Reclamă

Horoscopul săptămânii 29 august – 4 septembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii de 29 august – 4 septembrie spune că nativii din zodiac vor trece prin multe schimbări. Astrele spun că este o perioadă de descoperire a sinelui. Zodiile vor învăța care sunt valorile cu adevărat importante pentru ele. Este posibil ca anumite relații să se afe la sfârșit.

Publicat: 29 august 2022, 8:23

Pe parcursul acestei săptămâni nativii din zodiac își vor pune ordine în gânduri. Aceștia redescoperă bucuria lucrurilor mărunte și fac ordine în viața lor. Vor fi câteva decizii radicale de luat pentru anumiți nativi. Cu toate acestea, astrele le vor sta alături pe tot parcursul procesului de transformare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 29 august – 4 septembrie 2022

Horoscopul săptămânii de 29 august – 4 septembrie aduce multe vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Este o săptămână a conștientizărilor, plină de transformări pe termen lung. Nativi învață ce anume este cu adevărat important pentru ei și cum trebuie să ia decizii pe termen lung. Astrele spun că zodiile se vor bucura la sfârșitul acestei săptămâni de rezultatele obținute.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 29 august – 4 septembrie 2022 spune că nativii din zodia Berbecului au în față multe provocări. Prima parte a săptămânii începe cu provocări pe plan profesional. Ai multe lucruri de pus la punct, iar timpul pare că este insuficient. Astrele încearcă să-ți fie alături și să-ți vină în ajutor. În cea de-a doua parte a săptămânii descoperi care sunt punctele tale forte și începi să te bazezi mult mai mult pe ele.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii știu foarte bine ce au de făcut pentru ca viitorul lor să fie unul prosper. Săptămâna aceasta va fi una plină, însă Taurii vor fi cu un pas mai aproape de visul lor. În prima parte a săptămânii te vei preocupa de carieră. Cu ajutorul primit de la planeta Mercur reușești să vezi câteva rezultate care te încurajează să mergi mai departe.

Sfârșitul de săptămână vine și cu o veste bună pe plan profesional.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii din zodia Gemenilor trebuie să învețe să nu se mai bazeze întotdeauna pe cei din jurul lor. Săptămâna aceasta vine cu multe provocări pe plan emoțional. Relația de cuplu  nu arată foarte bine pentru tine. S-ar putea să aibă loc o ruptură pe care cu greu o vei mai putea repara. În cele din urmă atingi echilibrul pe care ți-l dorești, dar acest lucru se întâmplă abia spre sfârșitul săptămânii. Până atunci ai multe de rezolvat, scrie YourTango.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt dispuși să facă schimbările necesare pentru a avea parte familia la care visează. Ultima relația nu a mers așa cum ți-ai dorit, dar săptămâna aceasta ai șansa să faci lucrurile diferit. Astrele spun că primești o invitație de la o persoană care va ajunge să joace un rol foarte important în viața ta. Chiar dacă ai stat departe de întâlniri, acum a sosit timpul să te bucuri din nou de ele. Ești o zodie de apă care are nevoie de grijă și atenție.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul săptămânii 29 august – 4 septembrie 2022 spune că nativii din zodia Leului se simt puternici și încrezători. Săptămâna debutează cu o problemă la care doar tu vei avea răspunsul potrivit. Acest lucru te încurajează și îți fură încrederea de care aveai nevoie. În cele din urmă reușești să atingi echilibrul emoțional pe care l-ai căutat cu atîta ardoare. Astrele îți sunt alături și îți oferă oportunitățile necesare pentru a vedea schimbările pe care ți le dorești în viața ta.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru Fecioare se anunță o săptămână cu multe surprize. Prima parte a săptămâni debutează cu câteva probleme la locul de muncă. S-ar putea să fie nevoie să preiei inițiativa și să te implici mai mult decât este necesar. Pe plan personal lucrurile stau foarte bine și compensează micile neînțelegeri de la locul de muncă. În cea e-a doua parte a săptămânii pare că lucrurile se mai liniștesc și te bucuri de roadele eforturilor pe care le-ai depus în ultima vreme.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței sunt indicii cu privire la viitorul lor. Săptămâna aceasta îți aduce în față întrebări ale căror răspunsuri pare că le ocolești. În adâncul sufletului știi foarte bine ce ai de făcut, dar refuzi să iei o decizie corectă și preferi să te complaci în această situație. Pe termen lung lucrurile nu vor arăta bine pentru tine dacă nu ieși din acest cerc vicios. Învață să-ți asumi mai multe riscuri și să nu mai lași deciziile importante pe umerii celorlalți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul săptămânii 29 august – 4 septembrie 2022 aduce schimbări și pentru nativii din zodia Scorpionului, care au cea mai fină intuiție. Scorpionii primesc un mesaj care le va schimba complet săptămâna. Există posibilitatea să fii invitată într-o vacanță de vis. Deși ai multe lucruri de pus la punct înainte de a pleca, astrele spun că reușești să te mobilizezi cu brio și să te bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii au în față o săptămână ușoară pe plan profesional. Astrele spun că ești o zodie norocoasă și te bucuri doar de reușite. Primești câtev proiecte noi pe care doar tu le poți gestiona așa cum trebuie. Pe plan personal lucrurile nu stau la fel de bine. Relația de cuplu are de suferit, menționează Astrology.com. Acest lucru se întâmplă din cauza atenție pe care o acorzi carierei și a ignoranței pe care o arăți față de partenerul de cuplu. E momentul să găsești un echilibru în viața ta.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii adoră să se concentreze pe cariera lor, însă uneori au nevoie și de o pauză. Săptămâna aceasta vine cu multe provocări, iar astrele spun că este timpul să te îngrijești mai mult de starea ta de sănătate. Profită de timpul liber pentru a te relaxa și pentru a pune a punct proiectele personale. S-ar putea să redescoperi câteva pasiuni mai vechi și să te bucuri de resursele pe care o să le investești în acestea.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul săptămânii 29 august – 4 septembrie 2022 spune că nativii din zodia Vărsătorului se bucură de timpul petrecut în familie. Astrele spun că această săptămână o vei dedica în totalitate celor dragi. Ai în față un viitor strălucitor, dacă îți dedici mai mult timp pasiunilor tale. Astrele spun că trebuie să te bucuri mai mult de momentele mărunte din viața ta și să nu-i lași pe cei din jur să-ți influențeze cu ușurință deciziile de viitor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din zodia Peștilor se bucură de momentele de liniște. În prima parte a săptămânii ai parte de multă odihnă. Stresul te-a afectat destul de mult în ultima vreme, iar acum a sosit timpul să pui mai mult accent pe liniștea ta interioară. Prietenii te vor vizita în cea de-a doua parte a săptămânii și îți vor face o propunere de nerefuzat. Se anunță o vacanță specială pentru tine. Astrele spun că săptămâna aceasta vei lua câteva decizii importante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×