Reclamă

Horoscopul săptămânii 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 le aduce nativilor speranțe pe plan personal. Dacă o bună perioadă de timp mulți dintre aceștia s-au simțit anxioși și iritați, iată că momentele de relaxare au venit mai repede decât s-ar fi așteptat. Sărbătorile se apropie cu pași rapizi, iar sentimentul de empatie iese tot mai des la iveală.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 28 noiembrie 2022, 9:58

Nativii din zodiac se vor lăsa prinși în treburi cotidiene și vor uita de micile plăceri ale vieții. Cu toate acestea, imboldul venit din partea astrelor nu va fi evitat. Chiar dacă la început se vor arăta reținuți, vor face tot ce le va sta în putință pentru a reuși ce și-au propus. Fie că este vorba despre compromisuri sau îndeplinirea unor vise de mult dorite, acestea se vor înfăptui cu siguranță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

Horoscopul săptămânii 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 vine cu tot mai multe nedumeriri pentru nativii din zodiac. Se vor aștepta la rezolvarea ușoară a unor probleme relativ simple, dar vor constata cu stupoare că totul se va întoarce împotriva lor. Dacă te numeri printre cei mândri de reușitele profesionale, află că în zona familiei reușești să clachezi de multe ori.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii Berbec săptămâna aceasta vine cu romantism. O mică sclipire de geniu și totul se aprinde într-o secundă. De la atingeri tandre până la mesaje în miez de noapte, o să experimentezi totul cu cea mai nouă persoană din viața ta. Dă-ți totuși un răgaz pentru a vedea dacă se încadrează cerințelor tale și nu fii prea dură în a face alegeri, spune Yourtango.com. La sfârșitul perioadei vei avea deja o confirmare a faptului că ești pe drumul cel bun. Este posibil ca cineva din anturajul tău să-ți prezinte anumite fapte și tu să nu crezi nici măcar ceea ce vezi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Te miști literalmente pe ritmul vieții tale și acest lucru îți aduce beneficii nemăsurate. Una dintre resursele care te ajută să continui este încrederea. Atunci când o pierzi, totul pare că se prăbușește. Fă tot ceea ce poți pentru a ți-o regăsi. Discuțiile cu prietena cea mai bună te vor ajuta să-ți observi de la distanță poziția și să îți dai seama cum poți să-ți îmbunătățești anumite tactici. Este posibil ca toată graba de care dai dovadă să te încurce. Acest lucru te va pune într-o lumină proastă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Reușești să te pregătești pentru cea mai importantă perioadă a vieții tale. Totul are loc în această săptămână și ești mai mult decât încântată. Este posibil ca partenerul de viață să îți judece alegerile, însă o face din pură inconștiență. Poate fi un lucru minor care duce la despărțire pe viitor. Fii mai atentă atunci când simți nevoia să arunci cu insulte. Prietenii nu îți simt interacțiunea într-un mod tocmai pozitiv. Fă câțiva pași în spate și relaxează-te.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Te miști în direcția cea bună în toată această perioadă. Te pregătești intens pentru sărbători și nu mai vrei să lași nimic pe ultima sută de metri. Totul depinde de tine acum, de la curățenie până la gătit, vei dori să impresionezi. Dacă familia ți-a oferit o mână de ajutor ești în stare să refuzi, arată Astrology.com. Clipele petrecute alături de prieteni devin mult mai scurte din această cauză, însă odată ce vei vedea că totul se întâmplă în favoarea ta, îți vei mulțumi pentru alegerile făcute.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt pe care să ia una dintre cele mai grele decizii de până acum. Indiferent că vorbim despre relații sau viața profesională, totul pare că se desfășoară cu un risc major. Perioada când aventurile erau punctul tău forte au apus de mult. Ești gata totuși să cucerești o nouă perioadă. Te va duce însă spre alte planuri de viitor. Ai un impuls înnăscut de a fugi, însă astrele vor fi de partea ta la fiecare pas. Pe plan personal este posibil să ai parte de o surpriză.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este vremea să primești recunoașterea pe care o meriți pentru toată munca depusă până acum. La locul de muncă ești una dintre cele mai îndrăgite persoane. Te bucuri fără doar și poate, însă sufletul tău îți dorește altceva. A fost o perioadă în care ți-ai propus vacanțe simple, însă ai renunțat cu rapiditate la ele. Acum este momentul să îți reiei acele planuri. Atenția pe care o vânezi nu îți hrănește nevoia primordială de iubire.

Află totul despre nativul Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativii Balanță această săptămână vine ca o încununare a tuturor eforturilor anterioare. Este un fel de a-ți manifesta bucuria. Tot ceea ce faci se reflectă pe chipul tău, iar asta îți aduce doar energie pozitivă. Încerci să-i molipsești și pe cei din jur cu grija ta. În relația de cuplu este posibil să apară câteva interpretări greșite a unor situații. Dacă tu consideri că este cazul, poți explica ceea ce ai vrut să insinuezi la momentul respectiv.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Tot ceea ce întreprinzi în această săptămână are legătură cu puterea ta. Oportunitățile vin din toate direcțiile, iar tu trebuie să fii pregătită pentru a le face față. Casa banilor vine să-ți confirme faptul că ești o persoană cu capul pe umeri și știi când să te oprești din a cheltui fără măsură. Familia îți descoperă latura maternă, o altă parte a vieții personale pe care nu o lași la vedere foarte ușor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai șansa de a-ți demonstra capacitatea de lucru în echipă. Ești plină de încredere și știi exact momentul când trebuie să acționezi. Te poți simți puțin stresată la început, însă odată ce ochii sunt ațintiți asupra ta vrei să lași impresia că ești cea mai bună în domeniu. Pe parcursul de vei împrietenii cu colegii. Ai un mentor căruia îi destăinui toate păcatele tale și nu te mai simți judecată.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești gata să faci unele schimbări în viața ta. Dacă vorbim despre nativii care se află deja într-o relație, este posibil ca o despărțire dureroasă să aibă loc la finalul perioadei. Lacrimile nu vor face decât să curețe locul în care a fost odată un zâmbet fals. La locul de muncă ești distrasă și reușești cu greu să înțelegi ceea ce ai de făcut. Nu te lăsa compleșită de situație.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Dacă până acum ai ascultat de sfaturile celor din jur acum a venit momentul să iei viața în piept și să-ți faci singură planul de bătaie. Senzația de libertate pe care ți-o dau alegerile simple te face să te gândești mai mult la un viitor cu mult diferit. Posibilitățile sunt nenumărate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această săptămână, toate obstacolele cad în fața ta. Reușești să realizezi tot ceea ce ți-ai propus și ai o reputație bună la locul de muncă. Petreci foarte mult timp pe social media și îți dorești o schimbare în acest srens. Astrele îți sugerează un abonament la o sală de fitness sau chiar exerciții fizice în propria casă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×