Reclamă

Horoscopul zilei de 11 august 2022. Vărsătorii trebuie să-și înfrâneze dorințele. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 11 august 2022 anunță multe momente fără precedent pentru nativii din zodia Vărsător. Dacă la început au crezut că pot cuceri pe oricine cu șarmul lor, acum vor avea parte de o surpriză. Astrele le-au pregătit teste pe care le vor trece sau nu, însă vor avea cu siguranță de învățat din această experiență.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 10 august 2022, 1:00 / Actualizat: 10 august 2022, 9:56

Taurii trebuie să fie mai atenți atunci când se gândesc la o idee de afaceri. Indiferent că vorbim despre un parteneriat cu o rudă sau un prieten apropiat, legile aplicate sunt aceleași. În cazul în care vrei să acorzi favoruri, nimic nu se va concretiza așa cum ar trebui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 11 august 2022

Astăzi este momentul să îți arăți cu adevărat dorințele care clocotesc în tine de ceva vreme. Dacă te gândești că vei eșua, nu vei începe niciodată. O vorbă din popor spune că e mai bine să începi mai târziu, decât niciodată. Indiferent că vorbim despre planuri de a merge la sală, de a petrece mai mult timp în familie sau de a citi o carte, astăzi vei simți că poți face orice îți propui. Pe seară este posibil să primești o veste care îți va schimba complet perceția asupra vieții.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 11 august 2022 le aduce nativilor Berbeci dovada că atunci când își propun ceva, pot reuși. Este vorba despre finalizarea unor proiecte la locul de muncă sau poate chiar începerea unor diete sănătoase. Un telefon din partea unei prietene îți va deschide noi idei. Nu te lăsa influențată de părerea celor din jur atunci când tu cunoști cu adevărat situația. Pe plan amoros vei întâlni câteva momente contradictorii. Sentimentele tale sunt reale, însă cel de lângă tine pare speriat.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai nevoie de o mulțumie de informații atunci când te înhami la un proiect important. De data aceasta, uiți să le ceri. Astăzi te simți timidă și nu poți comunica așa cum îți dorești. De cele mai multe ori te vei simți fără vlagă. Spre sfârșitul zilei profiți de o anumită oportunitate. Petrece timp cu cei dragi dacă simți că i-ai neglijat în ultima vreme, arată Astrology.com.

