Reclamă

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2023. Berbeci trebuie să se concentreze pe relații. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2023 spune că Berbeci trebuie să se concentreze pe relații, mai ales pe cele care le aduc stabilitate. De asemenea, ei trebuie să se facă simțiți în grupul de prieteni și la locul de muncă și să adune colegii pentru a se organiza mai simplu și mai ușor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 septembrie 2023, 1:16

Gemenii sunt sfătuiți să se folosească de timpul lor liber cu înțelepciune și să profite de fiecare clipă de relaxare. Nativii acestei zodii nu sunt sfătuiți să stea prea mult în fața ecranelor pentru că această activitate i-ar distrage destul de mult de la obiectivele pe care le au.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2023

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2023 spune că nativii zodiacului vor avea parte de momente de liniște și relaxare, dar trebuie să fie atenți atunci când își exprimă gândurile. Tensiunile și conflictele pot apărea foarte repede și va strica mediul armonios de care are nevoie oricine.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Concentrează-te pe relațiile tale cele mai stabile în timp ce luna Rac se aliniază cu Jupiter și cu soarele Fecioarei. Acest climat cosmic este, de asemenea, grozav pentru promovarea muncii în echipă. E ocazia perfectă de a-ți aduna colegii pentru o curățare înainte de toamnă. Cu toate acestea, poate fi necesar să te odihnești când Luna se înfruntă cu Chiron în această după-amiază, mai ales dacă începi să te simți iritabilă. Vibrațiile bune curg în această seară. Luna se aliniază cu Uranus, inspirându-te să găzduiești o noapte de joc sau o masă gătită acasă pentru cei mai apropiați oameni din viața ta.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Fii atentă la gândurile care vin către tine în această dimineață. Luna Rac se aliniază cu Jupiter și cu soarele. Acest climat cosmic va dezvălui cu siguranță momente de iluminare, marcând ocazia perfectă pentru meditație, jurnal și reflecție liniștită. Intră în joc și un element social, care te pune în starea de conectare.

Cu toate acestea, atmosfera se va schimba pe măsură ce după-amiaza vine și Luna se va înfrunta cu Chiron. S-ar putea să-ți dorești singurătatea în timpul petrecut cu familia sau prietenii, scrie YourTango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ia în considerare să te ascunzi departe de confortul casei în această dimineață. Luna Rac îl prezintă pe Jupiter și pe Soarele Fecioarei. Aceste vibrații se potrivesc bine cu îngrijirea de sine și fericirea din casă, oferind puțină inspirație pentru a te aventura în afara spațiului tău sacru. Nu uita decât să îți folosești timpul liber cu înțelepciune. Luna se confruntă cu Chiron în această după-amiază, evitând tentația de a te pune în fața ecranelor. Ai mai multă grijă de tine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna își continuă călătoria prin semnul tău în această dimineață, formând legături cu Jupiter și soarele Fecioarei. Acest climat cosmic îți va pune atenția la mare căutare, deși ar trebui să fii cu ochii în patru să-ți concentrezi atenția către relațiile și obiectivele care îți sunt dragi. Universul îți aduce noroc în plus. Nu ezita să stabilești limite cu tine și cu ceilalți chiar înainte ca după-amiaza să vină. Luna se înfruntă cu Chiron, iar acest lucru poate deschide calea pentru vindecare.

Leu: 23 iulie – 22 august

Granițele vor fi prietenul tău în această dimineață deoarece luna Rac se conectează cu Jupiter și cu soarele Fecioarei. Vei avea multe de rezolvat sub suprafață. Distragerile sociale te-ar putea împiedica să faci munca sufletească importantă pe care Universul ți-o cere să o faci.

Amintește-ți doar că a lua spațiu de la cei dragi nu înseamnă că ești singură. În loc să te adresezi familiei și prietenilor pentru companie, folosește această energie pentru a te alinia cu sinele tău superior.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Vei gravita spre legăturile sufletești în această dimineață. Acest climat cosmic aduce o energie socială și de susținere în felul tău, inspirându-te să investești într-un sentiment de comunitate. Atenție la starea ta pe măsură ce vine după-amiaza și Luna se înfruntă cu Chiron. Ai grijă să eviți certuri mărunte și lupte pentru putere. Poate a venit momentul să te gândești dacă te-a ținut ceva pe loc în ultimul timp. Noile prietenii te-au făcut să vezi defectele celor existente.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Temele legate de sacrificiu și angajament vor intra în joc în această dimineață pe măsură ce luna Rac se aliniază cu Jupiter și cu soarele Fecioarei. Folosește această energie pentru a arunca o privire practică asupra situației tașe și a celor mai intime relații, având grijă să recunoaști ceea ce vrei să duci mai departe și ceea ce trebuie eliminat. Atenție la dizarmonie când Luna se înfruntă cu Chiron în această după-amiază și ia în considerare investiția într-o sesiune prelungită de îngrijire personală, mai ales dacă stresul de la locul de muncă a fost mult.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna Rac îi aruncă un sărut lui Jupiter în această dimineață devreme aducând o energie spirituală și iubitoare la masă. Permite-i inimii să se extindă dincolo de relațiile tale cele mai intime și în comunitate atunci când soarele și luna se aliniază. Cu toate acestea, ar trebui să fii responsabilă cu energia, timpul și resursele tale când Luna și Chiron se confruntă în această după-amiază, deoarece ar fi ușor să exagerezi cu natura ta generoasă. Așa că plănuiește să faci ceva neașteptat cu partenerul mai târziu în seara asta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Universul va cere să îți pui ordine în afaceri înainte de a îmbrățișa distracția de weekend. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te angaja din nou în responsabilitățile personale, ambițiile profesionale, treburile casnice și comisioanele, pe măsură ce stelele se aliniază pentru a reduce munca. Cu toate acestea, ar putea apărea frustrări dacă nu aduci un strop de distracție în agenda ta. Ai grijă, Chiron devine agitat în această după-amiază.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Luna Rac se conectează cu Jupiter și cu Soarele Fecioarei în această dimineață, ridicând atmosfera și viața socială. Acest climat cosmic înseamnă să-i iubești pe cei cu care ești. Așa că, asigură-te că ridici vibrația răspândind bucurie și promovând uniunea. Ai grijă la dizarmonie acasă când Luna se înfruntă cu Chiron în această după-amiază, aducând o energie capricioasă la masă care îi va face pe alții să se agite ușor.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna Rac se aliniază cu Jupiter și cu soarele în această dimineață, punându-te în dispoziție pentru casă, familie și legături profunde. Aplecă-te spre aceste vibrații organizând micul dejun cu cei mai apropiați, creând noi amintiri în jurul mesei din bucătărie. Cu toate acestea, s-ar putea să te simțiți frustrată dacă alții nu își duc la bun sfârșit promisiunile. E important să îți urmărești cuvintele dacă tensiunile cresc. Din fericire, ar trebui să fie mai ușor să obții sprijinul de care ai nevoie atunci când luna și Uranus se aliniază în această seară.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Vibrații bune inundă atmosfera în această dimineață, în timp ce luna Rac se conectează cu Jupiter strălucitor și soarele Fecioarei. Mergi spre acest climat cosmic, pornind devreme în planurile tale și atragându-i pe cei dragi aproape de distracție. Cu toate acestea, ar trebui să ai grijă, deoarece e ușor să te deconectezi de frumusețea și micile detalii din jurul tău. Când luna se conectează cu Uranus, ajută la trezirea geniului din interior.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×