Reclamă

Horoscopul zilei de 22 mai 2021. Fecioarele au parte de succes financiar. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 22 mai 2021 anunță câștiguri financiare pentru nativii din zodia Fecioarelor. Acestea vor primi o mărire de salariu și vor fi răsplătite pentru munca depusă în ultima perioadă. Ele vor avea în sfârșit parte de câștigurile după care tânjeau de multă vreme.

Publicat: 21 mai 2021, 11:54 / Actualizat: 21 mai 2021, 14:32

Cariera Fecioarelor ia amploare. Sezonul Gemenilor a început, iar Soarele se mută în casa a X-a a acestora. Această conjunctură activează energiile lui Mercur și Venus în direcția profesională. Pe plan emoțional, Fecioarelor li se sugerează însă să fie precaute. Ele trebuie să nu mai fie atât de obsedate organizare, dar și mai puțin critice față de partenerul lor, pentru a evita apariția tensiunilor. Dacă vor avea răbdarea necesară pentru a se tempera, lucrurile vor merge de minune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 22 mai 2021

Chiar dacă nu este o zi ideală pentru romantism. Fecioarele excelează în continuare în unele capitole ale vieții lor. Nesiguranțele și incertitudinile din viața lor vor fi risipite. Ele au însă nevoie de răbdare pentru a nu interpreta greșit anumite situații care le sunt prezentate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii au nevoie să își aleagă singuri drumul în viață pentru a se simți împliniți. Astrele îți reamintesc însă că nu trebuie să duci tot greul singură. Dacă te simți copleșită, nu ezita să ceri ajutorul celorlalți. Poate a sosit timpul să înveți să lucrezi în echipă. Beneficiile te vor surprinde enorm. Este un moment ideal pentru a dedica timp și energie oamenilor cu adevărat importanți din viața ta. Mercur formează o cuadratură cu planeta Neptun care induce erori de comunicare. Acordă-ți timpul necesar pentru a-ți atinge țelurile. Nu te va ajuta deloc să te grăbești.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Îți dedici întreaga zi proiectelor profesionale. Ești dispusă să acorzi mult timp proiectelor nefinalizate. Dar și să întâmpini orice eventuale greutăți ar putea interveni. Încearcă să nu întreprinzi achiziții serioase. Deoarece în această perioadă există riscul să faci o serie de alegeri financiare neinspirate. Unele dintre voi se vor strădui prea tare să impresioneze. Dacă vei da tot ce ai tu mai bun, nu ai de ce să te preocupi. Nu trebuie să te concentrezi decât pe ceea ce ai de făcut.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Ești lipsită de energie și îți este greu să te concentrezi. Te simți dezorientată și nu te poți organiza așa cum o faci în mod obișnuit. Cel mai indicat ar fi să îți acorzi timpul necesar pentru a-ți reveni. Acordă-ți un moment de repaos pentru a-ți recupera dinamismul specific. Uneori trebuie să accepți că nu ești un roboțel și nu întotdeauna poți da randament maxim. Este perfect în regulă să iei pauze, pentru a reveni în forță, anunță horoscopul zilei de 22 mai 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Casa ta este sanctuarul tău. De aceea îți dorești să petreci timp dedicându-ți energia spațiului tău. Conjuncția Lunii cu Saturn îți conferă oportunitatea ideală de a iniția conversații profesionale importante. Cuadratura dintre Mercur și Neptun te va inspira și îți va stimula creativitatea. Astrele îți oferă oportunitatea de a îți reveni financiar, după o perioadă mai dificilă la acest capitol.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ești confuză și obosită. Îți este dificil să porți conversații sau să fii sociabilă. Un lucru destul de neobișnuit pentru un Leu. Ai voie să te ascunzi în coconul tău până te recuperezi. Conjunctura astrală actuală nu îți este deloc favorabilă. Ai răbdare și așteaptă momentul potrivit pentru a-ți demonstra din nou talentele.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ești visătoare și îți este greu să te concentrezi. Acest lucru nu îți este deloc specific. Dat fiind faptul că Fecioarele funcționează cel mai bine atunci când apelează la rațiunea lor de necombătut. Încearcă să folosești însă conjunctura actuală în favoarea ta. Dacă îți este greu să apelezi la logică, profită de creativitatea pe care o ai pentru ca acțiunile tale să-și mențină productivitatea.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pune-te mereu pe primul loc. Ești mereu mult prea concentrată asupra celorlalți, iar din această cauză uiți adeseori de tine. Fii mai atentă la nevoile tale, și mai ales la sănătatea ta. Este o zi ideală în care să te răsfeți. Ai nevoie să te simți văzută, auzită și să fii validată de cei din jur. Tânjești după o schimbare în viața ta. Iar aceasta poate porni chiar de la tine însăți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu ai disponibilitatea necesară să faci față realității. Acordă-ți timpul de care ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile. Concentrează-te asupra activităților care necesită solitudine și odihnă. Poate că o excursie în mijlocul naturii ar fi unul dintre cele mai bune lucruri de care ai avea nevoie acum. Din cauza cuadraturii dintre Mercur și Neptun, relația ta emoțională pare să întâmpine un nou blocaj. Detașează-te pe cât posibil și îndreaptă-ți atenția asupra ta. Vei reveni asupra acestui subiect peste câteva zile, când starea ta emoțională se va îmbunătăți.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Este timpul să fii precaută. Mercur, planeta comunicării, va stagna o perioadă în cea de-a VII-a casă a relațiilor. Efectele discuțiilor negative pe care le vei purta astăzi se vor răsfrânge până la mijlocul lunii iunie. Confuzia și nesiguranța îți dau târcoale. Nu te lăsa înșelată de cei din jur. Ai răbdare și așteaptă vremuri mai potrivite pentru a putea redresa situația, te sfătuiește horoscopul zilei de 22 mai 2021.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 21 mai 2021 mai anunța despărțiri pentru zodia Capricornului. Poate de aceea, aceștia sunt mai preocupați de traiectoria lor profesională. Îți folosești toate resursele pentru a avansa în carieră. Ai vrea să cunoști persoane care îți pot veni în ajutor. Continuă să fii perseverentă și să muncești pentru a-ți îndeplini visul. Eforturile tale vor fi răsplătite, dacă vei fi constantă.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Te-ai plictisit de aceeași rutină și simți nevoia să faci ceva nou. Încerci să descoperi noi modalități de aduce noutatea în viața ta. Astrele îți vin în ajutor și îți conferă o inpirație creativă. Bucură-te din plin de această energie puternică.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ți-ai dori ca relația cu partenerul să fie mai dinamică și plină de pasiune. Pentru ca acest lucru să se petreacă este nevoie să acorzi mai mult timp acestui subiect. Redescoperă plăcerea de a fi alături de un celălalt și de a vă regăsi unul pe altul. Reînvață să asculți și să îți împărtășești emoțiile, te sfătuiește Astrology.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×