Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2022. Racii își găsesc sufletul pereche. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2022 aduce multe schimbări în viața de cuplu a nativilor din zodiac. Există zodii care nu mai au încredere să iubească din nou și zodii care învață cât de importantă este loialitatea într-o relație de lungă durată.

Publicat: 26 august 2022, 6:28 / Actualizat: 26 august 2022, 12:34

Relațiile zodiilor s-ar putea să fie puse sub presiune luna aceasta. Nativii care nu au avut parte de o iubire puternică riscă să-și piardă relațiile. Totuși, zodiile care se iubesc cu adevărat redescoperă cât de frumoase sunt poveștile pe care le trăiesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2022

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2022 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astrele spun că luna aceasta zodiile vor învăța cât de importantă este dragostea adevărată și cât de important este să aibă alături un partener pe care se pot baza. Zodiile norocoase în dragoste ar trebui să se bucure mai mult de momentele mărunte alături de cel iubit și să prețuiască la maximum fiecare zi.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii trebuie să fie foarte atenți la modul în care aleg să-și exprime sentimentele, spune horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2022. Dacă te simți atrasă de  o persoană din viața ta, poate că este momentul să preieie inițiativa și să nu mai aștepți ca posibilul partener să facă primul pas.

Reclamă

Ești o zodie de foc îndrăzneață, ar trebui să profiți de acest lucru. Luna îți oferă oportunitatea de a te face remarcată și de a explora necunoscutul. Spiritul tău aventurier este dornic să cunoască omai noi, care să împărtășească aceleași valori ca tine.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna august aduce multe revelații pentru nativii din zodia Taurului. Ești dornică să te faci remarcată, dar în același timp, ultima relație te-a lăsat cu câteva răni pe care nu le-ai vindecat. Vei avea nevoie de puțin timp pentru a găsi un echilibru în viața ta amoroasă. Cel mai probabil nu vei putea să-ți întâlnești dragostea în prima parte a lunii.

Reclamă

Sentimentele tale sunt suprimate de teama de necunoscut și de teama de a fi din nou rănită de către un potențial partener.

Astrele spun că începerea unui dialog despre lucrurile care contează cu adevărat pentru tine, ar putea să stârnească un disconfort interior. Acest lucru sugerează faptul că nu ești pregătită pentru a te avânta într-o nouă relație. Încearcă să ai încredere în tine și să ie lucrurile pas cu pas.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna aceasta va aduce în lumină problemele de cuplu pe care le-ai tot ignorat. După ce în ultimile săptămâni ai sperat că lucrurile se vor repara de la sine, astrele vin să-ți demonstreze că este nevoie de o schimbare în viața ta.

Ai de ales între viitorul tău și cel al partenerului tău. Pare că relația voastră nu are un scop comun, iar pe termen lung, acest lucru va fi problematic pentru tine. Poți alege să ignori în continuare această problemă, însă lucrurile se vor arăta a fi și mai dureroase în viitor.

Poate că este timpul să porți o discuție sinceră cu tine, iar mai apoi cu cel iubit. Universul îți va sta alături și va încerca să-ți ofere răspunsurile la întrebările pe care ți-a fost prea teamă să le adresezi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au ocazia să-și întâlnească sufletul pereche. Astrele spun că este un moment oportun să investești mai multă energie în relația de cuplu.

Dacă tu și partenerul aveați în plan să vă mutați împreună, atunci acesta este momentul oportun pentru voi doi. Este o modalitate excelentă de a vă cunoaște mai bine și de a învăța lucruri noi unul despre altu.

Chiar dacă relația va fi testată la începutul lunii, pe parcurs vei descoperi că te afli lângă persoana potrivită pentru tine. Urmează etape noi și provocatoare în ceea ce privește viitorul relației tale. Pe plan amoros, astrele spun că luna aceasta este cu totul specială pentru tine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului știu cum să-și pună în valoare farmecul pentru a se face remarcați. Leii trec prin câteva schimbări interesante, schimbări care îi ajută să vadă și să înțeleagă ce anume își doresc de la viitorul lor.

Pe plan amoros lucrurile stau destul de bine pentru tine. Reușești să legi o prietenie strânsă, care se va transforma curând în mai mult de atât.

Trebuie să ai încredere în Univers și în modul în care alege să lucreze în favoarea ta. Poate că lucrurile nu vor veni atât de repede pe cât speri, însă cu siguranță se vor întâmpla câteva schimbări extrem de importante. Depinde doar de tine dacă vei alege să dai o șansă acestei noi iubiri.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2022 vine cu multe provocări pentru nativii din zodia Fecioarei. Începutul de lună s-ar putea să fie critic pentru relația ta de cuplu. Problemele mai vechi, care au rămas nerezolvate, încep să iasă la suprafață.

