Reclamă

Horoscopul săptămânii 6 decembrie – 12 decembrie 2021. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 6 decembrie – 12 decembrie 2021 vine cu multe vești pentru nativii din zodiac. Aceștia vor avea parte de câteva oportunități importante pe plan profesional pe care nu ar trebui să le rate. Reușitele sunt la tot pasul, pentru nativii care știu ce își doresc de la viitor.

Publicat: 6 decembrie 2021, 6:51 / Actualizat: 6 februarie 2023, 16:03

Săptămâna aceasta va fi un aglomerată pentru o parte din zodii. Sărbătorile sunt aproape, iar cei mai mulți nativi își fac deja planuri pentru vacanță. Totuși, astrele spun că mai sunt multe lucruri de făcut până ce se vor putea relaxa cu adevărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 6 decembrie – 12 decembrie 2021

Horoscopul săptămânii 6 decembrie – 12 decembrie 2021 vine cu multe momente frumoase în viața nativilor din zodiac. Aceștia se vor bucura de mai mult timp petrecut alături de familie și de cei apropiați. Astrele spun că săptămâna aceasta îi va ajuta pe nativi să realizeze ce anume este cu adevărat important pentru ei. Viitorul este promițător pentru zodiile care sunt gata să iasă din zodia de confort.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Săptămâna începe foarte bine pentru nativii din zodia Berbecului. Te vei simți plină de energie și gata să-ți pui la punct ultimele planuri pentru sărbători. Deși mai ai multe de făcut, iar pregătirile sunt în toi, ești pregătită să renunți la o parte din timpul tău liber pentru a te asigura că totul decurge așa cum îți dorești. Astrele te sfătuiesc totuși să nu uiți să iei o pauză din când în când.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii știu că pentru a face față cu bine provocărilor trebuie să învețe să-și controleze emoțiile. Săptămâna aceasta va avea un impact semnificativ asupra vieții tale. În cele din urmă vei ajunge să conștientizezi câteva greșeli pe care le-ai tot repetat. Viața ta se va schimba în momentul în care vei prelua inițiativa și vei ieși din zona de confort. Pentru tine va fi o săptămână a schimbărilor, dar viitorul se anunță unul promițător.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Horoscopul săptămânii 6 decembrie -12 decembrie 2021 spune că Gemenii vor avea multe sarcini pe lista lor de lucru. Ai câteva proiecte pe care nu ar trebui să le amâni. Încearcă să le dai o formă și să te apropii de concretizarea lor. Ești o zodie de aer extrem de inteligentă. Folosește-te de această calitate pentru a avea cele mai bune rezultate. Nu uita că dacă vrei cu adevărat să avansezi pe plan profesional trebuie să depui puțin efort pentru a învăța lucruri noi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Racului ar trebui să fie foarte atenți la persoanele din jurul lor. Săptămâna aceasta va fi despre relațiile sociale pe care ți le-ai construit în ultima perioadă. Sărbătorile se apropie, iar invitațiile vor veni tot mai des către tine. Alege cu cine îți vei petrece timpul și încearcă să renunți la a le face pe plac celorlalți. Fericirea ta ar trebui să fie mai presus de orice.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai inteligente zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului zodiacal!

Leu: 23 iulie – 22 august

Săptămâna aceasta îți va aduce câteva vești mai neplăcute pe plan emoțional. S-ar putea ca relația de cuplu să aibă de suferit, iar partenerul să-și dorească să rupeți legăturile. Încearcă să porți cu el o discuție clară pentru a înțelege unde anume s-au schimbat perspectivele voastre de viitor. Poate că în felul acesta veți găsi o cale de rezolvare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii din zodia Fecioarei vor avea parte de o săptămână productivă. Știi deja ce ai de făcut pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Tot ce rămâne de făcut este să-ți pui în aplicare planul la care ai lucrat în ultimele zile. Pentru tine nimic nu e imposibil. Organizarea și perseverența te definesc. Fii încrezătoare și nu uita că organizarea este cheia reușitei.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele vor învăța săptămâna aceasta cum să-și definească mai bine obiectivele de viitor. Îți dorești foarte multe lucruri și din acest motiv ai impresia că nu excelezi în niciun domeniu. Nu te teme, cu răbdare vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești. Mai mult, astrele spun că în cele din urmă vei găsi echilibrul pe care îl cauți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii din zodia Scorpionului vor începe săptămâna mai greu. Ești indecisă cu privire la planurile pe care ți le-ai făcut, iar prietenii s-ar putea să amâne una din vacanțele voastre din scurt. Stabiliți împreună pentru a vă putea întâlni într-un mediu cât mai plăcut și mai cald. Vacanța ar trebui să fie despre relaxare și bucurie, nu despre momente stresante.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nu te teme să-ți arăți latura sensibilă. Astrele spun că săptămâna aceasta va fi presărată cu multe momente de sinceritate între tine și cei apropiați. Ești motivată să reușești și nu te lași dată înapoi de oamenii care nu au încredere în tine. Va fi nevoie să iei câteva decizii importante, pune fericirea ta mai presus de orice și bucură-te de viitorul înfloritor care se anunță pentru tine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 6 decembrie- 12 decembrie 2021 spune că nativii din zodia Capricornului vor avea o săptămână aglomerată. Pentru tine se anunță multe proiecte spre sfârșit de an care te vor solicita mai mult decât ai crezut în mod inițial. Totuși, rezultatele vor fi pe măsură, iar răsplata va conta și ea la fel de mult. Prin urmare, dă tot ce ai mai bun și pune-ți în valoare talentele, te sfătuiește Astrology.com.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pe parcursul acestei săptămâni vei învăța cât de importantă este răbdarea la locul de muncă. S-ar putea ca aceasta să fie pusă la încercare de colegii noi veniți. Nu-ți pierde calmul și apelează ori de câte ori e nevoie la diplomație. Pe plan emoțional, spre sfârșitul săptămânii, s-ar putea să ai parte de o întâlnire care îți va schimba perspectiva de viitor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul săptămânii 6 -12 decembrie 2021 spune că nativii din zodia Peștilor trebuie să se pregătească pentru multe momente frumoase alături de cei dragi. Urmează câteva schimbări foarte importante în viața ta. Viitorul se anunță înfloritor pentru Peștii care au muncit din greu tot anul. În plus, persoana iubită va vrea și ea să te răsplătească. Cel mai probabil te va surprinde cu o vacanță binemeritată. Bucură-te de fiecare moment și nu uita că astfel de clipe sunt cele mai importante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×