Reclamă

Horoscopul săptămânii 27 februarie – 5 martie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 27 februarie – 5 martie 2023 vine cu armonie pentru cei mai mulți dintre nativi. Una dintre zodii va primi ajutor din partea unor prieteni. Taurii reușesc să se concentreze mai mult la locul de muncă, în timp ce Racii sunt destul de emotivi. Balanțele vor vor echilibru și îl vor căuta fără doar și poate.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 27 februarie 2023, 7:06

Această perioadă vine cu vești foarte bune pentru cele mai multe dintre zodii. Pentru unii nativi, viața personală este foarte bine întregită. Prezentul le aduce profit și sprijin emoțional din partea familiei. La nivel relațional vor exista mici probleme, dar care vor putea fi depășite fără niciun fel de traumă. Încrederea de sine nu va lipsi de pe lista celor mai mulți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 27 februarie – 5 martie 2023

Nativii fac schimbări majore în viața lor în această săptămână. Indiferent că vorbim despre familie, locuință sau chiar idei noi, trecerea de la o zi la alta va fi mult mai suportabilă. Supărările nu vor mai avea aceeași însemnătate, iar momentele perfecte nu vor lipsi. Astrele spun că nu trebuie să ne lăsăm prinși de magia cuvintelor, fără a observa și fapte alături de ele.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vin în această perioadă cu foarte multă energie și entuziasm. Pot duce la bun sfârșit orice plan și-au propus. Au foarte multă treabă la locul de muncă, iar familia îi solicită din ce în mai des. Încrederea de care dau dovadă are legătură cu schimbările minore la care au apelat acum ceva timp. Astrele le recomandă să nu renunțe la starea de bine.

Reclamă

Află totul despre nativii Berbec, de la trăsături și până la personalitate.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt foarte concentrați pe muncă în această săptămână. Sarcinile pe care le au de îndeplinit nu vor fi ușoare, dar vor reuși să le facă față.

Reclamă

Familia va avea un cuvânt de spus la fiecare decizie pe care aceștia o vor lua în viitorul apropiat. Deși își vor dori să petreacă timp alături de cei dragi, organizarea nu va fi punctul lor forte. Ceea ce îi leagă de trecut, acum parcă a rămas o amintire veche.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se bucură de energia celor din jur și împrumută ideile pozitive de la prieteni. Vor găsi un echilibru între viața personală și cea profesională fără prea mare greutate. În mod obișnuit nu ar găsi motivația necesară, dar acum povestea se schimbă. Un amic vechi la va face o surpriză, iar aceștia vor rămâne de-a dreptul impresionați.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 27 februarie – 5 martie 2023 spune că nativii Raci sunt foarte sentimentali în această perioadă. Relațiile amoroase le-au dat bătăi de cap, iar acum sunt depășiți de situație. Vor avea nevoie de foarte mult timp și energie pentru a-și aduna fiecare gând, arată Astrology.com. Este foarte important să-și amintească faptul că oricând pot cere ajutor celor dragi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii au foarte mare încredere în abilitățile lor relaționale. Vor fi ocupați cu proiecte și vor reuși să le finalizeze într-un mod foarte profesionist. Sunt conștienți de sprijinul pe care îl au din partea celorlalți, dar vor dori să arate că ei pot face totul singuri. Obiectivele pe care și le-au propus nu sunt ușoare, dar Leii găsesc întotdeauna motivația necesară.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să se întoarcă pe o linie de plutire din punct de vedere financiar. Fără a face prea mari eforturi, sunt răsplătiți pentru munca lor. Vor ajunge să se poarte mult mai relaxat. O atitudine pozitivă îi va ajuta întotdeauna. Este cazul să te lași purtată de momentele simple alături de cei dragi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor să găsească un echilibru total în această perioadă. Timpul le va rezolva însă pe toate. Nevoile lor personale se vor clasa printre priorități. Este important să-ți stabilești anumite priorități, dar și să-ți faci timp pentru a te relaxa. Familia are nevoie de tine și tu știi exact modalitatea prin care să-i faci să se simtă bine, spune Yourtango.com. Astrele îți vor oferi întotdeauna o mână de ajutor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion primesc vești bune din partea șefilor. Va exista o promovare, o mărire de salariu sau chiar o laudă pe care o așteptați de foarte multă vreme. Abilitățile tale vor fi acum răsplătite, iar încrederea ta de sine va crește în timp. Atingerea obiectivelor va fi mult mai vizibilă acum. Dacă înainte credeai că nu ai nicio șansă, acum se poate vedea luminița de la capătul tunelului.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii au parte de multă energie și sunt dornici să exploreze noi orizonturi. Vor dori să-și îmbunătățească abilitățile relaționale. Este momentul perfect pentru a te concentra asupra lucrurilor pe care le-ai lăsat nerezolvate. Prietenii se vor îndepărta pe măsură ce le vei prezenta o nouă etapă a vieții tale.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pe plan personal, nativii Capricorn vor primi ajutor din partea celor dragi. Situația în care se găsesc în prezent îi face să aibă o atitudine negativă. Scurte plimbări prin oraș sau chiar o evadare într-un loc liniștit va fi tot ceea ce te va scoate din rutină. Este cazul să-ți acorzi timp pentru a te bucur de realizări. Persoana iubită îți va da o veste căreia îi vei face față cu greu.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător vor avea partea de multe vizite neașteptate în această perioadă. Indiferent că vorbim despre cei dragi sau prieteni, aceștia vor dori să te încânte cu obiceiurile lor. Reușești să iei cele mai bune decizii pentru viitorul tău, iar asta îți oferă o sursă de încredere.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești atrag atenția cu sensibilitatea lor. Vor avea nevoie de sprijinul celor din jur pentru a duce la bun sfârșit planurile pe care și le-au propus. Vor fi dornici să-și exprime sentimentele, dar nu vor ști cum să facă acest lucru. Astrele vin cu un ajutor nesperat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×