Reclamă

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2022. Leii au nevoie de mai mult timp liber. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2022 spune că nativii din zodia Leului au nevoie de mai mult timp liber. Astrele spun că aceștia nu au reușit să se bucure de weekend așa cum și-ar fi dorit. Se anunță o perioadă dificilă pentru Leii epuizați.

Publicat: 16 ianuarie 2022, 7:01

Deși traversează o perioadă dificilă, Leii vor reuși să-și gestioneze cu brio problemele actuale. Zodiile vor fi ajutate în această perioadă de energia planetei Jupiter. Lucrurile se vor rezolva în cea de-a doua parte a zilei, după ce nativii vor fi învățat să-și asculte cu atenție intuiția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2022

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2022 vine cu schimbări importante în viața nativilor din zodiac. Cele mai multe zodii vor fi puse în fața unor decizii care nu mai pot fi amânate. Nativii nu trebuie să uite să-și pună în valoare talentele și să dovedească de ce sunt capabile. Zodiile cu adevărat puternice își vor da seama rapid care este alegerea potrivită pentru viitorul lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2022 spune că nativii din zodia Berbecului trebuie să fie mult mai atenți la oamenii din jurul său. Astrele te avertizează cu privire la o persoană care nu îți dorește în mod deosebit binele. Fii foarte atentă la informațiile pe care le împărtășești cu ceilalți. Nu ai vrea ca unul din secretele tale să ajung pe mâinile nepotrivite.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii trebuie să se concentreze mai mult asupra studiilor și a carierei. Pentru tine se anunță o perioadă plină de oportunități la locul de muncă. Totuși, dacă nu vei învăța să-ți asumi mai multe responsabilități nu vei reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus. Este momentul să-ți iei viața în mâini, scrie Astrology.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nu este ușor să-ți pui încrederea într-o persoană ca să descoperi că aceasta te-a înșelat. Chiar dacă treci printr-o perioadă dificilă acum, lucrurile se vor rezolva cu bine pentru tine. Profită de timpul liber pe care îl ai pentru a te dezvolta mai mult. Fă lucruri care să-ți aducă bucurie și care să te ajute să întâlnești oameni noi. Persoana potrivită va veni în viața ta, însă mai ai puțin de așteptat.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Banii au veni și la fel de ușor au plecat din conturile tale. N-ai fost atentă la cheltuielile pe care le-ai făcut, iar acum ești nevoită să-ți pui în ordine prioritățile. Astrele spun că acest lucru te va învăța să fii mult mai chibzuită în viitor. Gestionează-ți mai bine banii dacă nu-ți dorești să recurgi la împrumuturi substanțiale.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai sincere zodii și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului au nevoie de mai mult timp liber. Ai muncit mult în ultima perioadă și te simți epuizată. Dacă acest lucru nu se vede încă la nivelul fizicului tău, asta nu înseamnă că lucrurile vor rămâne la fel. Ai mai multă grijă de sănătatea ta. Deși ești o zodie de foc luptătoare, stresul și grijile s-ar putea să te oblige să-ți iei o pauză neplanificată.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2022 spune că nativii din zodia Fecioarei trec printr-o perioadă stresantă. Astrele te sfătuiesc să apelezi ori de câte ori este nevoie la persoanele pe care știi că te poți baza cu adevărat. Nu lăsa grijile să te copleșească. Te vei simți mult mai bine dacă vei împărtăși aceste gânduri cu o persoană importantă din viața ta. Astăzi vei învăța cât de importantă este comunicarea sinceră într-o relație de cuplu.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nimic nu te bucură mai mult decât o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite. Dacă partenerul te surprinde cu un gest romantic, atunci lucrurile sta cu atât mai bine pentru tine. Ești adepta cadourilor scumpe, iar pentru tine calitatea vieții este prioritară. Nimic nu se compară cu agenda bine stabilită a Balanțelor decise să aibă parte de un viitor strălucitor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii din zodia Scorpionului vor primi o veste bună care le va însenina complet ziua. Astăzi te vei simți plină de energie, iar spre seară lucrurile s-ar putea aranja exact așa cum îți dorești. Fii pregătită pentru oportunitățile care îți ies în cale și nu te teme să accepți această provocare. În cele din urmă tu vei câștiga în urma experiențelor pe care le trăiești în această perioadă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai nevoie de mai mult spațiu în relația de cuplu. În ultima perioadă te-ai simțit sufocată de partener, iar acest lucru te-a afectat în relațiile cu cei din jurul tău. Ți-ai redus interacțiunile la ieșirile cu prietenul tău, iar acum duci lipsa grupului mare de prieteni pe care îl aveai înainte. Încearcă să găsești un echilibru în viața ta, înainte ca această relație să-ți aducă mai multe emoții negative, decât experiențe de neuitat.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2022 anunță o schimbare importantă în viața nativilor din zodia Capricornului. Astrele spun că urmează să începi un nou capitol. Fii atentă la semnele pe care le primești de la Univers și încearcă să-ți asculți întotdeauna intuiția. Vei avea nevoie de multă energie în zilele ce urmează, însă lucrurile vor fi cum nu se poate mai frumoase în viața ta.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Energia zilei te influențează în mod pozitiv și te ajută sp te organizezi mai bine. Începutul de săptămână vine cu multe provocări pentru tine la locul de muncă. Dă dovadă de profesionalism și rezolvă lucrurile în cel mai scurt timp cu putință. Spre seară, astrele spun că s-ar putea să primești o vizită neașteptată. Profită de acest timp pentru a te detașa de grijile de zi cu zi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii trebuie să poarte o discuție sinceră  cu o persoană importantă din viața lor. Aștepți de mult timp acest moment, însă niciodată nu ți-ai făcut curajul pentru a spune lucrurilor pe nume. A sosit momentul să primești răspunsurile la întrebările care te-au frământat în ultima perioadă. Adună-ți energia și nu te teme să iei o decizie fermă în ceea ce privește viitorul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×