Reclamă

Ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta. Cum vă influențează interacțiunea

În astrologie, Luna este legată de creșterea și de legătura emoțională pe care o ai cu îngrijitorul tău principal. În cele mai multe cazuri, aceasta este figura maternă din viața ta, cea cu care te conectezi în primii ani de existență. Află ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 19 mai 2023, 7:42

Semnul Lunii reprezintă dinamica pe care o pot avea zodiile în relațiile viitoare, având semnificație similară stilurilor de atașament. Nu toate semnele lunare ale aceluiași semn vor fi la fel. Se iau în considerare Ascendentul, locația Casei și aspectele hărții natale.

Ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta

Luna este deseori asemănată cu o zeiță prin faptul că simbolizează mama și relația dintre femeie și copil. Această planetă vorbește despre femeile din viața cuiva și rolul lor de îngrijitoare. Fertilitatea, sarcina și nașterea sunt guvernate de Lună, scrie Astrology.com.

În plus, schimbările de dispoziție, instinctul, felul în care te simți față de lucruri și modul în care sentimentele îi afectează pe ceilalți sunt toate influențate de Lună.

În astrologie există conexiuni profunde între astre și zodii. De asemenea, unele zodii aparțin soarelui, altele aparțin lunii.

Luna în Berbec

Reclamă

Mama își încurajează copilul să fie îndrăzneț, curajos și să încerce să obțină ce își dorește. Nativa cu Luna în Berbec este încrezătoare și nu-i place să i se spună ce să facă. Este încăpățânață și foarte independentă. S-ar putea să-și provoace mama pentru că este foarte competitivă. Cu toate acestea, nativa și mama ei au sentimente de dragoste și respect reciproc una față de cealaltă, potrivit Yourtango.com.

Luna în Taur

Ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta când se află în Taur, este că poți avea o figură maternă care fie te-a învățat valoarea muncii grele, fie ți-a împlinit toate dorințele. Nativa cu Luna în Taur nu se va teme să-și dezvăluie sentimentele părinților ei, mai ales atunci când are nevoie să se descarce. Iar dacă nu are încredere în părinții ei, nu se va implica. Îi place să rezolve probleme, prin urmare comunicarea este esențială pentru ea.

Reclamă

Luna în Gemeni

Nativele și mama lor pot fi cele mai bune prietene. În copilărie, mama încurajează copilul să-și spună părerea și să aibă încredere în cuvintele lui. Cele cu Luna în Gemeni prețuiesc discuțiile bune care pot varia de la aspecte intelectuale la bârfe. Nativa cu Luna în Gemeni se bucură de conexiuni bazate pe o bună comunicare. Acest aspect se va vedea în prieteniile ei, precum și în relațiile romantice.

Luna în Rac

Ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta când se află în Rac este că probabil ai aflat despre inteligența ta emoțională prin intermediul părinților. Luna în Rac este ocrotitoare și plină de compasiune. Îți propui să ai această dinamică cu prietenii și cei dragi. Știi să ai răbdare, să dai sfaturi bune și să fii alături de oamenii pe care îi consideri ca fiind familie.

Luna în Leu

Este o conexiune foarte pozitivă, deoarece mama a încurajat nativa să-și urmeze visele și să aibă un puternic sentiment de sine. Nativa cu Luna în Leu poate fi destul de puternică atunci când învață să iubească cine este și să nu depindă de părerile celor din jur. Aceasta este o relație care o inspiră, iar pasiunile și obiectivele mamei ei o pot motiva să le urmărească pe ale ei.

Luna în Fecioară

De la început, mama nativei cu Luna în Fecioară a putut să-i influențeze dragostea de a învăța și de a se dezvolta. S-ar putea să dorești să fii ca mama ta la un moment dat, fiind inspirată de personalitatea acesteia. Ca nativă cu Luna în Fecioară s-ar putea să fii foarte vorbăreață cu mama ta, similar cu Luna în Gemeni, deoarece ambele sunteți conduse de Mercur. Părintele nativei cu Luna în Fecioară trebuie să se asigure că nu este prea critic și că întotdeauna își sprijină copilul.

Luna în Balanță

Aprecierea artei și a frumuseții este importantă pentru nativa cu Luna în Balanță. Mama ei ar putea fi tipul creativ care îi alimentează dragostea pentru arte. Se poate bucura de cumpărături, dans, mers la muzeu, concerte sau orice altceva artistic cu mama ei. Balanța se arată foarte transparentă în această relație cu mama. Ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta este că poate fi o sursă de confort și echilibru. Aceasta te poate îndruma mai ales atunci când simți că trebuie să fii protejată.

Luna în Scorpion

O nativă cu Luna în Scorpion ar avea o relație care are rădăcini în învățare și creștere. Ea s-ar putea încrede în mama ei mai devreme dacă părintele și-a câștigat încrederea și înțelegerea. Mama ei îi poate influența pasiunea pentru ocult, astrologie, teologie, criminologie și filme și chiar poate dezvolta un interes pentru psihologie. Preferă dinamica similară cu oameni puternici pe care îi admiră și îi respectă.

Luna în Săgetător

Ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta dacă ai Luna în Săgetător este că ai fi putea fi inspirată să călătorești și să explorezi datorită mamei tale. Îți place să împărtășești tot cu aceasta și să înveți de la ea. Apreciezi învățarea și conectarea cu oamenii, datorită influenței părinților tăi carismatici. Ai putea chiar să călătorești prin lume și să ai dorința de a afla despre moștenirea ta datorită mamei.

Luna în Capricorn

Cu Luna în Capricorn, nativa învață despre responsabilitate de la început. A dezvoltat o relație de foarte mare încredere cu mama ei și o privește ca pe cineva pe care se poate baza și de la care se poate îndruma. Părinții ei au fost mai stricți în creștere, dar pe măsură ce nativa îmbătrânește, ei învață să devină mai mult ca niște prieteni dinamici în comunicarea lor.

Luna în Vărsător

A avea Luna în Vărsător arată o dinamică intelectuală între nativ și mamă. Mama încurajează copilul să fie mai mult un gânditor independent. Cărțile se poate să fi jucat un rol important în creștere, iar conversația ei cu părinții poate fi legată de subiectele pe care le învață acum. Poate exista un sentiment de camaraderie între nativi și mamele lor, mai ales pe măsură ce îmbătrânesc.

Luna în Pești

Când Luna este în Pești, relația cu figura mamei poate fi neconvențională. Mama nativei poate fi imaginativă, lipsită de griji și puternică. Nativa se poate exprima liber în jurul mamei sale. Legătura lor se poate simți psihic, fiind capabile să-și simtă reciproc stările de spirit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×