Reclamă

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022 vine cu provocări pentru anumiți nativi din zodiac, iar pentru alții aduce vești îngrijorătoare. Cu toții vor avea parte de schimbări și vor trebui să se adapteze din mers anumitor situații. Astrele le vor acorda sprijinul necesar prin alăturarea mai multor semne distinctive.

Publicat: 4 aprilie 2022, 8:36 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:41

Nativii din zodiac vor avea parte de o săptămână intensă din toate punctele de vedere. Vor trebui să ia decizii neașteptate și vor fi luați prin surprindere. Această perioadă îi va ajuta pe o perioadă mai lungă de timp, asta dacă vor lua în considerare semnele astrelor. Cât despre veștile îngrijorătoare, acestea vor trebui luate cu calm. Nu va exista nicio modalitate prin care să le evite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022 va aduce vești îngrijorătoare pentru cei mai mulți nativi ai zodiacului. Pentru ceilalți, provocările vin atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Astrele îi vor învăța cum să aibă răbdare și cum să se pregătească pentru viitor într-un mod sigur și eficient. Cu toate acestea, vor exista anumite momente de cumpănă care nu vor fi traversate atât de ușor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022 vine cu vești îngrijorătoare în plan familial. O rudă apropiată îți va da o veste total neașteptată, iar tu nu vei ști cum să reacționezi. Vei profita totuși de sprijinul partenerului și te vei consulta cu acesta, scrie Astrology.com. La locul de muncă lucrurile continuă să fie agitate. Încearcă să analizezi fiecare situație dintr-un punct de vedere obiectiv.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna debutează într-o manieră cu totul neașteptată. La locul de muncă, deși totul pare că merge conform planului, ceva lipsește. Pe plan personal, partenerul tinde să îți ascundă anumite lucruri, iar tu vrei să afli despre ce este vorba. Dacă îți dorești să ai o viață liniștită, nu te mulțumi cu puțin. Încearcă să discuți cu cel de lângă tine și vezi care este motivul exact al comportamentului său. Doar tu poți seta limitele cu adevărat.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022 le aduce nativilor Gemeni liniște pe plan personal, dar vești destul de tulburătoare pe plan profesional. Orice plan ai încerca în această perioadă la locul de muncă, pare că eșuează, conform Yourtango.com. Dacă ești într-o situație dificilă, răspunsul astrelor este mai aproape decât crezi. Dacă vrei să îți rezolvi pe cont propriu problemele, atunci trebuie să te înarmezi cu răbdare. În orice situație te regăsești, fii sigură că ai să vezi luminița de la capătul tunelului.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii se vor bucura de reușitele perioadei ce tocmai a trecut. Pentru cei mai mulți, această săptămâna va veni ca o completare a ceea ce deaj s-a întâmplat. Acest lucru înseamnă că relațiile personale merg din ce în ce mai bine. Astrele spun că în Racii vor avea noroc pe toate planurile, fiind una dintre puținele zodii cu acest privilegiu. La locul de muncă, nimic nu pare a fi în neregulă.

Leu: 23 iulie – 22 august

În ciuda faptului că ești o zodie de foc perseverentă, în această săptămână îți va lipsi stima de sine. La locul de muncă, nu te vei putea concentra în cadrul niciunui proiect, iar rezultatele vor fi pe măsura implicării tate. Alături de partenerul de viață vei avea parte de certuri minore, care ulterior vor escalada. Astrele vor încerca să îți sară în ajutor, însă fără prea mare succes.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022 îi va găsi pe acești nativi în momente de cumpănă. Cu toate acestea, astrele vor încerca să le arate drumul către succes. În relația de cuplu certurile vor deveni obișnuință, iar acest lucru nu va face decât să accentueze tensiunea din ultima perioadă. Aceste clipe vor deveni puncte cheie în viața acestor nativi. Toate deciziile luate în această săptămână vor conta pe viitor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță vor trebui să ia decizii importante de viitor în această săptămâna. Dacă relația amoroasă părea că merge pe un făgaș normal, semnele arătate recente i-au schimbat traiectoria. Astrele spun că este momentul pentru o instrospecție. Răspunsul corect la întrebările adresate de partener vor fi găsite chiar în fața ta. Odată dezvăluite, acestea îți vor lua o piatră de pe inimă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Acești nativi se vor găsi într-o perioadă plină de surprize neașteptate. Partenerul de viață le va da o veste pe care în adâncul sufletului o așteptau de multă vreme. Cu toate acestea, spre sfârșitul acestei perioade vor reflecta la planurile de viitor. În plan profesional, proiectele merg exact așa cum au fost stabilite pe hârtie. Astrele îi sfătuiesc să se lase purtați de val o perioadă și să-și încarce bateriile.

Află de câte ori te vei îndrăgosti în viață în funcție de zodia în care te-ai născut. Ce spun astrele

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Acești nativi nu-și vor începe săptămâna într-o manieră pozitivă. Veștile îngrijorătoare vor lua cu asalt fiecare aspect al vieții lor. Pentru a gestiona cât mai bine situațiile dificile, astrele vin cu câteva recomandări. Încearcă să nu te lași afectată de cele mai mici detalii și concentrează-te pe planurile mărețe stabilite deja. Dacă știi că ești o persoană impulsive, gândește înainte de a vorbi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 4 aprilie – 10 aprilie 2022 le aduce acestor nativi momente de neuitat în relația de cuplu. O bună parte din această perioadă o vei dedica relaxării alături de partener. Nu doar că îți vei regăsi astfel încrederea de sine, dar vei transmite celor din jur aceeași bună dispoziție. Toate aceste zile te vor ajuta să înfrunți furtuna care pare să se apropie pe măsură ce timpul trece.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii se numără printre acei nativi care vor avea parte de momente neașteptate în această perioadă. Dacă ești singură, astrele îți vor oferi o mână de ajutor și îți vor arunca săgeata lui Cupidon. Dacă vei încerca să îți repari relația de cuplu, află că acum este momentul perfect. Familia îți va fi mereu alături și te va susține, indiferent de situație. Către sfârșitul acestei perioade, vei dori să petreci clipe de relaxare împreună cu părinții.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În toată această săptămână, nativii Pești vor avea de muncit de două ori mai mult. Pe plan personal lucrurile vor lua o întorsătură nesperată și se vor aranja de la sine. În cele din urmă, astrele te vor ajuta și pe plan profesional, acolo unde în ultima vreme te-ai cam rătăcit. Pentru viitor, orice alegere ai face trebuie să știi că liniștea sufletească este cea mai importantă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×