

Te gândești poate la schimbarea domeniului de activitate. Oricum ar fi, planurile personale sunt lăsate pe locul doi, asta pentru dorești să faci altceva în cadrul altor sectoare ale vieții, spune Yourtango.com. Nu trebuie să te simți egoistă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își pot schimba viața pe plan sentimental. Dacă este vorba despre cei care nu se află într-o relație, Cupidon îi ajută cu siguranță. Astfel, sufletul pereche va ajunge în viața ta mai repede decât te-ai fi așteptat.

Poate fi vorba despre un eveniment monden sau chiar o banală întâlnire cu prietenii la care iau parte și persoane necunoscute. De asemenea, ești cuprinsă de entuziasmul unui nou început. Acest lucru ar putea duce la avantaje pe care să le descoperi în timp.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn doresc să-și schimbe viața în perioada care urmează. Poate te îndrepți către un sport anume sau doar vrei să îți faci abonament la sala de fitness. Indiferent de situație, cel mai bine este să ții un jurnal al evoluției tale.

Contextul astrologic vine cu schimbări și în partea de investiții. S-ar putea să ai parte de unele restricții pentru o perioadă lungă de timp. Dacă este prea multă presiune, evită situațiile stresante.

Află tot ce vrei să știi despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător își doresc mai multă distracție în perioada care urmează. Dacă îți dorești o conexiune specială cu o persoană anume, trebuie doar să verbalizezi acest lucru.

O invitație la un concert poate fi tot ceea ce trebuie. Astrele îți scot în cale oameni cu care ai foarte multe lucruri în comun. Îți construiești astfel o perspectivă fascinantă cu fiecare dintre ei.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Vărsător sunt extrem de concentrați la locul de muncă în perioada care urmează. Acest lucru îți va aduce o eficiență sporită și laude pe măsură. Vei putea astfel să-ți finalizezi sarcinile în timp util și să-ți mai rămâne câteva ore și pentru distracțiile personale. Nu te lăsa dezamăgită dacă anumite aspecte nu sunt favorizate așa cum ți-ai dori.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×