Reclamă

Ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta. Cum vă influențează interacțiunea

În astrologie, Luna este legată de creșterea și de legătura emoțională pe care o ai cu îngrijitorul tău principal. În cele mai multe cazuri, aceasta este figura maternă din viața ta, cea cu care te conectezi în primii ani de existență. Află ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 19 mai 2023, 7:42
O femeie tânără blondă îmbrățișează o femeie matură blondă, într-o cameră în culori nude
În astrologie, Luna este legată de creșterea și de legătura emoțională pe care o ai cu îngrijitorul tău principal. Află ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta. / Shutterstock

Semnul Lunii reprezintă dinamica pe care o pot avea zodiile în relațiile viitoare, având semnificație similară stilurilor de atașament. Nu toate semnele lunare ale aceluiași semn vor fi la fel. Se iau în considerare Ascendentul, locația Casei și aspectele hărții natale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta

Luna este deseori asemănată cu o zeiță prin faptul că simbolizează mama și relația dintre femeie și copil. Această planetă vorbește despre femeile din viața cuiva și rolul lor de îngrijitoare. Fertilitatea, sarcina și nașterea sunt guvernate de Lună, scrie Astrology.com.

În plus, schimbările de dispoziție, instinctul, felul în care te simți față de lucruri și modul în care sentimentele îi afectează pe ceilalți sunt toate influențate de Lună.

În astrologie există conexiuni profunde între astre și zodii. De asemenea, unele zodii aparțin soarelui, altele aparțin lunii.

Luna în Berbec

Reclamă

Mama își încurajează copilul să fie îndrăzneț, curajos și să încerce să obțină ce își dorește. Nativa cu Luna în Berbec este încrezătoare și nu-i place să i se spună ce să facă. Este încăpățânață și foarte independentă. S-ar putea să-și provoace mama pentru că este foarte competitivă. Cu toate acestea, nativa și mama ei au sentimente de dragoste și respect reciproc una față de cealaltă, potrivit Yourtango.com.

Luna în Taur

Ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta când se află în Taur, este că poți avea o figură maternă care fie te-a învățat valoarea muncii grele, fie ți-a împlinit toate dorințele. Nativa cu Luna în Taur nu se va teme să-și dezvăluie sentimentele părinților ei, mai ales atunci când are nevoie să se descarce. Iar dacă nu are încredere în părinții ei, nu se va implica. Îi place să rezolve probleme, prin urmare comunicarea este esențială pentru ea.

Reclamă

Luna în Gemeni

Nativele și mama lor pot fi cele mai bune prietene. În copilărie, mama încurajează copilul să-și spună părerea și să aibă încredere în cuvintele lui. Cele cu Luna în Gemeni prețuiesc discuțiile bune care pot varia de la aspecte intelectuale la bârfe. Nativa cu Luna în Gemeni se bucură de conexiuni bazate pe o bună comunicare. Acest aspect se va vedea în prieteniile ei, precum și în relațiile romantice.

Luna în Rac

Ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta când se află în Rac este că probabil ai aflat despre inteligența ta emoțională prin intermediul părinților. Luna în Rac este ocrotitoare și plină de compasiune. Îți propui să ai această dinamică cu prietenii și cei dragi. Știi să ai răbdare, să dai sfaturi bune și să fii alături de oamenii pe care îi consideri ca fiind familie.

Luna în Leu

Este o conexiune foarte pozitivă, deoarece mama a încurajat nativa să-și urmeze visele și să aibă un puternic sentiment de sine. Nativa cu Luna în Leu poate fi destul de puternică atunci când învață să iubească cine este și să nu depindă de părerile celor din jur. Aceasta este o relație care o inspiră, iar pasiunile și obiectivele mamei ei o pot motiva să le urmărească pe ale ei.

Luna în Fecioară

De la început, mama nativei cu Luna în Fecioară a putut să-i influențeze dragostea de a învăța și de a se dezvolta. S-ar putea să dorești să fii ca mama ta la un moment dat, fiind inspirată de personalitatea acesteia. Ca nativă cu Luna în Fecioară s-ar putea să fii foarte vorbăreață cu mama ta, similar cu Luna în Gemeni, deoarece ambele sunteți conduse de Mercur. Părintele nativei cu Luna în Fecioară trebuie să se asigure că nu este prea critic și că întotdeauna își sprijină copilul.

Luna în Balanță

Aprecierea artei și a frumuseții este importantă pentru nativa cu Luna în Balanță. Mama ei ar putea fi tipul creativ care îi alimentează dragostea pentru arte. Se poate bucura de cumpărături, dans, mers la muzeu, concerte sau orice altceva artistic cu mama ei. Balanța se arată foarte transparentă în această relație cu mama. Ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta este că poate fi o sursă de confort și echilibru. Aceasta te poate îndruma mai ales atunci când simți că trebuie să fii protejată.

Luna în Scorpion

O nativă cu Luna în Scorpion ar avea o relație care are rădăcini în învățare și creștere. Ea s-ar putea încrede în mama ei mai devreme dacă părintele și-a câștigat încrederea și înțelegerea. Mama ei îi poate influența pasiunea pentru ocult, astrologie, teologie, criminologie și filme și chiar poate dezvolta un interes pentru psihologie. Preferă dinamica similară cu oameni puternici pe care îi admiră și îi respectă.

Luna în Săgetător

Ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta dacă ai Luna în Săgetător este că ai fi putea fi inspirată să călătorești și să explorezi datorită mamei tale. Îți place să împărtășești tot cu aceasta și să înveți de la ea. Apreciezi învățarea și conectarea cu oamenii, datorită influenței părinților tăi carismatici. Ai putea chiar să călătorești prin lume și să ai dorința de a afla despre moștenirea ta datorită mamei.

Luna în Capricorn

Cu Luna în Capricorn, nativa învață despre responsabilitate de la început. A dezvoltat o relație de foarte mare încredere cu mama ei și o privește ca pe cineva pe care se poate baza și de la care se poate îndruma. Părinții ei au fost mai stricți în creștere, dar pe măsură ce nativa îmbătrânește, ei învață să devină mai mult ca niște prieteni dinamici în comunicarea lor.

Luna în Vărsător

A avea Luna în Vărsător arată o dinamică intelectuală între nativ și mamă. Mama încurajează copilul să fie mai mult un gânditor independent. Cărțile se poate să fi jucat un rol important în creștere, iar conversația ei cu părinții poate fi legată de subiectele pe care le învață acum. Poate exista un sentiment de camaraderie între nativi și mamele lor, mai ales pe măsură ce îmbătrânesc.

Luna în Pești

Când Luna este în Pești, relația cu figura mamei poate fi neconvențională. Mama nativei poate fi imaginativă, lipsită de griji și puternică. Nativa se poate exprima liber în jurul mamei sale. Legătura lor se poate simți psihic, fiind capabile să-și simtă reciproc stările de spirit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×