Reclamă

Horoscopul săptămânii 27 decembrie – 2 ianuarie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii de 27 decembrie – 2 ianuarie 2022 spune că nativii din zodiac vor avea parte de multe oportunități ce vor solda cu schimbări majore în viețile lor. Zilele acestea foarte multe zodii vor fi puse în fața unor decizii importante.

Publicat: 27 decembrie 2021, 7:09 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:42

Astrele vor încerca să le fie alături zodiilor și să le  ajute să ia cele mai bune decizii. Deși vor fi multe momente de cumpănă, nativii vor găsi calea care să li se potrivească cel mai bine. Începutul de an vine cu multe oportunități pe care nativii nu ar trebui să le rateze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 27 decembrie – 2 ianuarie 2022

Horoscopul săptămânii de 27 decembrie – 2 ianuarie 2022 a pregătit multe momente frumoase pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Astrele spun că se anunță o perioadă prosperă pentru zodiile care sunt receptive la schimbările din viețile lor. Nativii trebuie să învețe să-și asume riscuri și să nu se teamă de necunoscut. Perspectivele de viitor sunt de-a dreptul strălucitoare pentru zodiile gata să demonstreze de ce sunt capabile.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii de 27 decembrie – 2 ianuarie 2022 spune că nativii din zodia Berbecului vor avea parte de multe momente plăcute alături de familie și cei dragi. Spre sfârșit de an ai multe de făcut, însă îți vei găsi timpul pentru a pune totul la punct. Nu uita ca anul acesta să acorzi mai multă atenție pasiunilor tal și să te pui mai des pe primul loc, scrie Astrology.com. săptămâna aceasta va fi guvernată de forța planetei Marte care te va influența în mod pozitiv și te va ajuta să-ți setezi obiective cât mai înalte.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii vor învăța cum să-și gestioneze mai bine timpul. Pentru tine această săptămână va veni cu multe provocări la locul de muncă. Ai multe de rezolvat, iar timpul nu pare să fie în favoarea ta. Astrele spun că trebuie să-ți delimitezi mai bine sarcinile și să te organizezi astfel încât să nu te mai simți tot timpul copleșită. Începutul de an va veni cu mai multe vești pe plan profesional. S-ar putea să fie vorba de o mărire de salariu sau de noi responsabilități în echipa în care te afli. Fii receptivă și ai încredere în tine. Viitorul se anunță promițător pentru Taurii muncitori.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii din zodia Gemenilor au multe lucruri de pus la punct pe plan emoțional. Astrele spun că ar fi momentul să faci pace cu trecutul. Sunt mai multe persoane la care te gândești și care continuă să-ți afecteze starea de spirit. Nu vei putea să-ți găsești dragoste adevărată dacă vei rămâne agățată de fosta relație. Ai mai multă încredere în tine și concentrează-te în această perioadă asupra dezvoltării tale personale. Vei atrage doar lucruri bune în jurul tău în momentul în care te vei descoperi cu adevărat. Ești o zodie de aer foarte puternică. Vei trece cu bine peste orice problemă, însă trebuie să înveți să fii răbdătoare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Săptămâna începe pentru tine cu Soarele în Capricorn în casa relațiilor sociale. Zilele acestea îți vei petrece cea mai mare parte a timpului înconjurată de apropiați. De altfel, s-ar putea să cunoști mai multe persoane noi care te vor ajuta în viitorul apropiat în descoperirea unor pasiuni noi. Astrele spun că se anunță schimbări pe plan profesional pentru tine. Totodată, în cea de-a doua parte a săptămânii, planeta Jupiter va intra în casa spiritualității și îți va influența percepția asupra viitorului. Ascultă-ți intuiția și ia cele mai bune decizii pentru tine.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai sincere zodii și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Leu: 23 iulie – 22 august

