Reclamă

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2021. Peștii își iau revanșa. Află ce îți rezervă astrele

Balanța nu se va lăsa oprită de nimic astăzi. De asemenea, nativii din zodia Săgetător își vor depăși limitele, fiind mult mai deschiși decât de obicei față de cei din jur. Vărsătorul va profita la maximum de conjunctura astrală a acestei zile pentru a-și îndeplini toate visele.

Publicat: 31 martie 2021, 13:30

Balanța nu se va lăsa oprită de nimic astăzi. De asemenea, nativii din zodia Săgetător își vor depăși limitele, fiind mult mai deschiși decât de obicei față de cei din jur. Vărsătorul va profita la maximum de conjunctura astrală a acestei zile pentru a-și îndeplini toate visele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scorpionul se va simți mai motivat decât de obicei să își ceară drepturile. Dacă până acum a învățat și a acumulat cunoștințe, a venit timpul pentru să ceară să fie recompensată pentru eforturile depuse.

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2021

Femeia născută în zodia Taurului are un blocaj la locul de muncă. Fecioara însă are o perioadă extrem de bună în plan profesional. Nimic nu o poate opri. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în acest moment este să îți urmezi instinctul. Nu renunța la planurile, visele și dorințele tale pe termen lung. Viața este prea scurtă pentru a-ți pierde timpul cu lucruri care nu te satisfac pe deplin. Bineînțeles, orice pas pe care urmează să îl faci trebuie gândit bine de dinainte. Însă șansele sunt să se ivească oportunități care să te ajute să avansezi. Soarele traversează semnul Berbecului și îți conferă energia necesară pentru aceste mișcări.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Cea născută în zodia Taurilor are un blocaj la locul de muncă. Poate că nu ai energia necesară pentru a-ți duce la bun sfârșit sarcinile. Sau poate că ai renunțat la lucrurile care te motivează cu adevărat, iar universul te impinge să reflectezi cu adevărat la ceea ce vrei să faci în viață. Puternica conjunctură a Soarelui în Berbec îți conferă independența de care subconștientul tău are nevoie pentru a-ți îmbrățișa adevăratul sine. Fii liderul propriei tale vieți, iar acest lucru îi va ajuta și pe cei din jur să descopere cu adevărat cine ești.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Această periodă este una extrem de importantă pentru Gemeni. Este necesar pentru tine să socialiezi, să te reconectezi cu colegii și vechii prieteni. Casa a XI-a, care reprezintă casa prietenilor, pare destul de ocupată. Ai putea întâlni pe cineva care să aibă o influență esențială în viața ta profesională; și care să te ghideze într-o direcție la care singură nu te-ai fi gândit, așa cum semnalează horoscopul zilei de 1 aprilie 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

S-ar putea ca zodia Racului să fie nevoită să renunțe la o oportunitate pentru a putea să-și ducă la bun sfârșit sarcinile acumulate. Ai putea însă să fii răsplătită mai departe pentru devotamentul tău printr-o promovare la locul de muncă. Acest lucru se datorează Lunei în Săgetător care formează o conexiune cu Nodul Lunar. Urmează o schimbare care îți va fi benefică în viitor. Îmbrățișează-ți talentul natural de lider, așa cum prevede harta astrală a horoscopului zilei de 1 aprilie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Această zi este una extrem de specială pentru tine pentru că ai o energie creatoare debordantă. Un proiect la care lucrezi de mult timp va începe curând să ia amploare și vei face progrese considerabile. S-ar putea să ai parte de o mărire de salariu sau de o oportunitate financiară ce nu trebuie ratată. Reconectează-te cu copilul interior și permite-ți să accesezi creativitatea pierdută.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioara se simte extrem de motivată în carieră în această perioadă. Deși s-ar putea să te simți presată din cauza unei colaborări profesionale, vei avea energia necesară să schimbi lucrurile în favoarea ta. Marte în Gemeni formează o conexiune cu Nodul Nord în cea de-a X-a casă a carierei, stimulându-te să vezi calea cea bună atunci când vine vorba de drumul tău în viață.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Profită de acest moment și preia controlul asupa vieții tale. S-ar putea să te simți stresată, însă trebuie să ai mai multă încredere în tine. Nu lăsa ca nimic să te țină în loc și înaintează cu mai multă siguranță. Luna în Săgetător te împinge să fii mai comunicativă, să îți împărtășești mai ușor gândurile cu cei din jur, conform Astrology.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie 

Ești una dintre cele mai puternice zodii din calendarul astrologic, iar acum a sosit momentul arăți asta celor din jur. Până acum nu ai fost recompensată pe măsura eforturilor tale în domeniul în care profesezi. Ai mai mult curaj să ceri o mărire de salariu sau plănuiești să mărești prețurile, în cazul în care ai propria ta afacere. Meriți acest lucru. E timpul ca toată lumea să afle asta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Îți vei depăși limitele în această perioadă. Vei colabora mai bine cu cei din jur. Acest lucru te va ajuta să ceri mai mult de la tine. Îți vei lua destinul în propriile mâini și vei decide de unul singur ce e mai bine pentru tine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă recent ai pornit o afacere pe cont propriu, universul te va impinge de la spate să nu te mai limitezi și să renunți la lucrurile care până acum te-au blocat. Fie că ți-e frică de schimbare, sau nu crezi suficient în forțele tale proprii, acum e timpul să renunți la aceste credințe care îți limitează dezvoltarea, anunță horoscopul zilei de 1 aprilie 2021.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

A venit momentul ca visele tale să se transforme în realitate. Dacă îți dorești să devii antreprenoare, acum e momentul să materializezi acest vis. Ești energică și ai viziune. Acest lucru îți conferă putere să lupți pentru îndeplinirea dorințelor tale. Folosește acest timp benefic pentru a pune în aplicare tot ceea ce ți-ai dorit vreodată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

E posibil ca partenerul de viață să te nemulțumească și din cauza asta nimic să nu mai aibă sens pentru tine. Te-ai suprasolicitat și ai dat prea mult de la tine. Universul îți conferă acum șansa să îți iei revanșa și să fii apreciată la adevărata ta valoare. Nu te lăsa intimidată și găsește-ți curajul de a spune lucrurilor pe nume. E o perioadă benefică pentru a demara noi proiecte în plan profesional.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×