Reclamă

Horoscopul zilei de 22 iunie 2021. Taurii își revin pe plan financiar. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 22 iunie 2021 anunță îmbunătățiri la capitolul finanțe pentru zodia Taurului. Odată cu încheierea mișcării retrograde a planetei Mercur, aceștia își vor găsi din nou claritatea și stabilitatea financiară. Între timp, tranziția Lunii îi va face să se concentreze mai mult asupra chestiunilor sentimentale.

Publicat: 21 iunie 2021, 12:00 / Actualizat: 21 iunie 2021, 13:11

Ar fi cazul ca Taurii să avanseze și în viața profesională. Planeta comunicării, Mercur, tranzitează zodia Gemenilor în cea de-a doua casă a venitului și banilor. Aceasta formează o conjuncție cu Saturn retrograd în casa carierei.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 22 iunie 2021

Taurii pot începe de acum înainte să se ocupe de rezolvarea problemelor care până acum au fost stresante pentru ei. Aceștia pot deja iniția negocieri, plăți întârziate sau chestiunile financiare care au fost copleșitoare. Atunci când Mercur nu mai este retrograd, intensitatea efectului său începe să se disipeze.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

La orizont se întrevede apariția clarității în mintea și sufletul nativior din zodia Berbecului. Mercur îsi încheie mișcarea retrogradă, fapt ce va descleșta blocajele mentale. De cealaltă parte, Luna se îndepărtează de zodia Scorpionului și își începe tranziția în zodia Săgetătorului, îndreptându-ți concentrarea către sine și evadarea din rutină. Ceața și confuzia vor începe să se disipeze. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să reflectezi asupra provocărilor din ultima perioadă și cum le poți evita pe viitor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Lucrurile vor începe să se îmbunățească ușor. Mercur guvernează stabilitatea celei de-a cincea case, a dragostei. Îți recuperezi buna dispoziția și revii la sentimente mai bune. Cuadratura Lunii cu Jupiter îți va scoate în evidență plusurile și minusurile relației actuale. Fii atentă la ceea ce oferi și ce primești înapoi.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai geloase zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului zodiacal!

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii au fost profund impresionați de Mercur Retrograd, iar lumea lor s-a întors puțin cu susul în jos. Odată cu eliberarea de mișcarea retrogradă, viața acestora începe să se stabilizeze. Această tranziție le aduce o doză de claritate. Vei încerca să rezolvi problemele care ți-au dat târcoale în ultima vreme, legate de identitate, individualitate și independență.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În ultima vreme, ai dus o  muncă profundă cu subconștientul tău. Acum ești pregătită să te bucuri de eforturile depuse cu tine însăți. Astrele îți conferă claritate și pace interioară. Te vei elibera de problemele care te preocupau. Tranziția Lunii în zodia Săgetătorului îți va direcționa atenția către domeniul profesional, anunță horoscopul zilei de 22 iunie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Mercur retrograd te-a ajutat să te lupți cu ambițiile tale și să selectezi lucrurile pentru care merită cu adevărat să te lupți. Aspirațiile tale capătă mai multă claritate. Luna în Săgetător te va influența să-ți recapeți nevoia de a distra. Ai avut parte de tot felul de blocaje și întârzieri de care te vei elibera. Te poți reconecta cu unele persoane din trecutul tău care te vor ajuta să te îndrepți în sfârșit către direcția dorită.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele vor aprecia claritatea noii perioade, în locul confuziei create de Mercur retrograd. După săptămâni întregi în care te-ai preocupat în privința carierei tale, vei înainta cu precizie. Luna în Săgetător îți va îndrepta atenția către problemele de familie. Dacă ai avut parte de întârzieri legate de contracte sau înțelegeri, acestea vor începe în sfârșit să se rezolve, informează Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ți-ai evaluat și reevaluat direcția în viață. Faza lui Mercur retrograd te-a influențat să „sapi adânc” și să îți analizezi cu atenție planurile educaționale și metodele pe care le folosești pentru a te dezvolta. Astrele îți conferă un sens al clarității și energia de a întreprinde următorii pași necesari.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu ești străină de explorarea părților negative ale relației intime. În ultima perioadă te-ai concentrat pe răscolirea unor probleme esențiale din relația ta. Mercur îți aduce mai multă claritate pe plan sentimental, luminându-ți următorii pași.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Universul te îndeamnă să arunci o privire asupra modului în care îți gestionezi cele mai apropiate relații. Mercur retrograd te-a influențat să reflectezi asupra compromisurilor și nevoilor tale. După atât de multă introspecție vei avea în sfârșit parte de liniște și pace mentală.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În ultimul timp ai fost preocupată de latura profesională. Mercur retrograd te-a influențat să analizezi blocajele care stau în calea ta. Astăzi ceața din mintea ta se va risipi. Această tranziție îți va conferi energie, o direcție mai bună și vei ști să îți alegi mai bine țelurile.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Universul te-a împins să explorezi ceea ce lipsește din viața ta. Faza de Mercur retrograd te-a făcut să te gândești bine la lucrurile din viața ta, ce au nevoie de schimbare. Vei avea dorința de a te implica în proiecte creative și să cunoști pe cineva nou. Vezi cum se relaxează zodiile, dar mai ales Săgetătorii, ca să știi cum să faci față stresului.

Pești: 19 februarie – 20 martie

După săptămâi întregi de instrospecție și reajustări, ești pregătită să renunți la trecut și să te concentrezi numai asupra viitorului. Te vei dedica exlusiv vieții domestice și de familie. Luna în Săgetător îți direcționează atenția către chestiuni profesionale și de poziție în societate, prevede horoscopul zilei de 22 iunie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×