Săptămâna aceasta s-ar putea să-ți aducă multe provocări pe plan social, însă alegerile pe care le vei face îți vor contura viitorul. Astrele spun că este momentul să faci curățenie în lista de prieteni și să-ți pui încrederea doar în oamenii care ți-au dovedit pe parcursul timpului să vor fi la bine și la greu alături de tine.Ar fi bine să eviți oamnii falși care nu au cele mai bune intenții. Nu-ți pierde timpul în cercuri superficiale și înconjoară-te de oameni de calitate de la care ai ce învăța. În timp, vei vedea că evoluția ta este conturată și de cercurile în care îți petreci cea mai mare parte a timpului liber.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii de 27 decembrie -2  ianuarie 2022 spune că nativii din zodia Fecioarei vor avea multe proiecte noi de gestionat. Săptămâna începe cu Mercur în casa banilor și a relațiilor sociale. Astrele spun că este momentul să îți analizezi perspectivele de viitor și să te axezi mai mult pe alegerea partenerilor potriviți care să te ajute să îndeplinești tot ceea ce ți-ai propus. Ai multe idei pe care nu ai vrea să le pierzi. Este o perioadă prosperă în care poți face investiții considerabile în proiectele în care crezi cu adevărat. Fii totuși atentă la modul în care alegi să-ți expui planurile. S-ar putea ca unele persoane să te înțeleagă mai greu și de aici să apară mai multe conflicte ce vor fi greu de gestionat în viitor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Săptămâna începe cu Luna în casa familiei ceea ce-ți oferă un sentiment puternic de nostalgie. Săptămâna aceasta ar trebui să o dedici oamenilor cu adevărat importanți din viața ta. Ai mai multă grijă de cei dragi și nu te teme să le spui cât de importanți sunt pentru tine. Spre sfârșitul săptămânii vei avea de luat o decizie foarte importantă. Astrele te sfătuiesc să te odihnești și să-ți păstrezi mintea limpede pentru a putea avea o perspectivă clară asupra lucrurilor pe care ți le dorești cu adevărat de la cei din jurul tău.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii trebuie să învețe cum să renunțe la gelozie. Astrele spun că începutul de săptămână vine cu mai multe conflicte pe plan emoțional. Fie că este vorba de o mică neînțelegere la locul de muncă sau în relația de cuplu, ar trebui să pui mai mult accent pe dezvoltarea ta personală și să lași în spate grijile privind viețile celorlalți. Învață să nu te mai compari cu ceilalți și să ai mai multă încredere în tine. În acest fel vei rezolva mai multe probleme decât păți crede.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul săptămânii de 27 decembrie – 2 ianuarie 2022 spune că Săgetătorii se pregătesc de un an cu totul diferit de ce au trăit până în prezent. Astrele spun că te așteaptă multe oportunități pe plan profesional Săgetătorii care își doreau să facă o schimbare în carieră vor avea toate șansele să facă acest lucru cu succes încă din primele zile ale noului an. Depinde de fiecare nativ cum va profita de șansele care apar și cum va reuși să-și gestioneze temerile. Este momentul să renunți la incertitudini și să-ți asumi mai multe riscuri.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricornului se vor bucura în această săptămână de multe momente frumoase. Mintea ta este în cele din urmă limpede și ai o mulțime de idei pe care ar trebui să le notezi pentru proiectele viitoare. Nu lăsa aceasta mtivație să se piardă. Profită de energia pe care o ai pentru a duce la bun sfârșit cât mai multe lucruri pe care ț le-ai propus. Astrele spun că vei avea parte de o surpriză plăcută din partea grupului tău de prieteni în noaptea dintre ani. Bucură-te de fiecare clipă la maximum și începe anul cu multă energie pozitivă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii trebuie să învețe să fie mai deschiși la oportunități. Horoscopul săptămânii de 27 decembrie – 2 ianuarie 2022 spune că vei avea de luat câteva decizii extrem de importante care îți vor schimba parcursul profesional. Încearcă să nu pui foarte multă presiune asupra ta și să te gândești foarte bine la ceea ce-ți dorești de la viitorul tău. Pune în balanță toate schimbările care vor urma și vezi dacă te poți adapta cu ușurință la noua situație. Ai încredere în tine și ascultă-ți intuiția.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Săptămâna aceasta va fi una marcată de succes pentru nativii din zodia Peștilor. Se pare că astrele ți-au pregătit multe surprize în ultimele zile din an. Multe momente frumoase alături de familie, prieteni și toți ceilalți oameni dragi. La locul de muncă se anunță doar reușite, pentru Peștii care sunt deciși să se facă remarcați pentru devotamentul și dedicarea lor. Pe plan emoțional, astrele spun că Peștii se descurcă minunat. După ce au trecut prin mai multe momente stresante, Peștii au învățat în cele din urmă cum să-și găsească liniștea și pacea interioară. Noul an vine cu multe clipe frumoase pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×