Reclamă

Horoscopul zilei de 17 iunie 2021. Berbecii sunt pregătiți să se afirme. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 17 iunie 2021 anunță multe vești bune pentru nativii din zodia Berbecului. Sunt plini de energie, motivați și gata să se afirme în fața celor din jur. Pe plan financiar au parte de câteva oportunițăți pe care nu ar trebui să le rateze, totuși ar trebui să rămână precauți la cheltuielile pe care le au în plan.

Publicat: 16 iunie 2021, 12:00 / Actualizat: 17 iunie 2021, 17:41

Luna se află în zodia Fecioarei în această perioadă și din acest motiv Berbecii se simt mai emotivi decât în mod obișnuit. Cu toate acestea, nativii din zodia Berbecului reușesc să se concentreze la ceea ce-și doresc cu adevărat și să se facă plăcuți de către ceilalți. În plus, pe plan emoțional vor avea parte de câteva surprize plăcute din partea unei persoane pe care o admiră în secret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 17 iunie 2021

Berbecii sunt gata să cucerească lumea cu atitudinea lor. Radiază de fericire și sunt admirați de către cei din jur. Este un moment prielnic pentru ei să-și pună în ordine dorințele cu privire la viitor. Au muncit din greu să ajungă unde își doresc și acum pot culege fericiți roadele bine meritate. Astrele au pregătit multe lucrui frumoase pentru nativii din zodia Berbecului.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Debordezi de energie încă din prima parte a zilei, iar acest lucru se observă în tot ceea ce faci. Ești pusă pe treabă și nu te temi să te afirmi în fața celorlalți. Oprtunitățile sunt la tot pasul, iar tu nu te temi să explorezi noi perspective de carieră. De altfel, te-ai pregătit intens în ultima vreme pentru această schimbare, așa că nu te teme de viitor. Luna în Fecioară în a VI-a ta casă, a carierei, formează o conjuncție armonioasă alături de Pluto în Capricorn. Aceste conexiuni te vor ajuta să-ți atingi toate obicetivele pe care ți le-ai propus pentru următoarea perioadă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Trebuie să te dedici mai mult pasiunilor tale. Sarcinile de zi cu zi îți acaparează tot timpul și nu reușești să te concentrezi la ceea ce iubești cu adevărat. Este un moment oportun pentru tine să iei o pauză și să-ți pui în ordine prioritățile. Luna în Fecioară îți va accentua nevoia de a te exprima liber și fără niciun fel de bariere. Profită de această energie și ai încredere în tine, doar tu poți da un nou sens vieții pe care o ai. Pe plan financiar, astrele îți recomandă să te ferești de cheltuielile impulsive. Mercur Retrograd în Gemeni traversează prin a II-a ta casă și îți va influența sfera câștigurilor materiale. Cel mai bine este să nu te abați de la lista de cumpărături și să fii cumpătată cu sumele pe care le dedici acestora.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Ai o nouă prioritate zilele acestea. Este mai mult decât necesar să investești mai multă energie în construirea unui nou sens, a unei identități. Simți că ți-a fost încălcat spațiul privat și din acest motiv ai nevoie să-ți setezi cu atenție barierele. Luna în Fecioară scoate și mai mult în evidență nevoia ta imperioasă de schimbare. Încearcă să îmbrățișezi procesul și să fii răbdătoare, astfel de lucruri nu se pot întâmpla peste noapte. Horoscopul zilei de 17 iunie 2021 aduce vești bune pentru nativii din zodia Gemenilor. Urmează să-ți găsești puterea interioară și să fii complet sinceră față de lucrurile pe care ți le dorești de la viitor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Conjuncția armonioasă dintre Luna aflată în zodia Fecioarei și planeta Mercur în a III-a ta casă, a comunicării te influențeză în mod direct. Ești vorbăreață și nu te temi să-ți exprimi punctele de vedere în proiectele de echipă. Pe plan emoțional, lucrurile stau la fel de bine. Primești tot mai multe semne de apreciere din partea unei presoane pe care o admiri în secret. Lasă timiditatea de-o parte și fii sinceră față de tine și cel pe care îl iubești.

