Horoscopul zilei de 24 aprilie 2021. Scorpionii experimentează greutăți. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2021 îi sfătuiește pe Scorpioni să acorde mai mult timp partenerului. Cuadratura lui Venus cu Saturn le limitează romantismul.

23 aprilie 2021 la 13:34

Scorpionii experimentează greutăți și tensiuni, deoarece Venus le afectează cea de-a VII-a casă a relațiilor, iar Saturn le influențează casa a IV-a a familiei.

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2021

În cazul Balanțelor, Venus caută armonie, însă Saturn le limitează dorințele. Echilibrul pe care acestea și-l doresc este greu de materializat.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sunt puțin arțăgoși astăzi. Planeta Venus formează o cuadratură dificilă, împreună cu Saturn. Acest lucru aduce în viața ta o energie mai puțin distractivă, însă necesară, care te va îndemna să confrunți realitatea pe care o trăiești cu scopurile tale ambițioase. O altă cuadratură, de data aceasta a Lunii cu Marte, poate intensifica discuțiile cu partenerul. Mercur formează o conjuncție cu Uranus, în cea de-a II-a casă a veniturilor și finanțelor. Ai putea primi vești în privința unei eventuale creșteri a veniturilor, pe care o așteptai demult. Este momentul potrivit pentru negocieri salariale. Profită de această energie cosmică benefică.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Simți că ai atins un punct în care nu progresezi în niciun fel. Planeta ta conducătoare, Venus, formează o conjuncție dificilă cu Saturn. Acest aspect îți poate conferi stări negative și inconfortabile. De cealaltă parte, munca emoțională pe care o vei depune în acest moment, te va ajuta să îți redefinești limitele în privința nevoilor tale personale. Atât în viața privată, cât și cea profesională. Vei avea parte de schimbări, mici sau mari. Venus în Taur îți va conferi energie. Ai putea lua decizia de a-ți schimba jobul.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2021 te avertizează în privința unor eventuale neliniști. Cuadratura dintre Venus și Saturn scoate în evidență vechi probleme ale relației tale romantice, care împiedică evoluația acesteia. Acesta este momentul ideal pentru a discuta cu partenerul tău despre problemele de cuplu. Cuadratura Lunii în Marte poate crea tensiuni între voi. Vei fi forțată să ieși în afara zonei tale de confort. Ai mult mai multe de oferit decât crezi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Conjunctura astrală te îndeamnă să te apropii mai mult de casă. Cuadratura Lunii cu Marte poate crea tensiuni între nevoile tale și cele ale familiei. Ai putea primi vești importante legate de dezvoltarea ta profesională. Conjuncția lui Venus cu Saturn în Vărsător în cea de-a VIII-a casă a banilor îți poate conferi o oportunitate legată de țelurile sau visele tale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Tensiuniunile abundă în viața ta. În jurul prânzului Luna tranzitează ușor spre Balanță. Conjunctura Lunii cu Marte poate provoca nemulțumiri legate de probleme din trecut ce au rămas nerezolvate. A sosit momentul să vorbești despre acestea, altfel nu le vei putea rezolva. Cuadratura dintre Venus și Saturn creează tensiuni în relațiile la locul de muncă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă ieri Fecioarele au fost centrul atenției, astăzi este important ca ele să fie realiste. Oricât ar fi de inconfortabil. Conjuncția lui Venus cu Saturn crează disensiuni între visele pe care le ai și realitatea pe care o trăiești. Analizează la rece situația pentru a realiza cum trebuie să abordezi lucrurile. Eforturile și sacrificile tale vor fi răsplătite. Există posibilitatea să te dedici prea mult muncii tale și să te neglijezi din această cauză. Universul te îndeamnă să te relaxezi. Venus îți vine în ajutor și îți conferă bucurie. Fii blândă cu tine și acordă-ți mai mult credit pentru realizările tale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cuadratura lui Venus cu Saturn te limitează. Este posibil ca această conjuncție să te influențeze să fii melancolică și retrasă. De cealaltă parte, astrele te forțează să fii sinceră cu tine și să analizezi relația ta sentimentală. Datorită Lunii în Balanță îți vei conștientiza sentimentele. Pe plan profesional, lucrurile merg puțin mai bine. Ești unul dintre cele mai creative semne ale zodiacului. Iar în acest moment Universul te ajută să îți propulsezi cariera și să avansezi. Venus se află în Taur, în casa a VIII-a a banilor. Ai putea primi un împrumut pentru a înființa o afacere.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cuadratura dintre Venus și Saturn va scoate în evidență tensiunile din relația ta sentimentală. Luna în Balanță încurajează activitățile solitare și timpul petrecut singură. Traversezi o perioadă în care ești concentrată pe activitatea profesională. În cazul în care în trecut au existat momente în care nu te-ai simțit apreciată pentru munca ta, acum este momentul potrivit să porți discuții în privința acestui lucru. Horoscopul zilei de 24 aprilie 2021 indică faptul că solicitările tale ar putea fi îndeplinite.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Astăzi te năpădesc sentimentele de descurajare. Nu permite melancoliei să îți afecteze starea emoțională și să te împiedice să apreciezi progresele tale. Conjunctura lui Venus cu Saturn crează o atmosferă de amărăciune. Nu lăsa aceste detalii să te împiedice și apelează la prietenii tăi pentru sprijin. Te va ajuta să îți comunici emoțiile și să ai un umăr pe care să plângi. Nu ești singură și știi asta.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Conjuncția dificilă a lui Saturn cu Venus te obligă să ai mai multă grijă de finanțele tale. Folosește-te de această energie pentru a fi mai atentă în privința cheltuielilor. S-ar putea ivi diverse tensiuni legate de relațiile de muncă. Este în interesul tău să fii răbdătoare, altfel există posibilitatea să apară diverse conflicte cauzate de proasta comunicare.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Te confrunți cu multe situațiii dificile în această perioadă. Așa că este normal să te simți copleșită ocazional. Astrele te vor împinge să reevaluezi anumite aspecte ale trecutului și familiei tale, ce stau în calea dezvoltării personale. Comunică cu cei din jur pentru a-ți rezolva blocajele. Împărtășește-ți însă cu grijă părerile, pentru ca alții să nu le interpreteze greșit.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Visele tale pe termen lung încep să prindă viață. Trăiești o schimbare pozitivă, iar acest lucru te împinge să îți comunici obiectivele și să trasezi strategia țelurilor tale. Universul te va sprijini în atingerea acestora. Nu te abține să fii critică, dacă o faci în mod constructiv, te sfătuiește astrology.com.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×