Reclamă

Horoscopul săptămânii 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 îi surprinde pe nativi în cele mai tandre momente. Cei mai mulți dintre aceștia se vor simți dornici să-și arate afecțiunea în toate variantele sale. De asemenea, pot interveni și mici momente de adevăr fără perdea. Este vorba despre schimbarea abordării în relațiile de cuplu. Astrele îi sfătuiesc pe cei mai mulți să aibă răbdare în orice situație.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 31 octombrie 2022, 9:33

Nativii se vor simți plini de romantism săptămâna aceasta. Mici momente de afecțiune le vor da un imbold considerabil pentru a-și duce la bun sfârșit planurile împreună cu partenerul de cuplu. Fie că este vorba despre călătorii scurte în țară sau escapade peste ocean, toate vor prinde contur. Ba mai mult, nativii singuri vor ajunge aproape să se gândească la căsătorie. Conversațiile cu oameni din diverse anturaje îi vor ajuta pe cei mai mulți să-și descopere adevărata valoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 aduce un plus de încredere nativilor din zodiac

Grijile par să dispară în aceste zile, iar horoscopul săptămânii 8 august – 14 august 2022 aduce și mai multe momente surprinzătoare. Unii nativi se vor bucura pentru micile plăceri ale vieții, pe când alții vor aștepta fix acele clipe care să-i scoată din realitate.

Cel mai bun tratament pentru entuziasmul nelimitat este răbdarea. Încearcă să te organizezi și să-ți pui în minte doar acele planuri pe care cu siguranță le vei putea finaliza, altfel vei ajunge să fii dezamăgită. La finalul perioadei vei dori să te întorci în trecut pentru a-ți cere scuze unei persoane dragi.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 le aduce nativilor Berbeci mai multă răbdare pe plan personal. Vorbim despre calmul stabilit în relațiile de lungă durată. Conversațiile cu cei dragi vor avea un altfel de iz odată ce lucrurile se vor îmbunătăți.

Reclamă

Nu mai ești în postura de a păstra secrete, spune Astrology.com. Dacă ești gata să cedezi nervoz, încearcă să pleci din cameră și să te scuzi. Cu toții am avut perioade de solicitare, partenerul de viață te va înțelege fără doar și poate

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Chiar dacă nu ești pregătită de o relație serioasă acum, este momentul să duci toată conversația din capul tău spre realitate. Oamenii așteaptă să-ți exprimi păreri și opinii, indiferent care sunt acestea. Dacă nu reușești să legi mai mult de două cuvinte, este cazul să-ți iei o pauză de gândire.

Reclamă

Tot cee ace ai întreprins până acum pe plan financiar se poate modifica. Ai muncit mult și este cazul să se vadă rezultatele.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni, astrele pregătesc o săptămână cu totul specială. Cei singuri vor avea parte de întâlniri surprinzătoare, pe când cei deja într-o relație sau căsătoriți se vor bucura de întâlniri care să le readucă amorul în case.

La început, lucrurile par să meargă așa cum toți își doresc, însă la sfârșitul perioadei ceva se schimbă. Poate fi vorba despre o răcire bruscă a vremii sau chiar de schimbarea stării de spirit, însă nimic nu va mai funcționa la fel.

Află tot ce trebuie să știi despre Gemeni, de la trăsături și până la personalitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Rac, viitorul sentimental sună extraordinar de bine. O veste primită din partea unei foste iubiri vine să-ți zdruncine credințele. De asemenea, cel mai probabil ajungi să te vezi în ipostaze imposibile până acum. Variantele de fugă pe care le-ai vânat nu demult, acum îți par foarte distante. Îți vei regăsi un prieten mai vechi și te vei bucura de amintiri, arată Yourtango.com. Încearcă să-ți creezi o imagine de sine cât mai autentică. Familia te va sprijini din primul moment.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru că ai petrecut o bună perioadă de timp singură, horoscopul săptămânii 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 vine cu vești îmbucurătoare. Acum este momentul să-ți arăți adevăratele calități. Nu trebuie să-ți fie teamă de adevăratele valori pe care le practici zi de zi. Cei mai importanți oameni, cei care trebuie cu adevărat să se afle în viața ta, îți vor acorda o mână de ajutor. Pentru o mai bună funcționare a sarcinilor de lucru, astrele te sfătuiesc să faci plimbări lungi în natură.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 te va ajuta să-ți îndrepți viața profesională. Idei pe care până acum le credeai imposibile, devin dintr-o dată mult mai accesibile. Este posibil ca o singură remarcă venită din partea cuiva drag să te pună pe gânduri.

