Reclamă

Horoscopul zilei de 10 martie 2021. Racii sunt visători. Află ce îți rezervă astrele

Publicat: 9 martie 2021, 14:22 / Actualizat: 9 martie 2021, 15:36

Ziua de astăzi aduce o înclinație spre visare, pentru toate zodiile. Unii nativi ar trebui să revină cu picioarele pe pământ și să traseze o linie clară între imaginație și realitate. Anumite asteptări prea mari în dragoste pot veni, ulterior, cu dezamăgiri pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu este nimic rău însă în a exploata partea creativă și poate a descoperi noi hobby-uri. Pentru acei nativi care simt vulnerabilitate și stările de neliniște, ajutorul oamenilor de încredere este binevenit.

Horoscopul zilei de 10 martie 2021

O zi învăluită de vise și mistere. Racii ar trebui să rămână însă vigilenți, pentru a nu idealiza anumite situații. În schimb, Leii au nevoie să fie atenți la acele persoane cărora le acordă încredere nelimitată. Deciziile importante, atât în relațiile amoroase, cât și în cele profesionale, este bine să fie amânate, cât timp situația nu poate fi analizată la rece.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Te simți binedispusă, iar dorințele și idealurile tale ies acum la suprafață mai bine ca niciodată. Visezi cu ochii deschiși, ceea ce nu este deloc un lucru rău. Îți vor veni anumite idei creative, tocmai bune de pus în practică. La fel de visătoare ești însă și pe partea sentimentală. Ai grijă să nu îți faci prea mari așteptări, pentru a nu fi dezamăgită.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai grijă încotro îți canalizezi energia. În ultima vreme ești visătoare și nu mai faci distincția între oamenii care îți sunt cu adevărat prieteni, ori cei care stau pe lângă tine pentru a-și urmări un anumit interes. Cu toate că munca îți ocupă aproape tot timpul, este posibil să dezvolți anumite sentimente pentru o persoană pe care o cunoști deja: un coleg de muncă sau amicul unei prietene. Fii foarte atentă înainte să te arunci cu capul înainte.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Dacă tu, în general, apelezi la gândirea logică și rațională, astăzi te lași purtată de val. Îți apar noi viziuni asupra lumii și vrei să îi ajuți mai mult pe cei din jurul tău. Implicarea ta în anumite scopuri umanitare ar putea face, într-adevăr diferența. În dragoste, vei intra pe un teritoriu necunoscut. Foarte posibil să întâlnești pe cineva și să se deschidă spiritul de aventură.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Îmbrățișează-ți acea nevoie de a visa, da rai grijă să nu te rupi complet de realitate. Ai tendința de a idealiza anumite situații, în loc să le privești exact așa cum sunt. S-ar putea însă ca astăzi, odată cu această stare, să îți vină anumite idei creative sau să îți descoperi noi hobby-uri. Nu le lăsa să treacă pur și simplu. Spre exemplu, dacă te pasionează astrologia ori temele spirituale, ai putea merge la un curs specializat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Te simți vulnerabilă astăzi și neliniștită de anumite lucruri pe care vrei să le împărtășești cu ceilalți. Ține cont de persoanele cărora decizi să le arăți punctele tale sensibile. Apelează doar la acei prieteni în care ai mare încredere. Horoscopul zilei de 10 martie 2021 arată că te simți confuză și în relația de cuplu. Încă nu știi dacă el este sufletul tău pereche sau o altă relație trecătoare. Ai răbdare, grijile tale de acum își vor găsi rezolvarea în timp.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

De multe ori faci prea mult pentru alții și prea puțin pentru tine! Ești mereu predispusă la a avea compasiune față de problemele celor din jur, dar uiți că și tu ai aceeași nevoie de ascultare și înțelegere. În această perioadă, simți confuzie în relația de cuplu. Partenerul îți transmite semnale mixte și tu nu mai știi ce să crezi. În schimb, la serviciu au loc schimbări pozitive, scrie Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ești îndrăgostită de ideea de iubire, dar ignori acele semnale care îți dau clar de înțeles că te afli într-o relație toxică. Mai mult decât atât, pui prea multă energie în aceasta, în loc să îți prioritizezi propria stare de bine. Astăzi ești visătoare și îți este greu să faci diferența între imaginație și realitate. La locul de muncă s-ar putea ca un anumit coleg să îți clarifice lucrurile.  

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este o zi ideală pentru a te rupe de realitate și a visa către scopuri mărețe, dar ar fi bine să te abții din a lua orice decizie majoră. Analizează cu atenție și încească să vezi lucrurile clar, pe toate planurile. În ceea ce privește dragostea, ai grijă să nu te îndrăgostești prea tare de o persoană nepotrivită.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Tu ești cel mai mare critic al tău. Încetează să te mai judeci atât de aspru atunci când lucrurile nu ies întocmai cum ți-ai planificat. Un vis ciudat și amintiri vechi se vor arăta astăzi. Ai nevoie de puțină odihnă și timp în care să te reanalizezi. S-ar putea să devii astfel o versiune mai bună a ta, iar relațiile atât personale, cât și profesionale, să înceapă să avanseze.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te poți mândri cu faptul că reușești mereu să spui mereu verde în față ce ai de spus. De asemenea, atât în dragoste, cât și la locul de muncă ești mereu conștientă de valoarea ta. Astăzi, ar fi însă bine să îți amâni orice decizii sau discuții importante. Este vremea perfectă pentru a te concentra pe propria persoană și pe proiectele tale creative. Situația financiară nu îți surâde deloc deocamdată, dar vestea bună este că lucrurile se mișcă într-o direcție pozitivă.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Cazi prea mult pe gânduri și ajungi să pui la îndoială lucrurile de care ești capabilă. Acționează mai mult și lasă îngrijorările de-o parte. Contează cine ești cu adevărat și ce poți. Horoscopul zilei de 10 martie 2021 spune că tu ești singura persoană care își stabilește limitele. Ai curajul să fii mereu autentică, iar ideile tale vor fi apreciate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai încredere în tine și în faptul că meriți mai mult. La serviciu ești considerată o persoană valoroasă, iar munca ta este apreciată de către superiori. Totuși, nu vei primi acea mărire de salariu pe care ți-o dorești, dacă tu nu ai curajul să ceri ce consideri că meriți. Foarte important în această perioadă este să ai grijă de sănătatea ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×