Reclamă

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2023. Gemenii trebuie să se trezească la realitate. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2023 spune că Gemenii trebuie să se trezească la realitate. Nimeni nu va prelua responsabilitățile și nici nu va face lucrurile mai puțin plăcute în locul lor. Deciziile trebuie luate cu rapiditate pentru a nu lăsa loc de resentimente.

Publicat: 31 decembrie 2022, 1:00 / Actualizat: 31 decembrie 2022, 8:31

Fecioarele sunt pe punctul de a cunoaște culmile succesului în 2023. Ideile lor sunt valoroase, trebuie doar ca nativii acestei zodii să se bazeze mai mult pe instincte. Vestea bună este că familia nativilor acestei zodii este mereu aproape indiferent de consecințe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2023

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2023 spune că astrele le sfătuiesc pe zodii să aibă mai multă încredere în propria persoană în anul care vine. Sunt șanse mari ca nativii să aibă nevoie de ajutor, dar mereu se va găsi cineva care să le arate calea cea mai bună.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai avut partea de foarte multe petreceri în ultimul timp și ai reușit să treci peste rutina zilnică cu brio. Astrele îți recomandă ca în anul 2023 să ai un grad mai mare de autenticitate. Acordă atenție asupra propriei persoane și împărtășește-ți energia în consecință. A spune „nu” cu tact este o artă, una pentru care trebuie să înveți să o pui în practică.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai foarte multe idei și de aici avantajele încep să curgă pe toate planurile. Dar primești cu adevărat satisfacția pe care o meriți? Acesta este un subiect la care trebuie să te gândești foarte bine în 2023.

Astrele recomandă să simplifici totul în viitor. Concentrează-te pe aspectele carierei tale care îți aduc cu adevărat bucurie. Consecvența înseamnă uneori să faci același lucru în mod repetat și este în regulă, spune horoscopul zilei de 1 ianuarie 2023.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2023 spune că nimeni nu va face lucrurile în locul tău. A venit timpul să te confrunți și cu aspectele mai puțin plăcute ale vieții. Ai încredere în deciziile pe care le iei și pune-le rapid în aplicare. Totuși, nu trebuie să fii dură cu tine. Bunătatea este o virtute pe care trebuie să o cultivi. În plus, 2023 aduce cu sine promisiunea fericirii interioare. Sunt șanse mari să te muți în casa ta. Nu uita că ești o zodie de aer care își va duce la bun sfârșit toate dorințele.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Care este trăsătura ta toxică? Care este acel singur lucru care îți aduce probleme în mod repetat? Vrei să dovedești cu orice preț că ai dreptate atunci când intri într-un conflict, dar e un model care nu te ajută nici pe tine, nici pe cei din jur. Astrele îți recomandă să-ți găsești echilibrul în 2023. „Plantarea semințelor iubirii, bunătății și păcii” te va ajuta să îți realizezi propria bucată de paradis, te sfătuiește YourTango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ți-ai comparat de multe ori viața cu a celor din jur. Anul 2023 este anul în care să renunți la acest sentiment fals al competiției, pe măsură ce te angajezi să fii mai bună decât versiunea anterioară a ta. Acesta este singurul mod de a deveni ceea ce ai fost întotdeauna. Ești o persoană care merită să trăiască frumos și să se bucure de fiecare moment al vieții, spune horoscopul zilei de 1 ianuarie 2023.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai o idee pe care astrele îți recomandă să o pui în practică în anul 2023. Fă-ți planurile și nu ezita să te bazezi pe instincte. Ai mai multă încredere în propria persoană și nu uita că ai o pregătire care te va ajuta să depăsești orice fel de obstacol. Familia îți este alături și te va susține indiferent de consecințe. Trăiește viața cu intensitate și bucură-te de fiecare clipă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Bunătatea este virtutea ta. Doar asigură-te că oamenii nu o folosesc împotriva ta. Sunt câteva lucruri la care trebuie să fii atentă la începutul anului nou: să nu uiți de prietenii care sunt cu adevărat alături de tine. Nu este un moment bun să aduci vinovăția în relațiile sociale. Vestea bună este că e posibil să construiești conexiuni mai profunde cu oameni care se potrivesc stilului tău și care te vor ajuta să-ți îmbunătățești experiențele.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai chef să-ți răsfeți cele cinci simțuri. Dar, când este prea mult? Ai grijă de partea financiară la început de an pentru că astrele nu recomandă să faci excese pe niciun plan. Oricât de provocator ar părea la început, găsește bucurie în lucrurile simple de zi cu zi. Nu uita să privești apusul soarelui de la fereastră sau să petreci timp de calitate cu familia, spune horoscopul zilei de 1 ianuarie 2023.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Există probleme în cuplul tău și acestea sunt reale. Din păcate, ele te împiedică să construiești conexiuni mai profunde cu partenerul tău. Așadar, renunță la ideea conform căreia hiper-independența este o virtute. Ai grijă să nu devii vulnerabilă și să le permiți altora să intre în spațiul tău. Acesta este singurul mod de a evolua pe toate planurile, spune Astrology.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În ultimul timp ai tot auzit de la cei din jur că nu te străduiești suficient pentru a obține ceea ce îți dorești. 2023 aduce cu sine ideea că toată lumea are limitări, inclusiv tu. Așadar, renunță la acel sentiment nesănătos al competiției, pe măsură ce îți permiți să trăiești clipa. În același timp, acordă-le celor din jur posibilitatea să ia mai multă inițiativă, astfel încât să te ajute atunci când ești în impas.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2023 spune că anul 2023 este momentul în care să recunoști că evenimentele realității exterioare te-au împiedicat să faci acea călătorie spre în interior pentru a te cunoaște mai bine. Uneori, trebuie doar să simți durerea pentru a o valorifica la maximum. Ai încredere că ești în stare să iei cele mai bune decizii. Nu e momentul să te temi de rezultate. Dacă stai tot timpul cu frică, nu vei reuși să vezi progresul.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Dacă ai fost într-o bula de iubire în ultimul an, este timpul să ieși și să vezi care e cu adevărat realitatea. Familiei tale i-a fost dor de tine și vrea să te vadă mai mult în 2023. Așadar, găsește o modalitate de a le integra pe cele două în lumea ta. Ai încredere că se vor înțelege foarte bine, în ciuda obstacolelor inițiale. Nu uita că oamenii din jur sunt de partea ta, nu împotriva ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×