Reclamă

Horoscopul zilei de 20 februarie 2022. Taurii au parte de o surpriză plăcută. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 februarie 2022 spune că nativii din zodia Taurului au parte de o surpriză plăcută. Nu doar surprizele plăcute sunt cele care îți vor bucura ziua. Prietenii apropiați vor fi lângă tine și vor celebra alături de tine aceste momente importante din viața ta. Se anunță multe clipe pline de dragoste și iubire pentru Taurii din zodiac.

Publicat: 19 februarie 2022, 6:48

Nativii se vor bucura astăzi de grija și protecția astrelor pe tot parcursul zilei. Aceștia vor fi puși în fața multor schimbări și a multor decizii pe care trebuie să le ia cu mare atenție. Zodiile nu trebuie să uite care sunt prioritățile în această perioadă. Pe termen lung ar putea apărea conflicte dacă nativii nu învață să-și organizeze mai bine agenda personală și profesională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 20 februarie 2022

Horoscopul zilei de 20 februarie 2022 spune că cei mai mulți nativi din zodiac vor avea parte de o zi excelentă. Planeta Jupiter, a norocului și a abudeței, va veghea asupra nativilor. Mai mult, astrele au pregătit câteva surprize pentru nativii care nu și-au găsit încă sufletul pereche. Se anunță o zi cu multe provocări, dar și cu schimbări importante pentru viitorul nativilor din zodiac.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 20 februarie 2022 spune că nativii din zodia Berbecului au de luat o decizie importantă. Astrele spun că sfârșitul de weekend va aduce schimbări importante în viața ta personală. Fie că este vorba de relație de cuplu sau de relația pe care o ai cu familia ta, trebuie să fii pregătită pentru a-ți face gândurile sincere auzite. Încearcă să te detașezi de evenimentele care s-au întâmplat recent în viața ta și să iei cea mai bună hotărâre.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii au parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane dragi, scrie Astrology.com. Astăzi te vei bucura de multă atenție venită din partea celorlalți. Încă din prima parte a zilei  dai dovadă de un spirit prezent în discuțiile pe care le porți. Prietenii tăi vor fi impresionați de cunoștințele pe care le-ai acumulat în ultima vreme, iar tu te vei bucura să împărtășești cu ceilalți aceste sfaturi utile.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii sunt zodii de aer extrem de sociabile, iar acest lucru se va observa cu ușurință pe tot parcursul zilei. Vei fi implicată în multe activități care îți vor solicita atenția, dar și părerea. Bucură-te de fiecare clipă și profită la maximum de veștile pe care le primești. S-ar putea ca una din aceste oportunități să-ți deschidă noi uși pe plan profesional. Te afli într-o perioadă înfloritoare din viața ta.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii trebuie să fie foarte atenți la cheltuieli spune horoscopul zilei de 20 februarie 2022. S-ar putea ca un telefon neașteptat să te facă să scoți din buzunar mai mult decât ai crezut inițial. Fii grijulie cu modul în care îți gestionezi bugetul pe final de lună. N-ai vrea să fii nevoită să apelezi la economiile pe care le-ai făcut în ultima vreme.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului trebuie să fie foarte atenți la responsabilitățile pe care și le asumă. Astrele spun că s-ar putea să întâmpine dificultăți de exprimare pe parcursul zilei. Acest lucru se întâmplă din cauza planetei Neptun care a intrat în casa emoțiilor. S-ar putea să realizezi că lucrurile nu sunt deloc ceea ce par pentru tine. Nu te lăsa copleșită de emoții și ia decizii raționale. Vei trece cu bine peste orice impediment dacă ești suficient de răbdătoare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 20 februarie 2022 spune că nativii din zodia Fecioarei trebuie să petreacă mai mult timp singuri. Astăzi vei simți nevoia să te izolezi de cei din jurul tău pentru a-ți putea pune în ordine gândurile și sentimentele. Profită la maximum de fiecare moment și nu lăsa sentimentele de vinovăție să te copleșească. Este timpul să te pui pe primul loc și să-ți prioritizezi planurile de viitor. Se anunță un proiect important și vei avea nevoie de toată energie necesară pentru a-l putea gestiona.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt extrem de visătoare și își doresc să deschidă un capitol nou în viața lor. Ar trebui să fii atentă la acțiunile pe care le faci. Consecințele vor apărea și ele în timp, spune YourTango.com. Dacă aveai în plan să mergi într-o vacanță, ia în considerare proiectele pe care nu le-ai finalizat. Deși nu pare, ai mulți oameni care se bazează pe expertiza ta. Munca în echipă ar trebui să fie prioritară pentru tine în această perioadă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai nevoie de o schimbare de perspectivă pentru a putea merge mai departe cu viața ta. Evenimentele întâmplate în ultima perioadă te-au pus serios pe gânduri. Este momentul să preiei inițiativa și să te avânți în necunoscut. Pe plan profesional se anunță câteva oportunități care te vor ajuta să avansezi la locul de muncă. În această perioadă ai parte de sprijinul tuturor și te bucuri de atenția persoanelor iubite.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Jupiter îți va influența deciziile pe tot parcursul zilei. Te vei bucura de clipe de neuitat alături de prietenii apropiați. Este momentul să-ți setezi noi obiective pentru viitor. Muncește din greu la ceea ce-ți dorești și nu renunța cu ușurință după prima nereușită. Deși vei avea un drum presărat cu multe suișuri și coborâșuri în perioada ce urmează, astrele spun că vei triumfa în a obține ceea ce-ți dorești de la viitorul tău.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 20 februarie 2022 spune că vei avea parte de discuții antrenante în această seară. O persoană din cercul tău de apropiați te va provoca să explorezi câteva idei mai vechi. Fii atentă la informațiile pe care le primești și profită de fiecare oportunitate care îți apare în cale. În perioada următoare îți va fi testată abilitatea de a răspunde provocărilor cu idei creative și proiecte inovatoare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului au parte de o zi minunată alături de persoana iubită. Dragoste aplutește în aer pentru tine. Vărsătorii care sunt într-o relație de lungă durată s-ar putea să primească o veste încântătoare de la partenerul de viață. Pentru zodiile care nu și-au găsit încă alesul mai există speranță. Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 vine cu promisiuni pentru nativii din această zodie.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cuvintele tale s-ar putea să aibă un impact mult mai mare decât te-ai așteptat asupra persoanelor iubite. Fii foarte atentă la modul în care alegi să-ți formulezi gândurile și sentimentele. Ai puterea de a încuraja un prieten aflat în nevoie. Profită de acest lucru și nu ezita să faci un gest frumos. Dovada ta de bunătate nu va trece nerăsplătită, iar gestul tău se va bucura în viitor de oportunități la care doar ai visat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×