Reclamă

Horoscopul zilei de 23 martie 2021. Fecioarele sunt pragmatice. Află ce îți rezervă astrele

Unii nativi se simt lipsiți de energie spune horoscopul zilei de 23 martie 2021. Berbecii au o stare specială și tot ce își doresc este să se refugieze în intimitatea casei.

Publicat: 22 martie 2021, 14:16 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:13

Conform previziunilor astrale pentru ziua de 23 martie 2021, Gemenii ar trebui să se tempereze mai mult și să evite să acționeze conform primului instinct. Nici Leii nu debordează de optimism și chef de viață, iar când vine vorba de decizii importante, acești nativi au tendința de a analiza totul până în cele mai mici detalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 22 martie 2021

Scorpionii nu stau bine la capitolul răbdare, spune horoscopul acestei zile. E recomandat ca nativii din această zodie să găsească o modalitatea prin care pot elimina stresul și se pot relaxa.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie 

Ziua de marți îi găsește pe nativii din zodia Berbec într-o stare specială. Este una dintre acele zile în care tot ce îți dorești este să te ascunzi în spatele ușilor închise. Dacă ar depinde de tine, ai sta închisă în casă întreaga zi. Încearcă să te reculegi și să înfrunți realitatea. Nu poți pune lucrurile pe pauză. Sunt oameni care depind de tine. Ai capacitatea necesară să faci alegerea corectă. 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul zilei de 23 martie 2021 vine cu vești nu tocmai pozitive pentru nativii din zodia Taur. Nori negri se văd la orizont, iar starea de spirit nu e cea mai bună. Prezența Lunii în zodia Rac tulbură apele, iar energia ta are de suferit. Pentru a trece cu bine peste această zi agitată, e recomandat să verbalizezi toate neajunsurile și să ceri ajutorul atunci când te simți copleșită. Nu le poți face singură pe toate, dar ai prieteni buni care îți sar imediat în ajutor. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii sunt temperamentali astăzi. Ai multe lucruri de rezolvat, atât în plan personal, cât și profesional. Acordă o atenție deosebită modului în care comunici, dacă îți dorești ca ziua să decurgă fără să apară incidente. Ai tendința să reacționezi din impuls, iar asta nu te ajută în relațiile cu ceilalți. În plus, evită să faci activități care îți pot pune în pericol sănătatea. Ai o predispoziție către accidente și e bină să eviți antrenamentele cu greutăți mari, dacă ai în plan să mergi la sala de sport. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna tranzitează zodia Rac, motiv pentru care nativii încearcă să găsească un echilibru între nevoile fizice și cele emoționale. Conform previziunilor astrale oferite de horoscopul zilei de 23 martie 2021, nu îți găsești locul. Îți dorești să faci numeroase activități, dar ai tendința să nu le finalizezi pe toate. Acest gen de comportament te poate afecta în viitor. Încearcă să pui familia pe primul plan și să aplanezi conflictele care ar putea apărea. 

Leu: 23 iulie – 22 august

Lei au tendința să analizeze totul în cele mai mici detalii. Îți e greu să iei decizii importante, motiv pentru care ești foarte tipicară. Cauți posibile probleme chiar și acolo unde nu sunt. Ești nostalgică și nu te simți în elementul tău la locul de muncă. Ceva îți lipsește și nu reușești să îți găsești echilibrul. Poate o discuție de suflet cu un prieten apropiat te va ajuta să îți limpezești gândurile. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt extrem de practice și pragmatice, spune horoscopul zilei de 23 martie 2021. Debordezi de energie și ai capacitatea de a te organiza rapid, chiar și în situații de criză. Pragmatismul de care dai dovadă te ajută să treci cu succes peste această zi. E important să îți consumi energia într-un mod constructiv. Amintește-ți că și mâine e o zi! Ai grijă de tine și nu te lăsa pradă epuizării. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță reușeșc să îți stăpânească impulsurile puternice. E o zi aglomerată, dar te simți stăpână pe situație. Ești conștientă că diplomația este cheia oricărui demers pe care îl inițiezi. În plan profesional, totul merge așa cum ți-ai propus, semn că vechile strategii dau acum roade. Ține-o tot așa și eforturile tale nu vor rămâne nerăsplătite, scrie Astrology.com

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie 

Scorpionii își pierd repede răbdarea azi. Ai tendința să te frustrezi din orice, iar asta îți consumă timp și energie. Deși ești conștientă de acest neajuns, nu reușești să te calmezi și să îți găsești echilibrul. Evită să acționezi impulsiv. „Limba ta ascuțită” îți poate face un mare deserviciu în această perioadă. Poate te-ar ajuta să te descarci puțin. O oră intensă de sport sau o plimbare în aer liber sunt de luat în considerare. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Horoscopul zilei de 23 martie 2021 spune că Săgetătorii au tendința să fie autoritari. De cele mai multe ori, reușești să te temperezi și nu cedezi în fața impulsurilor de moment. Nu este cazul și azi. Îți pierzi repede cumpătul, mai ales dacă lucrurile nu ies așa cum îți dorești. Din cauza modului direct în care te exprimi, pot apărea tensiuni în viața de cuplu. E drept, comunicarea este cheia, dar contează și tonul în care alegi să comunici. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii încearcă să echilibreze balanța în relația de cuplu. Ești conștientă că ai amânat discuțiile serioase cu partenerul de viață și că a venit momentul să atingi ale subiecte sensibile. Nu e simplu, dar e vindecător să spui lucrurilor pe nume. Discută cu calm, iar la final vei vedea că piesele puzzle-ului încep să se așeze. Alege-ți cu grijă cuvintele, dacă vrei ca mesajul să atingă o coardă sensibilă. 

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii au parte de multă acțiune, spune horoscopul zilei de 23 martie 2021. Te așteaptă o zi plină, dar simți că ai energia să îi faci față. Trucul este să nu te suprasoliciți inutil. Prioritizează activitățile cu adevărat importante și începe cu ele. Deleagă acolo unde se poate și nu uita că nu e nevoie să le faci tu pe toate. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii nu sunt productivi azi. Pur și simplu nu reușești să te montezi și să pornești spre birou. Nici nativii care lucrează de acasă nu se simt motivați să deschidă laptopul. Ești obosită și cafeaua nu e suficientă ca să îți începi ziua. Visezi la o vacanță, departe de rutina zilelor lungi de lucru. Prezența Lunii îți influențează starea de spirit și ai tendința să fii melancolică. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×