Reclamă

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022 vine cu provocări pentru anumiți nativi din zodiac, iar pentru alții aduce vești îngrijorătoare. Cu toții vor avea parte de schimbări și vor trebui să se adapteze din mers anumitor situații. Astrele le vor acorda sprijinul necesar prin alăturarea mai multor semne distinctive.

Publicat: 4 aprilie 2022, 8:36 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:41

Nativii din zodiac vor avea parte de o săptămână intensă din toate punctele de vedere. Vor trebui să ia decizii neașteptate și vor fi luați prin surprindere. Această perioadă îi va ajuta pe o perioadă mai lungă de timp, asta dacă vor lua în considerare semnele astrelor. Cât despre veștile îngrijorătoare, acestea vor trebui luate cu calm. Nu va exista nicio modalitate prin care să le evite.

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022 va aduce vești îngrijorătoare pentru cei mai mulți nativi ai zodiacului. Pentru ceilalți, provocările vin atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Astrele îi vor învăța cum să aibă răbdare și cum să se pregătească pentru viitor într-un mod sigur și eficient. Cu toate acestea, vor exista anumite momente de cumpănă care nu vor fi traversate atât de ușor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022 vine cu vești îngrijorătoare în plan familial. O rudă apropiată îți va da o veste total neașteptată, iar tu nu vei ști cum să reacționezi. Vei profita totuși de sprijinul partenerului și te vei consulta cu acesta, scrie Astrology.com. La locul de muncă lucrurile continuă să fie agitate. Încearcă să analizezi fiecare situație dintr-un punct de vedere obiectiv.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna debutează într-o manieră cu totul neașteptată. La locul de muncă, deși totul pare că merge conform planului, ceva lipsește. Pe plan personal, partenerul tinde să îți ascundă anumite lucruri, iar tu vrei să afli despre ce este vorba. Dacă îți dorești să ai o viață liniștită, nu te mulțumi cu puțin. Încearcă să discuți cu cel de lângă tine și vezi care este motivul exact al comportamentului său. Doar tu poți seta limitele cu adevărat.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022 le aduce nativilor Gemeni liniște pe plan personal, dar vești destul de tulburătoare pe plan profesional. Orice plan ai încerca în această perioadă la locul de muncă, pare că eșuează, conform Yourtango.com. Dacă ești într-o situație dificilă, răspunsul astrelor este mai aproape decât crezi. Dacă vrei să îți rezolvi pe cont propriu problemele, atunci trebuie să te înarmezi cu răbdare. În orice situație te regăsești, fii sigură că ai să vezi luminița de la capătul tunelului.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii se vor bucura de reușitele perioadei ce tocmai a trecut. Pentru cei mai mulți, această săptămâna va veni ca o completare a ceea ce deaj s-a întâmplat. Acest lucru înseamnă că relațiile personale merg din ce în ce mai bine. Astrele spun că în Racii vor avea noroc pe toate planurile, fiind una dintre puținele zodii cu acest privilegiu. La locul de muncă, nimic nu pare a fi în neregulă.

Leu: 23 iulie – 22 august

În ciuda faptului că ești o zodie de foc perseverentă, în această săptămână îți va lipsi stima de sine. La locul de muncă, nu te vei putea concentra în cadrul niciunui proiect, iar rezultatele vor fi pe măsura implicării tate. Alături de partenerul de viață vei avea parte de certuri minore, care ulterior vor escalada. Astrele vor încerca să îți sară în ajutor, însă fără prea mare succes.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022 îi va găsi pe acești nativi în momente de cumpănă. Cu toate acestea, astrele vor încerca să le arate drumul către succes. În relația de cuplu certurile vor deveni obișnuință, iar acest lucru nu va face decât să accentueze tensiunea din ultima perioadă. Aceste clipe vor deveni puncte cheie în viața acestor nativi. Toate deciziile luate în această săptămână vor conta pe viitor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță vor trebui să ia decizii importante de viitor în această săptămâna. Dacă relația amoroasă părea că merge pe un făgaș normal, semnele arătate recente i-au schimbat traiectoria. Astrele spun că este momentul pentru o instrospecție. Răspunsul corect la întrebările adresate de partener vor fi găsite chiar în fața ta. Odată dezvăluite, acestea îți vor lua o piatră de pe inimă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Acești nativi se vor găsi într-o perioadă plină de surprize neașteptate. Partenerul de viață le va da o veste pe care în adâncul sufletului o așteptau de multă vreme. Cu toate acestea, spre sfârșitul acestei perioade vor reflecta la planurile de viitor. În plan profesional, proiectele merg exact așa cum au fost stabilite pe hârtie. Astrele îi sfătuiesc să se lase purtați de val o perioadă și să-și încarce bateriile.