Leu: 23 iulie – 22 august

Universul te forțează să fii mult mai atentă la obiectivele pe termen lung. S-ar putea să-ți fi setat așteptări mult prea mari de la lucrurile din jur. Chiar dacă ai parte de câștiguri financiarre substanțiale, încearcă să nu te avânți în cheltuieli inutile. Cel mai bine este să-ți pui niște bani de-o parte și să începi să investeși în proiectele personale. Soarele îți guvernează zodia și te va ghida în orice alegere pe care o vei face. Rămâi încrezătoare în puterile tale, te sfătuiește Astrology.com.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 17 iunie 2021 anunță multe lucruri bune pentru nativii din zodia Fecioarei. Ești determinată să aduci la realitate idei pe care aproape că le-ai abandonat în trecut. Energia zilei de influențează în mod pozitiv și te ajută să ai parte de multe momente de productivitate. Pe plan emoțional, Luna se află în această perioadă în zodia ta. Acest lucru te face să fii vulnerabilă și extrem de emotivă. Încearcă să nu iei totul mult prea personal. Acordă mai multă atenție meditației și clipelor de relaxare, pentru a evita orice posibil conflict cu cei apropiați. Astrele te sfătuiesc să ai mai multă grijă de tine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Este timpul să ieși din zona de confort. Explorează noi drumuri în sfera educațională și nu te teme să-ți extinzi orizontul. Luna în zodia Fecioarei te influențează în mod pozitiv și vei avea tendința să acorzi mai mult timp momentelor de introspecție. Încearcă să te conectezi la ceea ce te pasionează și te definește ca personalitate. Echilibrul pe plan financiar și emoțional va veni doar în momentul în care reușești să faci pace cu tine însăți. Munca în exces nu-ți va aduce împlinirea pe care o cauți de atât de mult timp. Relaxează-te și încearcă să nu te soliciți mai mult decât este necesar, te sfătuiește Techasli.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Te-ai agățat de trecut și acest lucru ți-a adus doar clipe de nefericire. Este momentul să treci peste relațiile vechi și să dai voie oamenilor să se apropie din nou de tine. Setează câteva bariere sănătoase și încearcă să nun le mai permiți celorlalți să te rănească. Starea ta de bine este cea mai importantă și ar trebui să fie o prioritate. Conjuncția dintre Jupiter și Uranus în a IV-a ta casă, a câștigurilor financiare, te va influența în mod pozitiv. Ți se deschid noi oportunități la locul de muncă pe care nu ar trebui să le ratezi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

De regulă ești o persoană extrem de optimistă, însă astăzi energia pare să-ți joace feste. Te simți lipsită de chef și pare că totul în jurul tău este o rutină din care nu reușești să ieși. Percepția greșită pe care ți-ai format-o asupra propriei vieți, te trage în jos și te lipsește de motivație. E momentul să pui pauză acestor lucruri și să o iei de la capăt. Setează-ți câteva obiective pe termen scurt pe care să le atingi cu ușurință. Pașii mici și constanți sunt cei care îți vor aduce succesul în cele din urmă. Încearcă să nu fi foarte dură cu tine azi, ai nevoie de mai mult timp pentru momentele de vindecare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Luna îți guvernează sectorul relațiilor amoroase în această perioadă și se îndreaptă în a IX-a ta casă, a înțelepciunii. Ești mult mai deschisă să asculți nevoiele partenerului în relație și încerci să te adaptezi pentru a readuce echilibrul pe termen lung. Lururile se vor așeza foarte bine pentru tine luna următoare. Horoscopul dragostei pentru luna iulie se anunță plin de surprize pentru nativii din zodia Capricornului. Pe plan financiar ți se deschid câteva oportunități noi de carieră. Ai parte și de câteva câștiguri financiare substanțiale care te vor motiva pe termen lung. Cheia stă în atitudine, iar tu ești determinată să strălucești.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Când vine vorba de relațiile amoroase încerci să te lași condusă de intuiție. Partenerul tău va observa acest lucru și va încerca să te surprindă cu fiecare ocazie. Luna se află în continuare în zodia Fecioarei și te ajută să rămâi creativă. Ideile tale se vor afla în centrul atenției și vor atrage admirația celor din jur. Uranus, planetat ta guvernantă, îți va sta alături pe tot parcursul acestei călătorii și va încerca să-ți ofere toată energia de care ai nevoie. Horoscopul zilei de 17 iunie 2021 anunță multe lucruri frumoase pentru nativii din zodia Vărsător care sunt gata să se afirme.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Simți nevoia să fii mai aproape de cei dragi. Ai nevoie să te conectezi cu niște persoane sau locuri din trecut pentru a te regăsi. Încearcă să lași de-o parte grijile ce țin e locul de muncă și să acorzi mai multă atenție familiei. Deconeztează-te de la toate lucrurile care îți provoacă stres și anxietate și încearcă să te relaxezi puțin. Luna în Fecioară te va ajuta să simți mult mai intens emoțiile și sentimentele care vin din partea celor apropiați. Nu te teme să pari vulnerabilă în fața celor dragi, ei te vor ajuta să-ți regăsești liniștea și echilibrul interior.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×