Reclamă

Horoscopul zilei de 20 decembrie 2022. Balanțele își găsesc sufletul pereche. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 decembrie 2022 aduce vești minunate pentru nativii din zodia Balanței. Aceștia deschid un nou capitol în viața lor personală. Astăzi se vor scrie povești de dragoste desprinse din filme.

Publicat: 19 decembrie 2022, 1:00

Astrele spun că este o perioadă minunată pentru Balanțe. Zodiile de aer sunt în general norocoase pe parcursul acestei zile. Acest lucru se întâmplă datorită protecției venite din partea planetei Jupiter. Lucrurile stau din ce în ce mai bine pentru nativii din zodiac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 20 decembrie 2022

Horoscopul zilei de 20 decembrie 2022 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Luna aceasta este aproape pe sfârșite, iar zodiile au șansa să pună la punct ultimele pregătiri pentru sărbătorile de iarnă. Se anunță momente de neuitat pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Aceștia trebuie să fie pregătiți pentru provocările zilei.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ziua începe foarte bine pentru tine. Ești plină de energie și dornică să vezi ce-ți rezervă restul săptămânii. Te pregătești pentru a începe un nou proiect personal. De data aceasta lucrurile s-ar putea să fie mai complicate decât par. Este important să iei decizii cu calm și răbdare, te sfătuiește Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt nerăbdători să se bucure de perioada vacanței. Astrele spun că trebuie să te pregătești pentru perioada următoare. Ai lăsat cumpărăturile la finalul listei, iar timpul este din ce în ce mai scurt. S-ar putea să nu mai găsești tot ceea ce ți-ai fi dorit.

Este timpul să-ți rezervi câteva ore pentru a merge la cumpărături.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii trebuie să fie foarte atenți la oamenii din viața lor. Astrele spun că s-ar putea să intri în conflict cu o persoană din viața ta. Sunt multe lucruri care devin greu de sesizat. Poate că este timpul să ridici noi bariere în viața ta. Nu toți cei pe care îi ai alături îți sunt prieteni adevărați. Ai mare grijă la cei care sunt împotriva ta.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt sfătuiți să nu neglijeze analizele de rutină de la final de an. S-ar putea ca astăzi să descoperi că ai nevoie de mai multe investigații decât ai crezut inițial. Încearcă să iei cele mai bune decizii pentru tine și pentru sănătatea ta. Ai multe lucruri de pus la punct în această perioadă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii simt nevoia unei vacanțe. Astrele spun că această zi s-ar putea să te epuizeze. Energia ta este tot mai scăzută, iar acest lucru se întâmplă din cauza programului foarte aglomerat. Încearcă să iei o decizie în acest scop și să-ți rezervi câteva momente pentru a te relaxa și pentru a te bucura de timpul tău liber.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 20 decembrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Fecioarei. Astrele spun că te bucuri de o zi bună pe plan personal. S-ar putea să primești și o vizită din partea unor prieteni apropiați. Astăzi este despre familie și despre bucuria de a petrece timp alături de cei dragi ție.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței traversează o perioadă minunată. Astrele spun că ești cu un pas mai aproape de marea ta iubire Astăzi s-ar putea să-ți găsești sufletul pereche. Încearcă să fii foarte atentă la semnele pe care le primești de la Univers. Ești o zodie de aer cu o intuiție de invidiat. Acest lucru te va ajuta și astăzi.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la cheltuieli pe care le fac în această perioadă. Astrele spun că s-ar putea să ai parte de pierderi financiare importante. Pare că lista ta de cumpărături este mai mare decât ai prevăzut. Ai mare grijă la lucrurile pe care alegi să le cumperi în perioada următoare. S-ar putea ca bugetul tău să sufere din ce în ce mai mult.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt încântați de modul în care arată viitorul lor. Astrele spun că pentru tine este o perioadă foarte bună, mai ales din punct de vedere profesional. Astăzi s-ar putea să ți se propună începerea unei noi colaborări. Vei vedea că lucrurile se vor schimba în bine pentru tine. Ai totuși grijă la responsabilitățile pe care alegi să ți le asumi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricornului trebuie să se gândească la ceea ce vor de la viitorul lor. Astrele spun că este timpul pentru o discuție serioasă cu tine însăți. Pare că ești indecisă, iar acest lucru duce la apariția și mai multor nemulțumiri pe plan personal și profesional. Ai nevoie de puțin timp liber cu tine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii s-ar putea să primească o sumă importantă de bani. Astrele spun că este o zi fantastică pentru tine. Ai parte de câștiguri financiare substanțiale, notează YourTango.com. Se anunță multe momente frumoase pentru tine și pentru cei din jurul tău. Apropiații se bucură să te vadă fericită și împlinită.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din zodia Peștilor sunt încântați peste măsură de ceea ce au realizat. Astrele spun că ai parte de o zi foarte bună pe plan profesional. Muncești din greu, iar acest lucru se observă de fiecare dată. Eforturile tale nu vor rămâne nerăsplătite. Vei avea parte de o mărire de salariu în perioada următoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×