Reclamă

Horoscopul zilei de 16 iunie 2021. Leii preiau inițiativa în situațiile stresante. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 16 iunie 2021 anunță multe surprize pentru nativii din zodia Leului. Aceștia nu se tem să-și pună în valoare calitățile și să surprindă cu fiecare apariție. Radiază de energie pozitivă și sunt opitmiști cu privire la planurile lor de viitor.

Publicat: 15 iunie 2021, 12:00 / Actualizat: 15 iunie 2021, 13:31

Leii vor traversa una dintre cele mai bune perioade din viața lor. Pe plan financiar, câteva proiecte mai vechi vor începe să le aducă roadele mult așteptate. Nici emoțional, lucrurile nu stau mai rău. O persoană din trecutul lor încearcă să-i contacteze pentru a relua o relație mai veche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 16 iunie 2021

Conjuncția armonioasă dintre Venus și planeta Uranus va avea un impact pozitiv asupra femeilor din zodia Leului. Acestea se simt încrezătoare în forțele proprii și nu se tem să se afirme. De altfel, este un moment oportun pentru a lega câteva prietenii noi. Astrele le vor fi aproape și le vor ghida pe tot parcusrul săptămânii în curs.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Vei întâmpina câteva probleme când vine vorba de asumarea deciziilor. Te ferești de responsabilități pentru că nu ai suficientă încredere în tine. Ar trebui să reconsideri aceste aspecte. Încearcă să te folosești de această zi pentru a te conecta cu tine însăți și cu ceea ce te pasionează cu adevărat. Marte, planeta ta guvernantă, te va ghida pe tot parcursul călătoriei tale. Conjuncția dintre Uranus și Jupiter îți va influența creativitatea și vei putea începe câteva proiecte mai vechi pe care le-ai tot amânat. Rămâi concentrată pe ceea ce te pasionează.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai nevoie de mai mult timp alături de cei apropiați. Te-ai îndepărtat de prieteni în ultima vreme, iar acest lucru se remarcă în starea ta de spirit. În plus, conjuncția dintre Saturn și Uranus aduce mai mult haos în sfera relațiilor sociale. Totuși, este un moment prielnic pentru a dezvolta o relație de prietenie în ceva mai mult. Luna în Fecioară va traversa a V-a casă, a dragostei și te vei simți dornică să experimentezi momente romantice alături de cel pe care ți-l dorești în secret.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Horoscopul zilei de 16 iunie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodia Gemenilor să se deconecteze de la activitățile zilnice. Stresul cumulat în ultima perioadă trebuie risipit. Cel mai bun mod de a face asta este să pleci într-o călătorie alături de un grup de prieteni. Planificați împreună toate detaliile și nu da înapoi. Meriți din plin o pauză. În plus, cei apropiați știu că te-ai îndepărtat de ei și simt nevoia să petreacă mai mult timp cu tine. Ascultă-ți sufletul și nu lăsa responsabilitățile să te copleșească. Astrele ți-au rezervat doar surprize plăcute.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Energia zilei te influențează să fii mai tăcută decât în mod obișnuit. Vei întâmpina câteva probleme în grupurile de prieteni, tocmai pentru că nu te faci auzită la momentul potrivit. Încearcă să rămâi tu însăți și să nu te temi de reacțiile celor din jur. Evită orice activitatea care te solicită și ia-ți un moment de realxare. În plan profesional, se anunță câteva oportunități pentru un proiect de grup. Fii atentă la ce se întamplă în jur și nu uita că suprasolicitarea nu îți este de niciun folos.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului nu se tem să-și pună în lumină calitățile înnăscute de lider. Vei prelua inițiativa în proiectele de grup și vei trasa noile direcții ale acestuia. Pe plan financiar, lucrurile stau și mai bine. Ești determinată să depui mai mult efort și timp în pasiunile tale, iar acest lucru se va concretiza destul de rapid în câștiguri substanțiale. Venus se află în a IX-a casă, a carierei și îți va oferi toate resursele de care ai nevoie pentru a fii cât mai productivă. Universul este darnic cu tine și te va răsplătii pe măsură, te informează Astrology.com.