Reclamă

Horoscopul zilei de 18 februarie 2021. Balanțele trebuie să facă un compromis. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 18 februarie 2021 va aduce reticențe pentru anumiți nativi în ceea ce privește comunicarea. Aceasta ar putea fi însă cheia rezolvării oricărei situații tensionate.

Publicat: 17 februarie 2021, 14:31 / Actualizat: 18 februarie 2021, 10:57

Ziua de 18 februarie 2021 s-ar putea simți ca fiind haotică penntru Scorpioni, iar pe nativii Balanță îi va pune în situația de a face un compromis. Alte zodii vor simți nevoia, pur și simplu, de o pauză de odihnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mereu este bine să îți reîncarci bateriile pentru a te întoarce la muncă cu forțe proaspete și idei creative.

Horoscopul zilei de 18 februarie 2021

Previziunile astrologice ale zilei de miercuri, 18 februarie poate fi un moment oportun în carieră pentru anumiți nativi, în timp ce alții vor avea nevoie de o pauză. Unele zodii vor fi încercate de nesiguranță. Sfaturile personelor apropiate ar putea fi de mare ajutor.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

În ultimul timp ai fost foarte comunicativă și ți-ai creat legături semnificative, cu persoane importante. Totuși, acum te simți secată de energie și ai nevoie de mai mult timp singură. Ia o mică pauză de la muncă și de la viața ta socială încărcată și odihnește-te. Îți va prinde bine atunci când vei reveni cu forțe proaspete.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Acum este timpul să oferi ce e mai bun din tine. Ieși din zona ta de confort și îmbrățișează oportunitățile care apar în viața ta. Vei avea parte de o schimbare în carieră, poate o avansare la locul de muncă. Dorințele și speranțele tale au mari șanse să se îndeplinească.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Te simți prinsă între dorința de a realiza ceva măreț ori de a te retrage înainte de un posibil eșec. Dacă ai curajul să strălucești, vei ajunge în centrul atenției,  însă acest lucru ar putea să te copleșească. Nesiguranțele apar și pe plan personal. Nu știi dacă îți dorești, sau nu, un angajament serios cu partenerul actual.  Contiunuă să fii deschisă și comunicativă în orice privință.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Te confrunți cu anumite adevăruri incomode, dar ele te ajută să reanalizezi anumite situații. Ești pregătită să privești lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Vei ajunge să lucrezi cu persoane diferite, care aparțin altor țări și culturi. Din acest motiv, vei încerca încerca să scapi de unele credințe și idei preconcepute, după care te-ai ghidat până acum.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul zilei de 18 februarie 2021 spune că ești pregătită să începi o nouă relație. Fii însă foarte atentă și încearcă să îți cunoști, cu adevărat partenerul, nu să vezi doar ce se află la suprafață. Ai o perioadă în care te simți vulnerabilă. Cere sfatul prietenilor apropiați, atât în legătură cu problemele personale, cât și cele întâmpinate la locul de muncă. Perspectiva persoanelor din afară te va ajuta.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai muncit mult, iar acum se văd rezultatele. Vei avea parte de realizări în carieră, ceea ce te va face să privești lucrurile dintr-o nouă perspectivă. În viața de cuplu, ai grijă să menții aprinsă flacăra iubirii. Chiar dacă ai deja o relație stabilă, iar sentimentele voastre unul față de celălalt sunt clare, nu strică niciodată să încercați lucruri noi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Este nevoie să faci un compromis în viața de cuplu, dacă vrei ca relația să meargă bine. La locul de muncă ai o perioadă foarte aglomerată, căreia îți este destul de greu să îi faci față. Încearcă să te detașezi puțin de probleme și să ai grijă de tine. Nu neglija lucrurile care știi că îți fac plăcere, atunci când găsești puțin timp liber, scrie Astrology.com.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul zilei 18 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Lucrurile ți se vor părea haotice în prima parte a zilei, dar nu te teme, vei reuși tu să le pui în ordine. Dacă la locul de muncă apar câteva tensiuni, în viața de cuplu totul merge cum nu se poate mai bine. Mai mult decât atât, îți vin anumite idei creative, care te vor scăpa de stresul cotidian.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești mereu în mișcare și îți place acest ritm alert al vieții, conform previziunilor oferite de horoscopul zilei de 18 februarie 2021. Ești mereu pregătită pentru orice situație. Muncești din greu și iubești aventura. Ar trebui însă să iei o pauză și să acorzi mai multă atenție sănătății sale.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În ultimul timp nu ai stat prea bine cu banii. Încearcă să economisești mai mult în perioada următoare. La locul de muncă vor apărea conflicte cu superiorii tăi. Păstrează-ți calmul și toate se vor rezolva de la sine. Partea sentimentală îți va fi pusă și ea la încercare. Lipsa de comunicare sau chiar timiditatea ar putea face ca persoana iubită să îți scape printre degete, potrivit previziunilor astrologice pentru ziua de 18 februarie 2021.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Emani un farmec aparte, foarte atractiv pentru cei din jurul tău. Deși simți o mare nevoie de comunicare, ești reticentă în a împărtăși lucruri prea personale. Nici nu este trebuie s fii prea deschisă în privința subiectelor sensibile, dacă nu simți că este cazul. Pe plan financiar, ai putea obține o mărire de salariu sau un venit suplimentar.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Este timpul să strălucești și să scapi de persoanele toxice din viața ta. Concentrează-te mai mult pe propria persoană și pe dorințele tale. Nu lăsa pe nimeni și nimic să stea în cale. Multe lucruri ți se vor părea ușor de spus, greu de făcut. Cu răbdare și perseverență, vei reuși să faci tot ceea ce îți propui.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×