Reclamă

Horoscopul zilei de 11 iulie 2021. Balanțele trebuie să lase trecutul în spate. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 11 iulie 2021 anunță o perioadă tumultoasă pentru nativii din zodia Balanțelor. Ei trebuie să învețe să lase trecutul în urmă pentru a-și recăpăta echilibrul emoțional. Este o perioadă mai delicată pentru acești nativi, însă Universul le va oferi toată puterea de care au nevoie pentru a merge mai departe.

Publicat: 10 iulie 2021, 7:43 / Actualizat: 10 iulie 2021, 9:45

Balanțele nu sunt pregătite să lase în urmă trecutul, iar acest lucru le afectează în mod evident prezentul. Poți avea parte de experiențe uimitoare, dacă le permiți oamenilor noi să se apropie de sufletul tău. Deși încrederea ta este greu de câștigat, știi că există oameni care abia așteaptă să te cunoască mai bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 11 iulie 2021

Luna traversează în această perioadă zodia Leului, iar Balanțele sunt afectate în mod negativ. Acestea se simt extrem de confuze cu privire la viitor și nu pot lua decizii la fel de rapid pe cât sunt obișnuite. Astrele încearcă să-i vegheze pe acești nativi și le recomandă o perioadă de pauză. Cel mai bine este să lase planurile de viitor de-o parte, până ce lucrurile se întorc pe făgașul lor natural. Balanțele s-au suprasolicitat în ultima vreme, iar cel mai bine pentru ele este să profite de aceastp zi liberă și să încerce să plece într-o excursie. Apropierea de natură s-ar putea să-i liniștească pe acești nativi și să-i facă să se simtă mai bine.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sunt sfătuiți să fie mai atenți la cheltuieli în această perioadă. Au tendința să se lase conduși de sentimente și să cumpere lucruri de care nu au neapărat nevoie. Ești genul de persoană care preferă să facă lucrurile din prima așa cum trebuie, decât să viseze la planuri și soluții complicate. Ascultă-ți intuiția și încearcă să iei cea mai bună decizie pentru tine. Perioada următoare îți rezervă câteva schimbări semnificative când vine vorba de parcursul profesional, te informează Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nimic nu e imposibil pentru tine. Astăzi te simți plină de enegie și ești gata să-i cucerești pe cei din jur cu farmecul tău. Ai parte de o zi bună încă de dimineață, iar oamenii își vor dori să petreacă mai mult timp în preajma ta. Conjuncția armonioasă dintre Venus și Saturn în a III-a ta casă, a dragostei te influențează în mod pozitiv. Ești pregătită să te redescoperi, iar acest lucru are să vină la pachet și cu o persoană nouă în viața ta. Lasă-ți sufletul deschis și nu te teme să cunoști oameni noi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Sunt multe lucruri care te precocupă. Horoscopul zilei de 11 iulie 2021 anunță o zi plină pentru nativii din zodia Gemenilor. Ai nevoie să-ți pui ordine în gânduri și să începi rezolvarea fiecărei sarcini pas cu pas. Cel mai bine este să nu te abați de la drumul tău și să ai încredere în tine. În ultima vreme te-ai simțit puțin pierdută și ți-a fost destul de greu să iei deciziile importante cu privire la câteva relații din viața ta. Fie că e vorba de o poveste de iubire eșuată sau de o prietenie care nu mai are un viitor, cel mai bine este să spui lucrurilor pe nume. Nu te teme să rupi relațiile care nu-ți mai aduc fericire.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai inteligente zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului zodiacal!

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Intuiția te-a ajutat întotdeuna, motiv pentru care te bazezi tot mai des pe ea. Simți nevoia de socializare, iar astăzi ar putea fi momentul oportun pentru acest lucru. Ia legătura cu prietenii mai vechi și încearcă să reunești gașca. Aveți nevoie de o pauză, iar o reuniune o să vă prindă bine tuturor. Dacă pe plan social lucrurile stau bine, atunci pe plan financiar ele arată extraordinar pentru tine. Vei primi câteva oferte de nerefuzat care îți vor aduce venituri considerabile în perioada următoare, te informează Techasli.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Te bucuri de atenția celor din jur. În ultima perioadă te-ai simțit neglijată, însă a venit vremea să strălucești din nou. Îți place să fii admirată, iar acest lucru se vede din fiecare interacțiune cu cei din jur. Ești o zodie de foc puternică și nimic nu poate să te oprească din a obține ceea ce-ți dorești cu adevărat. Luna se îndreaptă către semnul tău zodiacal și te va face să te simți mai bine ca niciodată. Ești energică și pregătită să ai parte de momente de neuitat alături de cei dragi.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie  

