Reclamă

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de lună extraordinar. Astrele spun că zodiile se bucură de energia pe care o primesc de la planetele guernante. Nativi din zodiac au șansa de a începe această lună cu multe reușite pe plan profesional și personal.

Publicat: 30 septembrie 2022, 1:00

Zodiile învață să profite de energia pe care o primesc de la astre și încep să-și concretizeze proiectele de viitor. Nativii vor trece în această perioadă prin schimbări importante. Se pare că zodiile primesc vești bune de la oamenii importanți din viața lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac se simt plini de energie și dornici să atingă orizonturi noi. Nativii muncesc din greu pentru a-și vedea visul realitate. Se pare că astăzi vor avea de trecut câteva obstacole, însă ziua se va concretiza cu lecții importante pe care le vor putea aplica în viitor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii zodia Berbecului vor avea parte de o zi dificilă, scrie YourTango.com. Pentru tine luna nu începe foarte bine pe plan personal. Este posibil să treci printr-o despărțire, iar acest lcuru să te afectez emai mult decât ai fi crezut. Lucrurile se vor schimba pentru tine în zilele ce urmează. Fii răbdătoare și ia tot ce e mai bun din fiecare situație.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ultimul lucru la care te-ai fi putut aștepta este să primești o surpriză romantică din partea partenerului de viață. Relația dintre voi doi a fost destul de recent în ultima vreme, iar tu erai convinsă de faptul că iubitul tău își dorește să mergeți pe drumuri separate.

Se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar iubirea este din nou pe făgașul său natural.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii din zodia Gemenilor trebuie să fie atenți la compromisurile pe care aleg să le facă. Astrele spun că este posibil să intri în conflict cu propriile tale valor. Încearcă să rămâi sinceră față de tine și de cei din jurul tău. Dacă simți că nu mai rezonezi cu o anumită persoană în viața ta, cel mai bine ar fi să alegeți drumuri separate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Racului trebuie să învețe să nu mai ia lucrurile personal. Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racului vor rămâne dezamăgiți pe parcursul acestei zile. Așteptările mult prea mari te fac să realizezi că lucrurile u sunt exact așa cum ți-ai fi dorit în realitate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt zodii de foc puternice și determinate. Astrele spun că nativi din zodia Leului au parte de un început de lună extraordinar. Se pare că primești o veste bună de la locul de muncă. Este posibil să primești o mărire de salariu sau să fii avansată la locul de muncă. În ultima vreme ai dovedit că meriți tot ce este mai bun.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Fecioarei au parte de un început de lună promițător. Primești o veste bună de la un apropiat, iar acest lucru te motivează să duci la bun sfârșit proiectele pe care le-ai început. Este posibil să fie nevoie să faci câteva sacrificii și să-ți pui timpul liber pe plan secundar. Locul de muncă s-ar putea să te solicite mai mult decât în mod obișnuit.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței au o părere foarte bune despre ei înșiși, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din interacțiunile pe care le au cu ceilalți. Astrele spun că Balanțele muncesc din greu pentru a se accepta. Ai trecut prin câteva transformări incredibile, iar acest lucru nu pare să se termine aici. Mai ai de bifat multe reușite înainte de a fi complet mulțumită de evoluția ta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este posibil să te simți exclusă din grupul de prieteni. Astrele spun că începutul de lună este mai dificil pentru tine. Luna intră în casa familiei și a prieteniei și pare că te influențează negativ. S-ar putea să fii sceptică și să pui sub semnul întrebării relațiile pe care le-ai format în ultima perioadă. Încearcă să-ți asculți intuiția și să aspiri la tot ceea ce e mai bun.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Săgetătorului au parte de o zi extraordinară alături de prieteni și cei dragi. Lucrurile merg în direcția în care își dorești și primești o veste bună de la locul de muncă. Este posibil să pleci curând într-o călătorie de lungă durată. Ar fi bine să te pregătești temeinic.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricornului s-ar putea să fie implicați într-un proiect nou. Ziua aceasta vine cu oportunități de dezvoltare pe plan profesional. Pune în balanță fiecare aspect al veștilor pe care le primești. Ai nevoie de un echilibru în viața personală și profesională, spune Astrology.com. Pe termen lung s-ar putea să te ajungă oboseala.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Vărsătorului se bucură de reușitele lor alături de prieteni și cei dragi. Este o zi perfectă pentru a-ți încărca bateriile. Primești o veste bună, iar acum este momentul oportun să sărbătorești. Zilele ce urmează s-ar putea să fie mai aglomerate decât în mod obișnuit.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din zodia Peștilor muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Astrele spun că Peștii se află într-o poziție favorabilă. Este posibil ca la locul de muncă să primești o mărire de salariu sau să fii implicată într-un nou proiect. Cariera ta se află pe drumul cel bun, iar tu ești pregătită să avansezi și să aspiri la mai mult. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă extrem de intensă pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024 vine cu situații cheie în viața zodiilor. Realitatea se va îmbina cu fantezia pe plan personal,...
3
Porție de Pilaf cu urzici în farfurie cu furculiță, două felii de pâine, roșii și usturoi
Rețete
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
Pentru că piețele sunt pline cu urzici, este momentul să le incluzi în alimentația ta zilnică. Una dintre rețetele simple și rapide cu urzici, pe care ți-o recomandăm pentru masa de prânz, este rețeta...
4
O femeie care aleargă și ilustrează una dintre zodiile care iubesc sportul
Horoscop
Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ
Există unele zodii care iubesc sportul. Acești nativi sunt adepții unui stil de viață activ. Ei sunt nativii care vor să aibă un stil de viață sănătos, să se bucure de natură și de...
5
Kate Middleton fotografiată la costum la un eveniment public din Marea Britanie
Divertisment
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial. Ce informații au oferit experții regali despre Prințesa de Wales
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial de Palatul Kensington. Experții regali au oferit informații noi despre starea de sănătate a Prințesei de Wales. Aceștia sunt de...
PARTENERI
×