Horoscopul zilei de 10 martie 2021. Racii sunt visători. Află ce îți rezervă astrele

9 martie 2021 la 14:22

Ziua de astăzi aduce o înclinație spre visare, pentru toate zodiile. Unii nativi ar trebui să revină cu picioarele pe pământ și să traseze o linie clară între imaginație și realitate. Anumite asteptări prea mari în dragoste pot veni, ulterior, cu dezamăgiri pe măsură.

Nu este nimic rău însă în a exploata partea creativă și poate a descoperi noi hobby-uri. Pentru acei nativi care simt vulnerabilitate și stările de neliniște, ajutorul oamenilor de încredere este binevenit.

Horoscopul zilei de 10 martie 2021

O zi învăluită de vise și mistere. Racii ar trebui să rămână însă vigilenți, pentru a nu idealiza anumite situații. În schimb, Leii au nevoie să fie atenți la acele persoane cărora le acordă încredere nelimitată. Deciziile importante, atât în relațiile amoroase, cât și în cele profesionale, este bine să fie amânate, cât timp situația nu poate fi analizată la rece.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Te simți binedispusă, iar dorințele și idealurile tale ies acum la suprafață mai bine ca niciodată. Visezi cu ochii deschiși, ceea ce nu este deloc un lucru rău. Îți vor veni anumite idei creative, tocmai bune de pus în practică. La fel de visătoare ești însă și pe partea sentimentală. Ai grijă să nu îți faci prea mari așteptări, pentru a nu fi dezamăgită.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai grijă încotro îți canalizezi energia. În ultima vreme ești visătoare și nu mai faci distincția între oamenii care îți sunt cu adevărat prieteni, ori cei care stau pe lângă tine pentru a-și urmări un anumit interes. Cu toate că munca îți ocupă aproape tot timpul, este posibil să dezvolți anumite sentimente pentru o persoană pe care o cunoști deja: un coleg de muncă sau amicul unei prietene. Fii foarte atentă înainte să te arunci cu capul înainte.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă tu, în general, apelezi la gândirea logică și rațională, astăzi te lași purtată de val. Îți apar noi viziuni asupra lumii și vrei să îi ajuți mai mult pe cei din jurul tău. Implicarea ta în anumite scopuri umanitare ar putea face, într-adevăr diferența. În dragoste, vei intra pe un teritoriu necunoscut. Foarte posibil să întâlnești pe cineva și să se deschidă spiritul de aventură.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Îmbrățișează-ți acea nevoie de a visa, da rai grijă să nu te rupi complet de realitate. Ai tendința de a idealiza anumite situații, în loc să le privești exact așa cum sunt. S-ar putea însă ca astăzi, odată cu această stare, să îți vină anumite idei creative sau să îți descoperi noi hobby-uri. Nu le lăsa să treacă pur și simplu. Spre exemplu, dacă te pasionează astrologia ori temele spirituale, ai putea merge la un curs specializat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Te simți vulnerabilă astăzi și neliniștită de anumite lucruri pe care vrei să le împărtășești cu ceilalți. Ține cont de persoanele cărora decizi să le arăți punctele tale sensibile. Apelează doar la acei prieteni în care ai mare încredere. Horoscopul zilei de 10 martie 2021 arată că te simți confuză și în relația de cuplu. Încă nu știi dacă el este sufletul tău pereche sau o altă relație trecătoare. Ai răbdare, grijile tale de acum își vor găsi rezolvarea în timp.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

De multe ori faci prea mult pentru alții și prea puțin pentru tine! Ești mereu predispusă la a avea compasiune față de problemele celor din jur, dar uiți că și tu ai aceeași nevoie de ascultare și înțelegere. În această perioadă, simți confuzie în relația de cuplu. Partenerul îți transmite semnale mixte și tu nu mai știi ce să crezi. În schimb, la serviciu au loc schimbări pozitive, scrie Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ești îndrăgostită de ideea de iubire, dar ignori acele semnale care îți dau clar de înțeles că te afli într-o relație toxică. Mai mult decât atât, pui prea multă energie în aceasta, în loc să îți prioritizezi propria stare de bine. Astăzi ești visătoare și îți este greu să faci diferența între imaginație și realitate. La locul de muncă s-ar putea ca un anumit coleg să îți clarifice lucrurile.  

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este o zi ideală pentru a te rupe de realitate și a visa către scopuri mărețe, dar ar fi bine să te abții din a lua orice decizie majoră. Analizează cu atenție și încească să vezi lucrurile clar, pe toate planurile. În ceea ce privește dragostea, ai grijă să nu te îndrăgostești prea tare de o persoană nepotrivită.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Tu ești cel mai mare critic al tău. Încetează să te mai judeci atât de aspru atunci când lucrurile nu ies întocmai cum ți-ai planificat. Un vis ciudat și amintiri vechi se vor arăta astăzi. Ai nevoie de puțină odihnă și timp în care să te reanalizezi. S-ar putea să devii astfel o versiune mai bună a ta, iar relațiile atât personale, cât și profesionale, să înceapă să avanseze.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te poți mândri cu faptul că reușești mereu să spui mereu verde în față ce ai de spus. De asemenea, atât în dragoste, cât și la locul de muncă ești mereu conștientă de valoarea ta. Astăzi, ar fi însă bine să îți amâni orice decizii sau discuții importante. Este vremea perfectă pentru a te concentra pe propria persoană și pe proiectele tale creative. Situația financiară nu îți surâde deloc deocamdată, dar vestea bună este că lucrurile se mișcă într-o direcție pozitivă.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Cazi prea mult pe gânduri și ajungi să pui la îndoială lucrurile de care ești capabilă. Acționează mai mult și lasă îngrijorările de-o parte. Contează cine ești cu adevărat și ce poți. Horoscopul zilei de 10 martie 2021 spune că tu ești singura persoană care își stabilește limitele. Ai curajul să fii mereu autentică, iar ideile tale vor fi apreciate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai încredere în tine și în faptul că meriți mai mult. La serviciu ești considerată o persoană valoroasă, iar munca ta este apreciată de către superiori. Totuși, nu vei primi acea mărire de salariu pe care ți-o dorești, dacă tu nu ai curajul să ceri ce consideri că meriți. Foarte important în această perioadă este să ai grijă de sănătatea ta.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×