Reclamă

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Cele mai multe dintre zodii vor avea o săptămână dificilă din cauza modificărilor astrale. Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024 aduce schimbări pentru cei mai mulți dintre nativi. Vezi ce îți rezervă astrele în articolul de mai jos.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 februarie 2024, 9:09

Modificările astrale care au loc în această perioadă îi face pe nativi să-și regândească opțiunile pentru viitor. Un bun punct de pornire este chiar conjuncția dintre Soare, Saturn, Mercur în Pești. Totuși, Peștii vor avea cele mai multe șanse să se ridice deasupra așteptărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024

Tensiunea care plutește în jur în această perioadă îi face pe nativi să-și spună punctul de vedere într-un mod mult mai intens. Bazele relațiilor care se pun acum vor rămâne pentru multă vreme aceleași. Astfel, este important să fim atenți la fiecare mișcare.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de schimbări majore în relația de cuplu, chiar de la începutul acestei săptămâni. Nu reușesc să-și țină în frâu anumite comentarii răutăcioase și acest lucru le deteriorează fiecare apariție în lume.

Reclamă

Au șansa de a schimba mersul lucrurilor, însă acest pas trebuie făcut cu mare atenție. La început vor exista tensiuni și neînțelegeri. Vor apărea modificări și în plan financiar.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur încep săptămâna cu gânduri diferite față de locul de muncă în care activează.

Reclamă

Poate fi vorba despre o dorință aprigă de schimbare, sau doar de o discuție în legătură cu mărirea de salariu. În casa prieteniilor au loc schimbări, asta pentru că Taurii vor liniște și vor să-și îndrepte atenția către o nouă transformare personală. Pot apărea evenimente surprinzătoare în cazul relațiilor de cuplu.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se gândesc la vacanțe și călătorii. Unii alături de familie, iar alții singuri. Indiferent de natura relațiilor, vor să se bucure de munca pe care au prestat-o o lungă perioadă de timp. Își îndreaptă atenția și către consolidarea afacerilor. Este posibil să treacă o perioadă de timp până să-și dea seama care sunt de fapt frământările personale cu care se confruntă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac își găsesc timp pentru rezolvarea problemelor familiale care au apărut pe parcursul timpului. Chiar dacă le este dificil să intre din nou în această horă, o vor face pentru a-și schimba setul de valori și credințe. La locul de muncă nu apar schimbări notabile, arată Yourtango.com. Alături de partenerul de cuplu reușesc să-și creeze o legătură care nu va fi ușor distrusă. În legătură cu finanțele, acestea vor suferi modificări.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor trebui să rezolve mai multe probleme la locul de muncă. Întâlniri, discuții și situații care nu mai pot fi amânate le vor crea anxietate pentru câteva zile. Finanțele se destabilizează, asta pentru că își plătesc anumite datorii și rămân cu câțiva pași în urmă. În plan personal apar evenimente care le vor schimba energia pentru finalul perioadei.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se gândesc tot mai mult la viitorul lor profesional. Vor să găsească mai multe surse de venit și realizează că o mică afacere le-ar putea fi de folos. De asemenea, primesc cadou o sumă importantă de bani pe care își doresc să o investească, spune Astrology.com. Chiar dacă au loc mici conflicte la locul de muncă, acestea vor fi aplanate foarte ușor. În relația de cuplu ajung să nu mai accepte anumite situații. Se vor reorganiza.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor avea cheltuieli neprevăzute în perioada imediat următoare. Schimbările care apar în casă îi va lua prin surprindere. La locul de muncă reușesc să fie mai responsabili și astfel să-și creeze o imagine diferită. În plan emoțional, nativii singuri au o dorință aprigă de a cunoaște oameni noi. Pentru cei cu familie, acum este momentul pentru discuții serioase.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se gândesc tot mai des la modificări în plan profesional. Află care le este de fapt dorința și vor să înceapă o afacere pe cont propriu. Mulți își vor descoperi talente și valori pe care nu le-au mai accesat în trecut. Dacă vor cu adevărat o activitate independentă, astrele recomandă planificarea din timp a anumitor situații. În plan personal, comunică sincer și deschis cu partenerul de viață.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător comunică mult mai ușor cu prietenii și se bucură de sfaturile primite în mod gratuit. În plan amoros concretizează anumite situații, chiar dacă deseori acest lucru poate duce chiar la destrămarea unor relații. Obiectivele fiecăruia sunt acum foarte bine setate. La locul de muncă intervin situații tensionate cu colegii. Pot de asemenea să apară evenimente neașteptate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se concentrează pe carieră în această perioadă. Negocieri salariale, schimbări majore și discuții importante au loc zile la rând. Își dezvoltă anumite abilități pe care în trecut nu le credeau posibile. Un domeniu nou de interes reușește să le capteze atenția. Acumularea de informație în acest sens îi face să se simtă mult mai puternici.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător amână anumite planuri personale din cauza proiectelor în care sunt implicați la locul de muncă. Vor să studieze mai mult, iar asta îi poate împiedica să comunice cu cei dragi. Valorile și gândurile pe care le au în prezent față de viață nu se mai aliniază cu cele ale prietenilor. La sfârșitul acestei perioade intră într-un mic conflict cu șefii. Vor trebui totuși să discute mai serios și cu partenerul de cuplu, asta pentru a nu-și neglija în totalitate relația.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au preocupări intense în sfera relațiilor de cuplu. De comun acord, reușesc să-și creeze o rutină financiară împreună cu partenerul. O nouă abordare îi va ajuta și pe viitor. În cea de-a doua parte a săptămânii reușesc să finalizeze mai multe proiecte profesionale. Își pot asuma decizii pe care nu le pot duce până la capăt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×