Reclamă

Horoscopul zilei de 15 mai 2021. Gemenii vor avea parte de o vizită neașteptată. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 15 mai 2021 aduce vești pline de bucurie pentru Gemeni. Astrele le-au rezervat o zi plină de energie și voie bună, iar ei vor fi pregătiți să profite de fiecare moment.

Publicat: 14 mai 2021, 11:47

După ce au trecut printr-o perioadă mai tumultoasă, Gemenii se vor destinde complet în prezența unei persoane dragi din trecutul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 15 mai 2021

Vești bune pentru nativii din zodia Gemenilor. Aceștia vor avea parte de revedere plăcută. Întâlnirea îi va face să se simtă mai energici ca niciodată. Norocul le surâde din plin și vor profita la maxim pentru a relua o relație mai veche. Este momentul perfect să-și pună în vedere calitățile și să-l facă pe cel iubit să-și amintească de clipele petrecute împreună.

Află ce ți-au pregătit astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Conjuncția formată dintre planeta Venus și Jupiter, care traversează zodia Gemenilor, este responsabila pentru schimbările tale de stare. Ai tendința să treci cu ușurință de la o stare la alta, iar acest lucru poate să-i bulverseze chiar și pe cei din jurul tău. Acordă o importanță mai mare acestor momente. Dacă nu ești atentă ai putea să strici prietenii pe care le-ai legat recent, te avertizează Techasli.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Jupiter a intrat în a III-a ta casă, a câștigurilor financiare. Această tranziție este pentru tine ca o sabie cu două tăișuri. Pe de-o parte ești tentată să cheltuiești banii pe lucruri care îți vor aduce o satisfacție de moment. Pe de altă parte știi că cel mai sigur pentru viitorul tau ar fi să investești această sumă într-un proiect mai amplu. Venus, planeta ta guvernantă, te va ghida astfel încât să iei alegerea potrivită.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Vei avea parte de o întâlnire pe care o aștepți în secret de mai mulți ani. Astrele ți-au ascultat dorințele și ți-au adus în cale persoana față de care ai simțit cele mai puternice sentimente. Totuși, încearcă să fii precaută. Jupiter traversează în această perioadă zodia ta, iar acest lucru s-ar putea să aducă un final neașteptat. Lucrurile nu se vor finaliza chiar așa cum te-ai aștepta.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai ignorat semnele trimise de astre în legătură cu proiectele pe care le-ai început cu ceva timp în urma, iar acum Universul îți trimite avertismente noi. Marte formează o conjuncție cu zodia Leilor, iar sub influența Lunii vei avea parte de o perioadă foarte prosperă. Pune cât mai multă pasiune în ceea ce faci și nu ignora oportunitățile pe care le primești. Horoscopul zilei de 15 mai 2021 te sfătuiește să te concentrezi mai mult pe sectorul carierei în această perioadă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Energia zilei te influențează într-un mod pozitiv. Planeta Venus a intrat în a II-a ta casă a conexiunilor sociale. În cele din urmă vei începe să realizezi cât de importantă este viața personală și vei acorda mai multă atenție partenerului. Chiar dacă ești obișnuită să fii în centrul atenției, a venit momentul să înveți să-i faci pe cei dragi să se simtă la fel de speciali. Pe plan profesional te bucuri de o recunoaștere deosebită din partea colegilor. Câteva proiecte mai vechi încep să dea în cele din urmă rezultate, informează Astrology.com.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Începutul de weekend aduce vești bune pentru nativii din zodia Fecioarelor. Jupiter intră treptat în zodia Gemenilor, iar tu vei experimenta trăiri și sentimente pe care nu credeai că le poți avea. Pe plan financiar, astrele te sfătuiesc să fii mai atentă în această perioadă. Bugetul tău a avut de suferit în ultima vreme, pentru a preîntâmpina situațiile neprevăzute ar fi indicat să faci mici economii. Planeta Marte formează o conjuncție armonioasă cu zodia Racilor și îți va da toată energia de care ai nevoie pentru a trece cu bine peste ziua de azi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În cele din urmă resimți echilibrul caracteristic zodiei tale. Venus, planeta ta guvernantă, formează o legătură armonioasă cu Marte, iar acest lucru îți va influența energia zilei. Fericirea ta este molipsitoare pentru oamenii dragi din jur. Spre seară este posibil să fii invitată la o discuție privată cu o persoană pe care o admiri în secret. Nu refuza o astfel de oportunitate, s-ar putea să fii surprinsă de cât de multe lucruri aveți în comun. Fii naturală și sinceră față de sentimentele tale, te sfătuiește Horoscopul zilei de 15 mai 2021.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Astăzi ai nevoie de mai mult timp pentru tine. Marte traversează zodia Vărsătorilor, iar acest lucru te va face să te simți melancolică. De asemenea, Uranus a format o conjuncție cu zodia Berbecilor și vei experimenta câteva sentimente intense față de o persoană din trecutul tău. Ai mai multă grijă de tine, horoscopul lunii iunie îți aduce câteva atenționări cu privire la starea de sănătate. Încearcă să nu neglijezi aspectele importante și te vei bucura de cea mai bună versiune a ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Vei pleca într-o călătorie neașteptată alături de cei mai apropiați oameni din cercul tău de prieteni. Luna traversează zodia Racilor și formează o conjunctură cu planeta Marte. Astfel de aspecte îți vor influența direcțiile pe care erai obișnuită să le urmezi și vei încerca să-ți regândești deciziile pentru perioada următoare. Pe plan profesional te-ai bucurat de tot mai multă atenție din partea celor din jur. Ia în calcul posibilitatea abordătii unor proiecte noi. Ești obișnuită să-ți asumi mai multe responsabilități decât poți gestiona, încearcă să procedezi diferit de data aceasta.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Există câteva tensiuni în relațiile cu cei din jur din cauza planetei Saturn care a format o conjuncție cu zodia Scorpionilor. Îți simți invadat spațiul personal, iar acest lucru te face să fii mai puțin receptivă la părerile celor din jurul tău. Pe plan financiar vei avea parte de câștiguri însemnate și s-ar putea să ți se propună noi colaborări pentru a începe un proiect nou. Rezervă-ți ziua pentru a te ocupa mai mult de starea ta de bine și încearcă să-ți regăsești echilibrul interior.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul zilei de 15 mai 2021 te va surprinde cu situații relativ stresante. Venus formează o conjuncție cu zodia Gemenilor în a V-a ta casă a iubirii. Vei încerca să-i arăți mai multă afecțiune partenerului tău. Chiar dacă i-ai neglijat sentimentele și părerile cu privire la relația voastră, de data aceasta ești pregătită să-i oferi toată atenția de care are nevoie. Amintește-ți că pentru a menține flacăra vie este nevoie de multă iubire și implicare. Astrele anunță rezolvări pentru nativii din zodia Vărsătorilor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pluto alături de zodia Gemenilor a format o conjuncție benefică pentru sfera ta emoțională. Te simți iubită și apreciată, iar partenerul te va surprinde cu gesturi de tandrețe. Pe plan profesional vei încerca să explorezi noi drumuri în carieră. Oportunitățile nu vor înceta să apară dacă te vei implica și vei pune în aceste proiecte toată energia și puterea ta. Ai încredere în tine, astrele ți-au pregătit câteva surprize plăcute pentru weekend-ul care urmează.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×