Reclamă

Horoscopul zilei de 22 martie 2021. Racii vor să fie productivi. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 22 martie 2021 este despre noi începuturi și curajul de a lua decizii importante. Nativii din toate zodiile au șansa să schimbe cursul evenimentelor. Ține doar de ei în ce direcție aleg să se îndrepte. Află ce se întâmplă cu zodia ta.

Publicat: 21 martie 2021, 7:08 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:13

Fiecare nativ în parte are șansa de a începe săptămâna cu dreptul. Conform horoscopului zilei de 22 martie 2021, Berbecii sunt tenți să reflecteze asupra evenimentelor recente din viața lor. Racii și-au propus să fie productivi azi, iar Leii chiar reușesc asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 22 martie 2021

Previziunile astrale pentru ziua de 22 martie le recomandă nativilor să aibă curajul de a spune lucrurilor pe nume. E o perioadă benefică pentru afirmare în plan profesional, iar pentru unii nativi se întrevăd la orizont câștiguri consistente.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbec trec printr-un proces de transformare. Ai capacitatea de a analiza lucrurile în profunzime și simți nevoia de a reflecta asupra evenimentelor recente din viața ta. Încerci să te echilibrezi emoțional și să lași în urmă trecutul. Este o zi bună pentru a da cărțile pe față la locul de muncă și de a stabili niște limite clare între tine și ceilalți.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii nu încep săptămâna în forță, scrie horoscopul zilei de 22 martie 2021. Deși ai agenda plină, ziua de luni te găsește lipsită de energie. Ai nevoie de mai multă odihnă decât preconizai. Weekend-ul nu ți-a adus liniștea de care aveai nevoie, motiv pentru care nu ai reușit să îți încarci bateriile. Chiar și așa, reușești să te montezi și să prioritizezi activitățile cu adevărat importante. Prezența planetei Pluto te ajută să fii obiectivă și favorizează latura ta analitică.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii din zodia Gemeni sunt ghidați în această perioadă de tranziția planetei Mercur, care le influențează acțiunile. Tot ce îți dorești este să te concentrezi în plan profesional. Te dedici complet activităților de la locul de muncă deoarece de acolo îți iei doza de satisfacție. Îți place ceea ce faci și lucrezi cu bucurie. Nici la capitolul comuncare nu stai rău. Socializezi atât cât e permis și reușești să detensionezi atmosfera în cadrul ședințelor la care participi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii și-au propus să fie productivi azi, spune horoscopul zilei de 21 martie 2021. Te-ai pregătit intens pentru acest început de săptămână. Te-ai odihnit și ți-ai făcut un plan de bătaie. Sunt șanse mari să te remarci la serviciu. O energie ca a ta nu poate fi ignorată. Dacă în plan profesional, lucrurile se așază încet, dar sigur, în plan emoțional te simți puțin pierdută. Nu pune presiune pe tine. Cu răbdare, îți vei găsi echilibrul.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii se simt tentați să iasă din rutină. A trecut ceva timp de când nu ți-ai mai testat limitele. E o perioadă bună să demarezi noi proiecte. Simți nevoia de puțină adrenalină și cauți modalități prin care să îți satisfaci pofta de senzații tari. Întâlnirea dintre Lună și Pluto poate tulbura apele și produce tensiuni la locul de muncă. Orice ar fi, ești pregătită să înfrunți orice obstacol care îți iese în cale și reușești să fii productivă. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Planeta Mercur influențează modul în care Fecioarele reacționează astăzi. Conform previziunilor astrale pentru ziua de 22 martie 2021, ai răbdarea necesară să îi ajuți pe cei din jurul tău. Asculți cu atenție probleme lor și apoi le oferi sfaturi și îndrumări. Logica ta e imbatabilă azi, iar apropiații tăi se simt înțeleși atunci când discută cu tine. Le validezi sentimentele și reușești să stabilești o conexiune autentică cu ei. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele se concentrează azi pe relațiile interpersonale, spune horoscopul zilei de 22 martie 2021. Este important pentru tine să stabilești cine sunt oamenii pe care te poți baza la orice oră din zi și din noapte. De aceea, azi tot ce îți dorești este să analizezi și să îi testezi pe cei din jurul tău. Ai grijă la sănătate. Încearcă să te odihnești mai mult și să îți întărești sistemul imunitar. 

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie 

Scorpionii au azi energie și este prioritar pentru ei să își ducă la bun sfârșit toate sarcinile zilnice. Fie că vorbim despre planul profesional sau cel personal, tot ce contează pentru tine azi este să te achiți cu succes de tot ce ți-ai propus. Vestea bună e că până la finalul zilei, te poți lăuda că toate ți-au ieșit ca la carte. Optimismul te ajută să treci cu bine peste această zi aglomerată.  

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii din zodia Săgetător au dificultăți de concentrare azi. Îți este greu să te mobilizezi, având în vedere că tot ce îți dorești este să o lași mai moale. Ai obosit și nu mai faci față provocărilor zilei. Ai nevoie de o vacanță și nu ar strica să îți pui gândul în aplicare. Nu îți face probleme din cauza banilor. Se anunță o perioadă prosperă pentru tine în plan financiar. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii nu își găsesc determinarea și dorința de a începe o nouă săptămână. Zilele de luni nu sunt cele mai plăcute, însă pentru tine e o adevărată provocare să ieși astăzi din casă. Ai prefera să te relaxezi, departe de agitația de birou, însă nu ai de ales. Horoscopul zilei de 22 martie 2021 îți reamintește că ești o persoană determinată, care știe care îi sunt prioritățile. Găsește puterea interioară să treci peste provocările acestei zile. 

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Capricornilor le lipsește puterea de concentrare. Ești dornică să acționezi, dar ai un mod haotic de a face lucrurile. Te ia valul și ești greu de urmărit în discuții. Ești foarte vocală, dar nu reușești să găsești un echilibru între dorința de afirmare și acțiunea propriu-zisă. Temperează-te puțin și o să faci o figură frumoasă. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii se pot lăuda azi cu modul obiectiv în care văd lucrurile. Avându-l pe Mercur alături, ești surprinsă de cât de clar vezi lucrurile acum. Deși ziua este una aglomerată, capacitatea ta de a comunica te ajută să pui totul în ordine. Azi este despre tine și aptitudinile tale de a conduce, scrie Astrology.com. Spre finalul zilei, simți nevoia de a te conecta cu partenerul de viață. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×