Reclamă

Horoscopul săptămânii 26 iunie – 2 iulie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 26 iunie – 2 iulie 2023 vine cu o puternică încărcătură emoțională pentru nativii din zodiac. Aceștia vor deveni mult mai sensibili la stimulii din jur. De asemenea, își vor arăta mult mai ușor sentimentele ș ise vor lăsa duși de val. Astrele sfătuiesc să se țină cont de cumpătare, asta pentru că vor apărea schimbări de lungă durată de acum înainte.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 iunie 2023, 9:04

În această perioadă se anunță trigonul format dintre Soare în Rac și Saturn în Pești. Acest fenomen are loc spre mijlocul perioadei. Cât despre Mercur în Rac și Saturn, acesta are loc spre finalul perioadei. Să nu uităm nici de legătura dintre Soare și Mercur într-o conjuncție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 26 iunie – 2 iulie 2023

Nativii vor ajunge să fie mult mai stabili în ceea ce privește sentimentele lor. Datorită influenței lui Saturn asupra Soarelui și a lui Mercur, totul capătă acum un alt sens. Saturn vine să ne explice că este perfect normal să ne exprimăm sentimentele, dar și să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce spunem. Cele mai multe dintre zodii ăși doresc acum stabilitate emoțională.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii Berbec urmează câte zile intense în ceea ce privește sfera financiară și cea a relațiilor. Sfaturile specialiștilor sunt următoarele: să fii atentă la toate deciziile importante pentru ești trebuie să le iei, dar și să oferi sinceritate în conversații. Acum este șansa ta să te îndrăgosești și să-ți exprimi sentimentele. Fii atentă în dreptul oricărui pas și evită conflictele.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur va exista o dorință de schimbare în perioada următoare. Cu toate că acest lucru depășește legile naturii, poți să stabilești reguli clare în relația ta pentru a menține armonia o perioadă mai lungă de timp.

Dacă ești în căutarea unui partener, află că îl poți găsi foarte ușor însă va fi nevoie de timp pentru a crea o legătură armonioasă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni reușesc să-și analizeze toate sentimentele pe care le-au lăsat într-un colț al sufletului și să observe de unde vine tristețea. Această introspecție îi va ajuta și pe viitor. Vrei să comunici mai eficient cu cei din jur, așa că empatia și intuiția te ghidează în continuare. Dacă nu te afli deja într-o relație, trebuie să știi că o persoană din grupul de prieteni îți va face inima să bată la intensitate maximă.

Află totul despre nativii Gemeni, de la trăsături și până la personalitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se concentrează mai mult pe familie și sentimentele față de persoana iubită în această perioadă. Au nevoie să-și creeze un mediul sigur pentru a putea continua relația de iubire. Nu trebuie să ratezi șansele pentru a-ți exprima afecțiunea în cel mai sincer mod posibil. Empatia și înțelegerea sunt punctele forte în acest moment. Inima este cea care ghidează fără doar și poate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au parte de o săptămână cu adevărat emoționantă. Totul are legătură cu zona profesională, mai precis dacă te afli în poziții de conducere. În cazul în care te simți mai anxioasă sau nerăbdătoare în toată această perioadă, este cazul să te gândești la o vacanță, arată Astrology.com. Este timpul să te vindeci de anumite sentimente în contradictoriu. Spre finalul perioadei îți recapeți încrederea de sine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se simt îndreptățiți să-și exprime chiar și cele mai adânci sentimente. La începutul săptămânii ai parte de conversații care îți vor schimba traiectoria și gândurile, dar te vor ajuta să fii mai apropiată de persoana iubită. Primești multe confirmări din partea celor din jur, iar relația voastră pare să se îndrepte spre drumul cel bun. Nu trebuie să îți faci griji. Astrele îți vor fi întotdeauna alături.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță trebuie să realizeze fiecare problemă legată de relații într-un mod foarte calculat. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării după această perioadă, spune Yourtango.com. Ai încredere în univers și în faptul că-ți va oferi răspunsul pe care îl aștepți. Dacă te simți retrasă, încearcă să-ți concentrezi atenția asupra evoluției personale. Dacă ești singură, trebuie să fii foarte atentă la cuvintele spuse de un potenția partener.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion știu cum să-și ia viața în propriile mâini. Se despart de relații și oameni care nu le mai servesc scopului principal. Își ascultă intuiția și își doresc creștere spirituală. Pentru nativii singuri poate fi momentul oportun de a cunoaște pe cineva special. Poate fi vorba despre cercul tău de prieteni sau integrarea în cadrul unor activități sociale importante.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător vine o săptămână cu multe probleme în sfera comunicării. Poate fi vorba despre o provocare, iar alături de partener exact așa se va simți. Trebuie să-ți destăinui așteptările în ceea ce privește relațai voastră și să mergi în continuare pe același drum trasat. Oricât de mult ai vrea să rămâi într-o rutină, modificările astrale te împing să ieși din zona de confort.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricon sunt sfătuiți să vorbească cu oamenii pe care i-au tot evitat în ultima perioadă. Este posibil ca anumite conversații să ajungă revelatoare. De asemenea, este indicat să-ți dezvălui sentimentele și pașii pe care dorești să-i urmezi într-o relație. Se vor observa progresele din această săptămână, însă trebuie să continui într-o manieră asemănătoare multă vreme de acum înainte. Sentimentul de siguranță nu te părăsește atât de ușor.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de modificări în casa relațiilor și a familiei. Diferite mișcări astrale oferă lecții clare în această săptămână. Este bine acum să te lași purtată de val și să observi lucrurile care îți aduc ție o stare de bine. Dacă până acum te-ai îngrijit de cei din jur, este momentul să îți acorzi aceleași tipare pe plan personal.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de romantism și sensibilitate în această săptămână. Aspectele emoționale ale relațiilor sunt intens urmărite și modificate acolo unde este cazul. Este posibil să te simți mult mai atrasă de cel care îți este partener. De asemenea, dacă nu ești într-o relație s-ar putea să găsești persoana potrivită. Așteaptă-te la surprize.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×