Reclamă

Horoscopul zilei de 21 mai 2023. Racii sunt sfătuiți să dea dovadă de empatie. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 21 mai 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să dea dovadă de empatie și să acorde mai multă atenție oamenilor dragi. Climatul ceresc le oferă oportunitatea de a se simți împliniți spiritual cu ei și cu relațiile în care sunt implicați.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 mai 2023, 1:00

Balanțele se vor simți eliberate cu acest nou climat cosmic. Întâlnirea dintre Luna Taur cu Neptun le va oferi oportunitatea de a merge constant către o transformare și de a face față schimbărilor care le ies în cale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 21 mai 2023

Horoscopul zilei de 21 mai 2023 spune că astrele îi sfătuiesc pe nativii zodiacului să fie mai responsabili cu deciziile pe care le iau. De asemenea, zodiile trebuie să fie mai atente la sentimentele pe care le au și la trăirile care nu le dau pace. E recomandat să-și rezolve toate situațiile care nu le aduc împlinire și fericire.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Stai un moment și apreciază cu adevărat frumusețea din jur, stabilind obiective despre cum poți continua să crești în bogăție și spirit. Vei simți o schimbare pe măsură ce se apropie după-amiaza și Luna își face debutul în Gemeni, punându-te într-o stare de distracție care te va ajuta să treci mai ușor către weekend. Doar asigură-te că păstrezi un cerc restrâns pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit. Evită să te implici în activități care îți pot face probleme, scrie Astrology.com.

Reclamă

Berbecii au parte de o zi foarte bună, după cum spune și horoscopul săptămânii.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna își continuă călătoria prin semnul tău. Acest eveniment astrologic te va înviora, iar abilitățile tale de manifestare vor fi deosebit de pronunțate atunci când îți stabilești intențiile pentru următoarele șase luni.

Reclamă

Asigură-te că trimiți dorințele înainte ca după-amiaza să vină și Luna să intre în Gemeni. Mută-ți atenția de la tărâmurile eterice la cele materiale. Între timp, Pluto intervine pentru a te ajuta să te simți încrezătoare în cariera ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Veți fi într-o poziție unică de a menține granițele sănătoase fără a compromite transparența. Este în regulă să păstrezi secrete, dar a trăi într-o stare de secret este cu totul altceva. Vei simți o schimbare pe măsură ce se apropie după-amiaza și Luna intră în zodia ta. Acest schimb ceresc îți va oferi, de asemenea, un sprijin suplimentar, mai ales când vine vorba de căutarea transformării și a eliberării.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Arată puțină dragoste comunității tale. Climatul ceresc îți oferă oportunitatea de a te simți împlinită spiritual în tine și în relațiile tale. Cu toate acestea, s-ar putea să ai nevoie de ceva timp pentru tine odată ce după-amiaza vine și Luna își face debutul în Gemeni, activând sectorul diagramei tale care guvernează secretele și confidențialitatea. Gândurile pe care le ai vor părea deosebit de profunde. Pluto intervine pentru a-ți aminti că drumul vieții necesită o evoluție constantă pentru a o experimenta pe deplin.

Leu: 23 iulie – 22 august

S-ar putea să te simți puțin diferit în propria ta piele astăzi. Pășești fără probleme în roluri pentru care te-ai pregătit, așa că asigură-te că accepți din toată inima spiritul de transformare. Oamenii vor începe să observe îmbunătățirile pe care le-ai făcut pe măsură ce Luna își face debutul în Gemeni în această după-amiază. Asigură-te că păstrezi un cerc mai restrâns mai târziu, spre seară, când Saturn devine agitat deasupra semnului tău.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Visarea te va urma în timp ce luna Taur se întâlnește cu Neptun, luminând atmosfera chiar înainte de luna nouă. Acest eveniment astrologic are loc în sectorul spiritual al hărții tale. Așa că, orice intenții stabilite sau dorințe făcute chiar acum vor fi cu siguranță susținute de cealaltă parte. Cu toate acestea, nu vei avea prea mult timp să te bucuri de aceste vibrații. Luna migrează în Gemeni în această după-amiază, încurajându-te să meditezi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

S-ar putea să simți că ți-a fost luată o greutate de pe umeri în această dimineață, în timp ce luna Taur se vede cu Neptun înainte de a intra în poziția de lună nouă. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a merge constant spre transformare, ceea ce înseamnă că schimbările pe care te-ai gândit să le inițiezi trebuie să înceapă astăzi. Din fericire, optimismul te poate ajuta să rămâi pe linia de plutire.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu vei avea timp pentru relații care nu te fac să te simți bine. Vibrațiile cosmice te pot duce la o stare mai înaltă de iubire, oferindu-ți sprijin atunci când vine vorba de creșterea încrederii și a standardelor pentru parteneriate sănătoase. Conversațiile intime te pot ajuta să decizi dacă ești pe drumul cel bun odată ce după-amiaza vine și Luna intră în Gemeni, activând a opta casă solară.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Hrănește-te în timp ce treci prin rutinele dimineții. Acest eveniment astrologic îți va cere să iei în considerare modul în care îți poți sprijini corpul în următoarele șase luni. Așa că, asigură-te că stabilești și intenții legate de sănătatea și obiceiurile tale. Între timp, Pluto devine activ în casa ta de comunicare. Îți va cere să ai schimburi semnificative care te pot ajuta să te apropie de acel cineva special.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Întărește-ți identitatea și încrederea, marcând ocazia perfectă de a urma hobby-uri, forme de artă și activități în care nu ai ajuns niciodată să investești timp. Folosește această energie pentru a oferi o perioadă de probă de șase luni pentru a învăța sau îmbunătățirea anumitor abilități și vei începe să vedezi rezultate până când va veni perioada zilei tale de naștere. Mintea ta organizată va pune stăpânire când luna va intra în Gemeni în această după-amiază. Climatul cosmic îți va oferi un punct de plecare excelent pentru aceste aventuri creative.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Împrejurimile tale vor avea un impact direct asupra stării tale de spirit, pe măsură ce luna Taur se întâlnește cu Neptun. Acest eveniment astrologic are puterea de a aduce putere și dragoste în inima ta, atâta timp cât poți aprecia călătoria ta și modul în care te-ai hrănit. Construiește pe aceste vibrații stabilind intenții cu privire la modul în care poți continua să crești în interior, deși temele legate de fericirea internă și de îmbunătățirea spațiului ar putea intra și ele în joc.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cuvintele tale vor fi deosebit de convingătoare. Cere ceea ce îți dorești. S-ar putea să fii uimită câte lucruri poate mișca o propoziție sau două bine alese cu grijă. De asemenea, poate e momentul să îți stabilești noi obiective intelectuale în următoarele șase luni. Organizează o întâlnire cu familia pe măsură ce după-amiaza vine și luna intră în Gemeni. Ai mai multă grijă ca aceste legături să fie păstrate cu grijă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×