Nu te lăsa schimbată de gândurile celorlalți. Odată ce vei face primul pas, îți vei da seama că toată puterea stă în mâinile tale. Cel mai important este să fii de fiecare dată cât mai autentică.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dacă nu credeai până acum în suflete pereche, un eveniment ce se va desfășura în această perioadă îți va schimba complet părerea. Aceste zile nu vor trece fără ca măcar să ai o conversație mai mult decât apropiată cu un personaj de sex masculin, spune Yourtango.com.

Nu este exclus ca și colegii de muncă să îți facă avansuri. Astrele îți recomandă precauți, căci horoscopul săptămânii vine cu multe oferte de neratat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă până acum nu ai știut cum să-ți pui în aplicare calitățile, săptămâna aceasta totul se va schimba. Vei primi mai multe cereri din partea prietenilor și vei dori să le onorezi.

Astrele spun să ai grijă cum anume gestionezi fiecare conversație. Dacă vorbim despre nativii singuri, aceștia își vor dori ca pentru o perioadă lucrurile să rămână exact la fel ca în prezent. O simplă acțiune poate distruge întreg mecanismul de apărare.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Capacitatea ta de a te face plăcută în orice situație începe să iasă la iveală. Cu toate acestea, vei lăsa acest șarm să fie descoperit doar de persoanele potrivite. Traiectoria pe care ți-ai proiectat-o până acum în viață este foarte bine definită.

Până acum te-ai ghidat după această. Încearcă să nu te pierzi. Poți face totuși mici ajustări acolo unde simți că este cazul. Partenerul de viață îți poate sugera o vacanță peste hotare. Nu este neapărată nevoie să accepți dacă nu te simți în spiritul călătoriilor în prezent. Pe plan material lucrurile par să meargă pe un făgaș bun.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă ești într-o relație, în această perioadă vei avea parte de o surpriză din partea celui drag. Pentru persoanele singure, astrele spun că săgețile lui Cupidon pot lovi pe neașteptate. Nu trebuie să-ți schimbi cu adevărat starea de spirit, asta dacă într-adevăr nu îți dorești o relație.

Familia te va susține pe toate planurile. Conversațiile cu cei dragi devin mai captivante. Încearcă să-i cunoști, vei vedea că ai în fața ta oameni de la care poți învăța lucruri utile. Încearcă să vezi și partea plină a paharului atunci când nu totul iese așa cum îți dorești.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Orice dorință ți-ai dorit a fi îndeplinită acum, află că nu se poate realiza. Capacitatea ta de înțelegere depășește filtrele prin care ți se desfășoara viața. Fii tu cea care vede rezolvările problemelor înaintea celorlalți. Dacă vrei să-ți încerci norocul în relații, trebuie să fii cât se poate de sinceră încă de la început. Acesta nu este decât un drum cu două tăișuri. Nu trebuie să te sfiești atunci când partenerul își arată aspirațiile.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Această săptămână este dedicată tuturor planurilor pe care nu ai apucat să le duci la bun sfârșit în această perioadă. Ți-ai dorit câteva zile de relaxare, însă acum este momentul să pui piciorul la treabă. Perioada conversațiilor fără sfârșit cu prietenii a luat o întorsătură neașteptată. Vei retrăi experiențe pe care nu le credeai posibile. Nu încerca să te dezici de la treburile personale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×