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Te vei pierde cu ușurință în gânduri și vei observa că nu te poți concentra la sarcinile de zi cu zi. Vibrația zilei îți reamintește că ai nevoie să te conectezi la lumea din jurul tău și să fii în permanență atentă la cum se învârt lucrurile. Prezența Lunii în zodia Berbecului te va influența pe tot parcursul serii. Încearcă să lași deciziile importante pentru altă zi și să nu te grăbești în a spune lucruri pe care s-ar putea să le regreți. Acordă mai mult timp meditației pentru a te reconecta cu tine însăți, te sfătuiește Techasli.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Tranziția planetei Jupiter în zodia Fecioarei îți influențează starea de spirit. Simți nevoia să fii singură pentru a-ți pune în ordine gândurile și planurile de viitor. Horoscopul zilei de 16 iunie 2021 te sfătuiește să nu faci exces de această izolare, activittățile de grup sunt cele care îți aduc cea mai multă energie. Pe plan profesional, este un moment excelent pentru a te afirma. Oamenii din jur vor observa imediat importanța ta în proiectele de grup. Ai mai multă încredere în tine și în pasiunile tale, astrele îți vor sta și ele aproape.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Încearcă să te reconectezi cu prietenii. Este o perioadă extrem de agitată pentru tine, iar timpul petrecut alături de cei dragi ar putea să te mai liniștească. Ar fi ideal să planificați ceva împreună și să te simți din nou, partea a unei comunități mai numeroase. Pe plan profesional, cel mai bine este să te concentrezi pe sarcinile mărunte, responsabilitățile au fost puse întotdeauna pe seama ta și ar fi momentul să te relaxezi. Ești una dintre cele mai intuitive zodii, ar trebui să profiți mai mult de acest aspect și să te lași uneori în voia astrelor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Concentrează-te mai mult pe carieră și încearcă să-ți delimitezi viața personală de cea profesională. În ultima vreme ai început să aduci responsabilitățile de la muncă, acasă. Relația de cuplu devine și ea tensionată din acest motiv, iar lucrurile vor merge din ce în ce mai rău dacă nu-ți acorzi timpul necesar pentru odihnă. Luna în Fecioară accentuează neînțelegerile care pot apărea cu cei din jur. Horoscopul zilei de 16 iunie 2021 te sfătuiește să fii mai atentă la nevoile tale personale și la felul în care te raportezi la relația cu cel iubit.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Urmează o perioadă plină de începuturi noi pentru tine. Încearcă să rămâi optimistă și să nu pleci la drum cu preconcepții greșite. Pe plan profesional, te descurci foarte bine în proiectele de grup. Pare că ai reușit să atingi armonia pe care ți-o doreai în raport cu ceilalți colegi. Conjuncția dintre Venus și Uranus îți influențează casa creativității și îi vei surprinde pe cei din jur cu idei inovatoare. Planeta ta guvernantă, Saturn, îți va sta aproape și va încerca să-ți ofere energie necesară pentru a lua cele mai bune decizii de viitor.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pare că fiecare remarcă venită de la cei din jur te afectează mai mult decât trebuie. Ești extrem de emotivă în această perioadă și nu te poți concentra la ceea ce trebuie să faci. Încearcă să te reconectezi cu ceea ce te pasionează cu adevărat și să nu pui la suflet fiecare vorbă aruncată în vânt. În plus, pe plan financiar este un moment extrem de favorabil pentru tine. Câteva proiecte mai vechi încep să aducă roadele mult așteptate. Ai încredere în tine, lucrurile se vor așeza cum trebuie în cele din urmă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Conjuncția dintre Lună și Uranus îți influențează în mod direct casa comunicării. Ești mai vorbăreață decât în mod obișnuit, iar acest lucru este remarcat de toți prietenii tăi. Simți nevoia să te faci auzită. Nu te teme să fii sinceră cu cei din jur. Radiezi de fericire și oamenii nu vor aștepta să te complimenteze. Astrele ți-au pregătit multe surprize în a doua parte a zilei. Fii atentă la semnele trimise de Univers și încearcă să nu le ignori.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×