Rând pe rând, planurile tale de viitor par să se năruiască. Ai ales să pui cariera pe primul loc, iar acest lucru se resimte în viața de familie. Va fi nevoie de un efort considerabil din partea ta.

Dacă îți dorești să repari lucrurile dintre tine și partener, încearcă să iei în considerare separarea pentru câteva zile. Acest lucru îți va oferi timpul necesar pentru a pune în balanță lucrurile pe care ți le dorești și cele de care ai nevoie. Astrele te sfătuiesc să nu reacționezi din impuls, acest lucru ar putea agrava situația în care te afli.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

A existat o perioadă în viața ta când nu erai la fel de dispusă să-ți asumi riscuri. Acum pare că ai atins un echilibru în viața ta și ești pregătită să lași oamenii să te cunoască exact așa cum ești. Lucrurile stau foarte bine pentru tine pe plan amoros, scrie Astrology.com.

După ce ai fost ocupată să-ți găsești partenerul ideal, pare că dragostea te-a găsit ea pe tine. Bărbatul de care aveai nevoie era mai aproape decât ai crezut de tine.

În cele din urmă reușești să trăiești acea poveste de iubire pe care ai visat-o mereu. Lucruri bune se anunță și în cea de-a doua parte a lunii, când descoperi că partenerul are să-ți mărturisească sentimentele pe care le-a nutrit mereu pentru tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Haosul este o constantă în viața ta, în special luna aceasta. Astrele spun că nu reușești să ajungi la o concluzie cu partenerul de cuplu. Pe plan amoros s-ar putea să aibă loc schimbări importante, care vor duce la o ruptură între tine și cel iubit.

Luna aceasta vei învăța cât de importantă este dragostea de sine și te vei pune mai mult pe primul loc. Este timpul să-ți acorzi mai mult credit și să nu te mai pui pe locul di. Ai mult de muncit la relația pe care  ai cu tine, dar nimic nu este imposibil, mai ales atunci când îți dorești să faci o astfel de schimbare. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2022 se anunță promițător pentru tine. Dacă începutul de lună debutează cu stări de epuizare, în cea de-a doua parte a lunii reușești să atingi un echilibru emoțional.

Este momentul să prețuiești mai mult momentele simple din relația cu partenerul de cuplu. Ai pus sub o mulțime de teste această relație, iar acum lucrurile nu mai sunt la fel de certe.

Peisajul cosmic te ajută să-ți regăsești liniștea interioară și implicit echilibru în relația cu cel iubit. Ai nevoie de puțin spațiu și poate câteva zile sigură, uneori te vei simți copleșită de momentele petrecute împreună. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricornului nu par pregătiți pentru o nouă relație. Astrele spun că mai ai mult de muncit înainte de a lăsa pe cineva să se apropie de tine. S-ar putea ca lucrurile să nu se anunțe la fel de promițătoare pentru tine.

Dispui de toate resursele necesare pentru a face o schimbare în viața ta, însă pare că lucrurile nu te motivează suficient.

Luna aceasta va fi problematică pentru tine pe plan amoros. Ai de făcut alegeri importante, care îți vor trasa liniile în ceea ce privește viitoarele povești de dragoste. Astrele spun că nu trebuie să-ți pierzi speranța. În cele din urmă vei găsi persoana potrivită pentru tine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna septembrie îți aduce tot felul de surprize pe plan amoros. Ai făcut multe greșeli în relațiile din trecut, dar acum ești sigură de felul în care trebuie să abordezi problemele cu partenerul de cuplu. Ai mai multă maturitate în luarea deciziilor, iar acest lucru se observă de fiecare dată când te vezi pusă în fața unei situații dificile. Pare că luna aceasta vei afla lucruri noi despre tine și cel iubit.

Muncește din greu la această relație, dacă îți dorești cu adevărat să aibă un viitor, te sfătuiește YourTango.com. Cea de-a doua parte a lunii s-ar putea să-ți aducă o surpriză frumoasă din partea celui iubit.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Peștilor. Luna aceasta te bucuri de toată atenția și aprecierea partenerului de cuplu. După ce a existat o ruptură între voi doi, pare că lucrurile s-au liniștit, iar acum știi încotro trebuie să te îndrepți.

Relația ta arată tot mai bine, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Iubirea voastră crește pe zi ce trece, iar Peștii care nu sunt căsătoriți, ar putea să primească marea întrebare la sfârșitul acestei luni.

Astrele anunță momente frumoase pentru tine luna aceasta. În plus, horoscopul lunii septembrie îți aduce doar vești bune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×