Reclamă

Horoscopul săptămânii 31 iulie – 6 august 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 31 iulie – 6 august 2023 aduce o perioadă plină de schimbări pentru nativii din zodiac. Cei mai mulți sunt pregiți să-și depășească fricile și să treacă la nivelul următor în ceea ce privește relațiile amoroase. Citește articolul de mai jos pentru a vedea ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 31 iulie 2023, 9:34

Această săptămână vine cu încărcături benefice pentru fiecare nativ în parte. Cu toate că nativii vor avea unele restricții în ceea ce privește diferite plăceri, vor reuși în cele din urmă să se redreseze și să-și ducă la bun sfârșit planurile pe care și le-au propus încă de la început.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 31 iulie – 6 august 2023

În această săptămână, Săgetătorii sunt favoriții astrelor asta pentru că reușesc să-și îndeplinească fiecare obiectiv pe care și l-au propus, atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Astrele pregătesc surprize pentru fiecare nativ din zodiac. Se anunță o săptămână intensă cu multă pasiunea, ceea ce va transforma relațiile amoroase în adevărate povești.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc să se concentreze mai mult pe aspecte financiare în această perioadă. Uită de planurile personale sau se detașează de acestea, fără a realiza prea multe câștiguri în acest sens. Pentru nativii singuri, ideea unei relații nu mai este atât de specială. Pentru cei care se află deja într-o relație, experiențele comune reușesc să îi aducă pe o linie de plutire. Astrele recomandă sinceritatea, asta pentru că potențialul de evoluție este mult mai rapid.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur reușesc să găsească o îmbunătățire în fiecare relație pe care o întâlnesc de-a lungul timpului. Cu toate că își doresc o mică schimbare la fiecare pas, nu întotdeauna au parte de această. Creativitatea este la cote maxime în această perioadă și trebuie pusă la încercare, indiferent de natura ei.

Astrele recomandă o mai mare atenție asupra nevoilor personale sau ale patenerului de viață. Pentru cei singuri, se face remarcată dorința de comunicare și conectarea cu o persoană specială, într-un context cu totul deosebit.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni reușesc să acceseze anumite idei într-un stil mult mai greoi față de ceea ce arătau până în prezent. Cu toate că nu acesta este perioada propice din punct de vedere emoțional, nativii singuri își doresc să realizeze cât mai multe cuceriri.

Astrele recomandă amânarea oricărei decizii importante în acest sens. Bucuria pe care prezentul reușește să o aducă nu se compară cu nimic. Atracțiile puternice față de cei din jur nu trebuie ignorate. Prietenii virtuali reușesc să ofere lecții valoroase de viață și de viitor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Această săptămână oferă nativilor Raci o tensiunile în relații. Cu toate că până în acest moment a existat o singuranță în ceea ce privește comunicarea cu cei din jur, de acum înainte diferențele vor deveni notabile. Este foarte important ca cei născuți sub acest semn zodiacal să stea departe de conflicte și situații care pot genera idei în contradictoriu. Detașarea este una dintre opțiuni, iar empatia în cuplu este la fel de importantă. Cei mai puternici vor reuși să-și ducă planurile la buc sfârșit.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu trăiesc o perioadă extrem de romantică în plan personal. Indiferent că vorbim despre cei care se află deja într-o relație sau cei care își construiesc idealuri de viitor, vorbim aici despre o luptă care va fi dată în interiorul unor suflete dornice de aventură. Pentru cei care vor o relație de lungă durată, s-ar putea ca în perioada imediat următoare să se lege o idilă cu o persoană apropiată care multă vreme a fost lăsată pe banca de rezerve, spune Astrology.com. Astrele recomandă răbdare în primele zile ale acestei săptămâni.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară nu reușesc să-și pună în ordine ideile, indiferent de structura acestora. Este recomandă o perioadă de odihnă sau chiar mai multe zile libere de introspecție. Partenerul de viață denotă o răcire a relației, asta dacă vorbim despre cei care vor să-și construiască o viață personală alături de persoana iubită. Pentru cei singuri, anumite conexiuni pot da bătăi de cap. O persoană specială din mediul de lucru poate ridica anumite situații la fileu și poate aduce noi situații conflictuale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de tot mai multe evoluții pe plan personal. Dacă până în prezent nu exista nici cea mai mică șansă în acest sens, acum încrederea de sine este la cote maxime. Oprtunitățile vin pe bandă rulantă și trebuie profitate de acestea, indiferent dacă vorbim despre eșecuri sau câștiguri, arată Yourtango.com. Pentru cei care se află deja într-o relație, vorbim despre o încredere exagerată pe care partenerul de viață o emană asupra lor. Pentru cei singuri, este o perioadă încurajatoare pentru inițierea aventurilor romantice.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt foarte liniștiți în ceea ce privește viața profesională. Reușesc să realizeze tot ce și-au propus, indiferent că vorbim despre schimbarea locului de muncă sau stabilirea unor priorități greu de urmat. Pe plan personal este foarte important ca anumite idei să rămână neschimbate. Există șanse de a începe o relație de iubire pentru nativii singuri, însă nu trebuie insistat în acest sens. Astrele le vor fi întotdeana alături, indiferent de situație.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Din punct de vedere sentimental, nativii Săgetător sunt favoriți în această perioadă. Bucuria și împlinirea pe care reușesc să le aducă anumite conexiuni sociale nu se compară cu nimic. Astrele recomandă deschiderea către socializare și educație. Cu toate că este foarte dificil la început, anumite contexte trebuie eliminate pentru a oferi spațiu mai multor situații benefice. Este posibil ca pentru nativii singuri să existe anumite atracții la locul de muncă, ceea ce poate afecta performanța de viitor.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Vezi ce spun specialiștii

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn reușesc să-și ducă la bun sfârșit anumite planuri pe care și le-au propus. În materie de realizări financiare nu este nicio problemă în acest moment. Cu toate acestea, absența iubirii poate ridica anumite semne de întrebare. Compromisurile sunt făcute pentru a fi respectate, însă în acest context nu vor fi niciodată supraevaluate. Noi contexiuni vor apărea, însă vor reuși să aducă mai multe dezamăgiri decât împliniri.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc să privească viața într-o altă manieră în această perioadă. Încrederea de sine este crescută și acest lucru aduce beneficii indiferent de situațiile de viață. Echilibrul este cuvântul care devine de asemenea o prioritate pentru cele mai multe dintre zilele care vor urma. Anumite dorințe pe plan personal vor fi îndeplinite, însă este foarte importantă deschiderea către nou.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești reușesc să ia o decizie extrem de importantă pe plan personal, chiar dacă această poate ajunge să pară extrem de greșită la început. Responsabilitatea pe care și-o vor asuma în viitor le va aduce câștiguri majore. Pe plan personal vorbim de rupturi ale relațiilor care vor adduce după sine anumite senimente contradictorii. Nevoia de clarificare a sentimentelor va fi acum mai puternică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×