Află de câte ori te vei îndrăgosti în viață în funcție de zodia în care te-ai născut. Ce spun astrele

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Acești nativi nu-și vor începe săptămâna într-o manieră pozitivă. Veștile îngrijorătoare vor lua cu asalt fiecare aspect al vieții lor. Pentru a gestiona cât mai bine situațiile dificile, astrele vin cu câteva recomandări. Încearcă să nu te lași afectată de cele mai mici detalii și concentrează-te pe planurile mărețe stabilite deja. Dacă știi că ești o persoană impulsive, gândește înainte de a vorbi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022 le aduce acestor nativi momente de neuitat în relația de cuplu. O bună parte din această perioadă o vei dedica relaxării alături de partener. Nu doar că îți vei regăsi astfel încrederea de sine, dar vei transmite celor din jur aceeași bună dispoziție. Toate aceste zile te vor ajuta să înfrunți furtuna care pare să se apropie pe măsură ce timpul trece.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii se numără printre acei nativi care vor avea parte de momente neașteptate în această perioadă. Dacă ești singură, astrele îți vor oferi o mână de ajutor și îți vor arunca săgeata lui Cupidon. Dacă vei încerca să îți repari relația de cuplu, află că acum este momentul perfect. Familia îți va fi mereu alături și te va susține, indiferent de situație. Către sfârșitul acestei perioade, vei dori să petreci clipe de relaxare împreună cu părinții.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În toată această săptămână, nativii Pești vor avea de muncit de două ori mai mult. Pe plan personal lucrurile vor lua o întorsătură nesperată și se vor aranja de la sine. În cele din urmă, astrele te vor ajuta și pe plan profesional, acolo unde în ultima vreme te-ai cam rătăcit. Pentru viitor, orice alegere ai face trebuie să știi că liniștea sufletească este cea mai importantă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu ochii căprui pentru a ilustra ce spune despre tine culoarea ochilor
Timp liber
Ce spune despre tine culoarea ochilor. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune culoarea ochilor despre tine? Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care mulți specialiști sunt de părere că aceștia pot determina anumite aspecte care țin de personalitatea...
2
O tânără care doarme în mai multe poziții într-un colaj animat
Timp liber
Ce spune despre tine poziția în care dormi. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine poziția în care dormi? Experții spun că aceste mici detalii ar putea scoate la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre personalitatea ta. Te invităm să afli care...
3
O femeie frumoasăc are stă cu o cremă albă pe față la o procedură cosmetică pentru a ilustra de ce apar punctele de grăsime pe față
Frumusețe
De ce apar punctele de grăsime pe față. Sfaturi utile pentru a scăpa de ele
Punctele de grăsime mai sunt cunoscute sub denumirea de milia. Acestea sunt întâlnite la persoanele de toate vârstele și pot apărea din diferite cauze. Hai să aflăm împreună de ce apar punctele de grăsime...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov, lungă, stă în pădure
Horoscop
Top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie
Nu este ușor să alcătuiești un top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie, însă atunci când ai ajutorul specialiștilor, totul devine mai ușor. Dacă te-ai întrebat vreodată ce...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă în pădure cu un cal
Horoscop
Ce tunsori ți se potrivesc, în funcție de zodie
Dacă vrei să știi ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, acest articol îți vine cu siguranță în ajutor. Alegerea unei noi schimbări de look nu este niciodată ușoară, mai ales atunci...
PARTENERI
×