Horoscopul zilei de 11 iulie 2021 va rezerva multe surprize plăcute pentru nativii din zodia Fecioarelor. Aceștia vor avea parte de câteva oportunități în sfera carieri. Fecioarele se bucură de o perioadă extrem de bogată. Este posibil să ți se propună un parteneriat în vederea realizării unui proiect cu perspective mărețe de viitor. Ești o femeie extrem pe organizată și analitică, prin urmare tactul tău este tot ceea ce trebuie pentru ca proiectul să fie dus la bun sfârșit. Analizează cu atenție costurile și beneficiile și încearcă să iei decizia cea mai potrivită pentru tine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Este momentul oportun să-ți iei o vacanță. Munca te-a solicitat tot mai mult în ultima perioadă și începi să nu mai ai același randament. Astrele îți sugerează să-ți faci bagajeșe și să te relaxezi. Încearcă să faci câteva activități care să te ajute să te reconectezi la adevărata ta spiritualitate. Fie că e vorba de o drumeție sau de o oră de meditație, important este să-ți eliberezi mintea de gândurile stresante. Știi că după o furtună Soarele va apărea din nou pe cer. Nu te teme să visezi la viitor și să-ți pui speranța în proiecte care necesită timp și energie pentru a evolua.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Energia zilei te forțează să ieși puțin din zona de confort. Luna intră în zodia Leului și din acest motiv o să observi că ești mult mai concentrată pe zona carierei. Te preocupă mai mult viitorul și îți dorești să investești doar în proiectele în care crezi cu adevărat. Este un lucru bun, totși încearcă să privești din perspectivă evoluția lucurilor și să nu iei decizii pripite. Ai parte de câteva oportunități pe care nu ar trebui să le lași să treacă pe lângă tine. Rămâi încrezătoare cu privire la viitor, iar astrele te vor ajuta să-ți atingi obiectivele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai nevoie de o nouă aventură. Spiritualitatea exte foarte importantă pentru tine, iar în utlima vreme nu te-ai mai ocupat de acest aspect al vieții tale. Universul te sfătuiește să petreci mai mult timp în natură sau să-ți rezervi câteva minute pentru a medita. Încearcă să-ți eliberezi mintea de griji și să fii mai încrezătoare cu privire la planurile tale de viitor. Luna în Leu te influențează în mod pozitiv și te face să fii mai expansivă decât în mod obișnuit. Profită de această energie pentru a cunoaște oameni noi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești dispusă să-ți sacrifici timpul liber pentru a lucra la câteva proiecte în care ți-ai pus speranța. Ești încrezătoare cu privire la felul în care se desfășoară lucrurile și știi că toată munca ta grea va fi răsplătită curând. Totuși, horoscopul zilei de 11 iulie 2021 te sfătuiește să fii atentă și să nu te suprasoliciți. Ai tendința să muncești mai mult decât este necesar într-o zi, iar pe termen lung efectele s-ar putea să fie nefavorabile pentru tine. Nu uita că pauzele dese sunt cheia marilor succese.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Te confrunți cu un blocaj în ceea ce privește procesul creativ. De regulă ești foarte inspirată, iar atunci când ai o idee nu lași nimic să intervină până ce nu o aduci la realitate. Luna în Leu te afectează în mod negativ. Te simți amețită și îți pierzi concentrarea cu ușurință. Cel mai bine este să-ți rezervi această zi pentru a te relaxa. Deconectează-te de la lucrurile din jur și încearcă să-ți asculți sufletul. Astrele te vor ajuta să-ți regăsești inpirația și să poți merge cu ușurință mai departe.

Pești: 19 februarie – 20 martie

A sosit momentul să iei legătura cu cei dragi. Astrele te sfătuiesc să te înconjori de prieteni și să nu te lași pradă gândurilor negative. Ai tendința să fii melancolică azi, din acest motiv vei observa că treci rapid de la o stare de spirit la alta. Încearcă să te relaxezi și să privești partea plină a paharului. De altfel, se anunță o perioadă extrem de roditoare pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare și să te avânți cu încredere în necunoscut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×