Reclamă

Horoscopul zilei de 2 aprilie 2021. Berbecii sunt neliniștiți. Află ce îți rezervă astrele

Citește horoscopul zilei de 2 aprilie 2021 pentru a afla cum va decurge întreaga ta zi. Fii optimistă și nu te lăsa învinsă de micile probleme care se ivesc pe parcursul zilei.

Publicat: 1 aprilie 2021, 13:14

Nativii din zodia Fecioara debordează de energie, iar Racii vor învăța să ia lucrurile într-un ritm mai puțin alert. Lucrurile încep să se intensifice pe plan romantic pentru Lei, în vreme ce Berbecii sunt neliniștiți în privința viitorului lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 2 aprilie 2021

Luna traversează a VII-a casă a relațiilor, de aceea Gemenii vor fi mai deschiși în fața nevoilor partenerilor lor, dar au nevoie de mai mult spațiu. Nativii din zodia Balanță se simt revitalizați și își clarifică relația sentimentală.

Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai un sentiment de neliniște atunci când vine vorba de viitor. Doar gândul de a-ți planifica următoarea mișcare te blochează complet. Încearcă să te relaxezi și să iei lucrurile pas cu pas. Planeta comunicării, Mercur, se află în Pești în casa a XII-a și crează un aspect armonios cu Pluto în Capricorn în cea de-a X-a casă a carierei. Această conjunctură poate conduce către  idei creative, sau o schimbare în structura companiei la care ești angajată, ce îți poate aduce beneficii. Îmbrățișează energia pozitivă!

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Atât Soarele, cât și planeta ta conducătoare, Venus, continuă să-ți zdruncine enigmatica casă a XII-a, cea a sfârșiturilor și începuturilor, și a tuturor lucrurilor misterioase. Acest lucru te încurajează ca pe parcursul acestui proces să te supui introspecției și să-ți cultivi compasiunea, atât față de tine, cât și față de ceilalți. Încerci să conferi carierei tale un impuls. Ești expertă în ceea ce faci, e timpul să dovedești asta și celor din jur.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Ai nevoie de mai mult spațiu pentru tine. Luna zăbovește în cea de-a VII-a casă a relațiilor și persoanelor apropiate, așa că vei fi mai deschisă față de nevoile iubitului tău. Cuadratura dintre Lună și Neptun ar putea declanșa neliniște emoțională și sentimente de nesiguranță. Aceste reacții ar putea avea legătură cu limitele pe care este nevoie să le impui pentru a-ți proteja relația. Ți se poate ivi o oportunitate care te va ajuta profesional, un contract sau un acord ce îți va consolida situația financiară, aduce la cunoștință horoscopul zilei de 2 aprilie 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Este timpul să preiei controlul și să-ți extinzi orizonturile. Ești inspirită să descoperi ceea ce se ascunde dincolo de suprafață în relația ta setimentală. Spune-i partenerului de ce ai nevoie fără a sta să te gândești prea mult. Rămâi cu picioarele pe pământ! Te grăbești mereu să bifezi tot ce ai de făcut. Învață să iei lucrurile ușor și să faci totul într-un ritm mai puțin alert.

Leu: 23 iulie – 22 august

Asumă-ți mai multe riscuri. Fie că ești într-o relație sau ești single, astăzi este una dintre zilele în care tânjești după aventură sau mai multă libertate. Ești suficient de inspirată încât să îți creezi legăturile sociale necesare. Din punct de vedere romantic, lucrurile vor începe să se intensifice. Ești însă puțin indecisă. Urmează-ți mereu instinctul. Horoscopul zilei de 2 aprilie anunță că vei avea încredere în viziunea ta creativă și vei căuta independență la locul de muncă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Soarele, Venus și Chiron îți activează cea de-a VIII-a Casă a intimității și conexiunii cu sufletul pereche. Vei pune mai mult accentul pe fondarea unui parteneriat semnificativ. Îți vor fi trezite sentimente legate de stabilitatea relației. Rutina de astăzi îți va crea un sentiment plăcut. Dezvolți idei inovative care sunt primite pozitiv de colegii de muncă. Acest lucru te motivează și îți conferă mai multă energie.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Soarele, Venus și Chiron continuă să îți zdruncine cea de-a VII-a Casă a relațiilor, compromisului și angajamentelor. Acest lucru te energizează, te revitalizează și îți clarifică relația sentimentală. Vei ieși din zona ta de confort, însă acest lucru îți va deschide în față noi orizonturi. Lucrurile se schimbă și simți acest lucru. Îți este ușor să comunici, ideile curg în mod natural și ești extrem de creativă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie 

Finanțele, zona de confort și valoarea proprie sunt temele care te preocupă pe parcursul zilei de astăzi. Nevoia ta pentru securitate și visele romantice se află în conflict. Trebuie să iei o decizie,. Din fericire intuiția ta nu dă greș. Este important să fii mai atentă la buget. Există tendința să nu iei în considerare anumite cheltuieli ce pot apărea în viitor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Se ivește la orizont un nou proiect unde vei putea străluci. Capeți mai multă încredere în tine și te miști în direcția potrivită. Este momentul să fii sinceră cu tine și să dai frâu ideilor năstrușnice. Este ușor pentru tine să te simți bine oriunde, de aceea aduni mereu oameni în jurul tău și ești extrem de populară.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ți-ar putea fi greu să îți exprimi emoțiie, informează horoscopul zilei de 2 aprilie 2021. De aceea, ai grijă să ai mintea limpede înainte de a deschide gura. Este un moment propice pentru a reflecta asupra rănilor din trecut care încă te afectează. Finanțele tale sunt în creștere. Este un lucru pentru care ai muncit din greu, iar acum ești răsplătită.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Astăzi este despre iubire, pasiune și plăcere. Venus face piruete în casa a III-a a comunicării, producând mediul prielnic pentru a te desfășura în voie. Ai grijă la contractele financiare, citește cu atenție dacă este nevoie să îți pui semnătura pe ceva. Resetează-ți parolele și fii cu băgare de seamă la informațiile pe care le transmiți în mediul online.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Conjunctura astrală actuală s-ar putea să complice lucrurile fără niciun motiv. Pune-ți cele mai neobișnuite idei în aplicare și vei beneficia de ele, acum mai mult decât niciodată. Luna în Săgetător îți va conferi optimism în zona profesională, conform Astrology.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×