Trebuie să faci orice îți stă în putință pentru a menține o relație sănătoasă, în special cu părinții.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astăzi nu te poți baza pe promisiunile celor din jur. Sprijină-te pe ajutorul celorlalți doar atunci când realmente simți că nu mai poți. Pe plan profesional se anunță o săptămână plină de reușite. Este momentul să îți descătușezi adevărată potențial. Săptămâna viitoare te vei bucura de câteva zile de vacanță. Proiectele de viitor ajung să se concretizeze acum mai mult ca niciodată. Astrele te sfătuiesc să îți oferi câteva minute de răsfăț.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Emoțiile tale par azi mai intense ca niciodată, asta pentru că luna în Capricorn se va apropia de planeta Pluto. Te vei arăta obsesivă și geloasă pentru momente care nu merită. În cele din urmă îți vei arăta încrederea și te vei lăsa purtată de sentimente mai bune. În cazul unei despărțiri, vei știi cu exactitate care este răspunsul final. Din fericire, ziua se va finaliza într-un stil aparte. Vei simți nevoia unei distrageri sau mintea ta se va aglomera cu proiecte în diverse forme.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astăzi te simți extrem de motivată să duci la bun sfârșit cele mai dificile proiecte la care ai asistat până acum. Ai șansa de a te bucura de reușite, dar și de momente de liniște pe care le vei savura fără doar și poate. Din păcate, o cină în familie va strica tot ambientul. O rudă apropiată îți va pune întrebări despre locul de muncă și îți va chestiona abilitățile de lider, arată Techasli.com. E important să alegi concentrarea și iubirea de sine în locul mâniei și al furiei exacerbate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Să-ți exprimi creativitatea astăzi va fi floare la ureche. Tot ce vei întreprinde va fi învăluit în parfum, mistic și ezoteric. Transformarea ta totală va avea loc undeva la sfârșitul săptămânii viitoare, însă astăzi te simți recunoscătoare că ai ales acest drum. Aceste sentimente îți întregesc credința că totul va fi bine și lumea te va cataloga drept o persoană optimistă. Cu toate acestea, vei simți o mică schimbare în comportament pe măsura ce ziua se va încheia. Ești una dintre cele mai puternice zodii de pământ, nu te lăsa înșelată de aparențe.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 11 august 2022 te găsește optimistă. Cel puțin, în dimineața acestei zile ai cele mai frumoase gânduri. Luna în Capricorn te va ajuta să-ți verbalizezi dorințele la locul de muncă. Dacă te simți încărcată de proiecte, le poți împărți cu colegii. Din fericire, comportamentul tău îi va ajuta pe ceilalți să vadă cu adevărat ce gândești. Totul îți va fi motor de pornire astăzi. Indiferent că vorbim despre comportamente distructive sau benefice, acestea nu vor lipsi din meniul tău.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu trebuie să te simți vinovată pentru cuvintele dure pe care le-ai adresat în această dimineață. Luna în Capricorn te îndrumă să-ți găsești prietenii de care ai nevoie cu adevărat. Indiferent de anturaj, este potrivit să îți găsești cuvintele cu fiecare ocazie. Te vei simți energică pe măsură ce Luna ajunge în Vărsător. O viață sănătoasă și creativă te poate ajuta să-ți găsești orice sentiment pe care ai crezut că l-ai pierdut.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Tensiunile pot interveni atât în relația amoroasă, cât și în afaceri în această dimineață. Această energie poate fi distructivă cu adevărat dacă este vorba despre probleme financiare între tine și partenerul tău. De asemenea, o problemă la locul de muncă te indispune. Din fericire vei avea șansa să-ți revezi soluțiile să le inovezi. Conectează-te cu copilul interior și vezi ce are să-ți transmită pentru viitor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Energia nativilor Capricorn va fi extrem de intensă în această dimineață. Starea prezentă va continua pe tot parcursul zilei, grație optimismului de care dai dovadă. Pe lângă momentele de putere pe care le vei simți pe propria piele, anumite situații te vor găsi îngrijorată. Folosește energiile pozitive pentru a te integra în anumite grupuri. Caută genul de oameni pe care ți-i dorești acolo unde îți este cel mai frică să pășești. Frecventează cafenele sau locuri boeme și astfel îți vei îndeplini dorința. Universul face totul în favoarea ta și tu reușești să-ți îmbrățișezi părțile mai puțin frumoase ale comportamentului.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Astăzi vei avea șansa să-ți închei socotelile cu partenerul de viață. Nu-ți fie teamă să retrăiești clipe din trecut. De data aceasta vei avea alte gânduri. Din fericire vei primi tot sprijinul prietenilor, dar și familiei. Aceste energii pozitive vor continua timp de o săptămână, deși trebuie să mai acorzi timp și problemelor de la locul de muncă. Nu îți sacrifica timp personal pentru cadouri financiare, dar nici nu trebuie să neglijezi munca pentru a-l face fericit pe cel de lângă tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Astăzi nu îți vei mai face timp pentru false prietenii și conversații care nu duc nicăieri. Chiar acum îți dorești să participi la mese care să-ți întregească cercul de cunoștințe. Luna în Capricorn îți va aduce o strălucire aparte și te va ajuta să te îndepărtezi de trecutul care te-a rănit. Vei fi mult mai tăcută ca de obicei și vei alcătui o retrospectivă a tuturor lucrurilor care te-au făcut să suferi. Îți vei pune multe întrebări despre drumul pe care te afli.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×